Sunny Beach, Bulgaria

Iberostar Sunny Beach

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 43 svar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 43 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Basseng:
Strand
70 m 
Sentrum
200 m 

Bo midt i sentrale Sunny Beach

Iberostar ligger midt i de sentrale delene av Sunny Beach, med shopping, restauranter og barer rett rundt hjørnet og med gangavstand til den lange finkornede sandstranden.

På hotellet finnes det massevis med aktiviteter for både store og små, og til den som ønsker litt mer avslapping er det verdt å besøke velværesenteret.

Her bor man i romslige og praktiske dobbeltrom eller familierom og All Inclusive er inkludert i prisen.

Det livlige bassengområdet har to større basseng, barnebasseng og et par vannsklier.

Hotellet er delt opp i to hovedbygninger og har også to resepsjoner man kan henvende seg til. Med hotellets sentrale beliggenhet i Sunny Beach kan det forventes noe ulyd utenfra.

Livlig bassengområde og nær stranden

Her møtes du av et herlig bassengområde med to større basseng og et par vannsklier. Det finnes hele tre separate barnebassenger hvorav en har en liten lekestillas med et par små vannsklier. Bassengbaren ligger nære og den fungerer også som snackbar i løpet av dagen, der det serveres enklere mat.

Tenk på at under høysesongen kan det være høylytt og solstoler og parasoller står tett.

Liker man bedre stranden tar man seg i stedet en liten gåtur på noen minutter ned til den finkornede sandstranden som brer ut seg langs hele Sunny Beach. Der finnes det solsenger og parasoller å leie, samt mat og drikke ved restaurantene langs strandremsen.

Mot betaling

Leie av solsenger og parasoller samt mat og drikke på stranden.

Enkelt og godt med All Inclusive

På hotellet er All Inclusive inkludert i prisen, og det er enkelt og praktisk siden du da har mat eller drikke tilgjengelig hela dagen. Hovedmåltidene blir servert i de to hovedbygningene som mer eller mindre er identiske med hverandre, og hotellet vil gjerne at man spiser i den hovedbygningen som man bor i.

Snackbaren ligger ved bassengområdet og utover dette kan man nyte en kopp kaffe i Wiener café Amadeus på ettermiddagen.

Kaffemaskiner finnes også tilgjengelig i korridorene ved rommene på hver etasje. Is serveres i hovedrestauranten til lunsj og middag samt ved bassenget i løpet av visse tider av dagen.

Mot betaling

All Inclusive: Importerte drikkevarer og drikke på flaske.

Internasjonal barneklubb

Hotellet har en internasjonal barneklubb som står klar til å ta imot barn mellom 4-12 år og det finnes også en juniorklubb for de som er opptil 16 år. Det arrangeres ulike aktiviteter i løpet av dagen, og på kvelden er det minidisko på scenen ved bassengområdet.

Mange valg

Hotellets aktivitetsteam underholder både dag- og kveldstid. Utover det finnes det andre måter å aktivere seg på, både som voksen og barn. Det finnes blant annet et lite spillerom med mindre trampoliner, biljard, minigolf og volleyball tilgjengelig på hotellet. Tyrkisk bad, badstue og velværesenter er også noen av de fasiliteter som finnes om man vil koble av litt ekstra under sitt opphold.

For de som ikke vil gå glipp av sin trening finnes det også et treningsrom med en del maskiner.

Mot betaling

Spillerommet, biljard, tyrkisk bad, badstue og behandlinger i velværesenteret.

Rom for opptil fem personer

Her bor man i praktiske dobbelt- eller familierom. Alle rommene har balkong eller terrasse, tv, kostnadsfri WiFi, minisafe, sentralstyrt luftkondisjonering, minibar, badekar, hårføner og vegg-til-vegg teppe. Om du ønsker et strykejern og et brett kan man spør etter dette i resepsjonen, og så lenge det finnes ledige kan man få låne dette til rommet uten ekstra kostnad. Observere at hotellet ligger sentralt og at fra rommene med landutsikt og delvis havutsikt mot sentrum kan det forventes noe støy fra utsiden.

Mot betaling

Minisafe i rommet. Innholdet i minibaren.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Lyse, romslige rom på ca. 37 m² med enten terrasse eller balkong. Rommene har en dobbeltseng og en sovesofa som måler 90x165 cm. Her får opptil tre personer, hvorav maks to voksne, plass. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Denne romtypen er mulig å bestille med bassengutsikt eller delvis havutsikt (Seaside) mot et tillegg. Det er også mulig å bestille dobbeltrom med landutsikt som enkeltrom mot et tillegg

Familierom, 3-5 personer

Her får man et rom på ca. 51 m² som har balkong, fire ordentlige soveplasser og en sovesofa som måler 90x165 cm. Det finnes en halvvegg som deler av rommet, noe som gjør at det føles litt ekstra koselig men at man fortsatt er alle sammen i ett og samme rom.

Her får man plass opptil fem personer, hvorav maks fire voksne. Rommet krever minst tre fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Sunny Beach

Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer. I høysesongen er det intensivt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber.

Her har du en ca. 6 km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Nessebar

Nessebar er en liten middelalderby som ligger på en halvøy ca. 5 km fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvliste. I gamle byen finner du noen av de best bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i gatene, brosteinsgater, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra