Sunny Beach, Bulgaria

Iberostar Sunny Beach

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 43 svar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 43 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
70 m 
Sentrum
200 m 

Bo midt i det sentrale Sunny Beach

Iberostar er et hyggelig og livlig familiehotell som ligger midt i de sentrale delene av Sunny Beach, med shopping, restauranter og barer rett rundt hjørnet og gangavstand til den finkornede sandstranden. Det trivelige bassengområdet har tre større basseng, barnebasseng og et par vannsklier. Her vil du finne en glad og livlig feriestemning.

På hotellet finnes det massevis med aktiviteter for både store og små, og du som ønsker litt mer avslapping kan passe på å besøke velværesenteret. Her bor du i romslige og praktiske rom i behagelige fargenyanser og All Inclusive er inkludert i prisen. Takket være dette kan hele familien få mat og drikke nesten når som helst uten å tenke på regningen - mer lettvint blir det ikke!

Iberostar Sunny Beach er et av våre Holiday Collection hotell, noe som betyr at det er et av Nazars fine familiehotell med høy kvalitet.

På grunn av hotellets sentrale plassering i Sunny Beach må det påregnes en viss støy fra området utenfor.

Livlig bassengområde og nær stranden

Iberostar har et herlig bassengområde med tre større basseng som innbyr til en herlig dukkert og svømmeturer. Her finner du også et par vannsklier, samt tre separate barnebasseng hvorav et har et lite lekestativ med noen små vannsklier for de aller minste familiemedlemmene. Her er det en livlig stemning, spesielt i høysesongen da hotellet har mange gjester. Du har alltid nære til avkjølende drikke i bassengbaren, som også fungerer som snackbar på dagtid og det serveres da noen lettere måltider. På spesielle tider serveres det også is ved bassenget. Du som vil kjenne sand mellom tærne kan i stedet ta en liten gåtur på noen minutter ned til den finkornede og barnevennlige sandstranden som brer ut seg langs hele Sunny Beach. Her har hotellet en egen avdeling med solsenger og parasoller samt en snacks bar som serverer øl, brus, vann og snacks som inngår i All Inclusive-konseptet. 

Badehåndklær fås på hotellet mot depositum.

Enkelt og godt med All Inclusive

På Iberostar Sunny Beach er All Inclusive inkludert i prisen, slik at du har mat og drikke tilgjengelig så å si hele dagen. Ettersom alt er betalt hjemmefra så behøver du ikke tenke på at regningen skal bli altfor høy, men i stedet kan du fokusere på å nyte oppholdet i Bulgaria. Frokost, lunsj og middag serveres som buffé i hovedbygningene som mer eller mindre er identiske med hverandre, men hotellet vil gjerne at man spiser i den hovedbygningen som man bor i. I snackbaren som ligger ved bassengområdet kan du forsyne deg av kalde drikker, kaffe og snacks, og utover dette kan du nyte en kopp kaffe i hotellets kafé på ettermiddagen. Kaffemaskiner finnes også tilgjengelig i korridorene ved rommene på hver etasje. Is serveres i hovedrestauranten til lunsj og middag samt ved bassenget i løpet av visse tider av dagen. Ettersom det er All Inclusive så kan du spise så mye du orker! På stranden finnes en snacks bar som serverer øl, brus, vann og snacks som inngår i All Inclusive-konseptet. 

 

Mot betaling

Importerte drikkevarer og drikke på flaske.

Internasjonal barneklubb

Iberostar Sunny Beach har en internasjonal barneklubb som står klar til å ta imot barn mellom 4 og 12 år og her finnes også en juniorklubb for de som er opptil 18 år. Det arrangeres ulike aktiviteter i løpet av dagen, og på kveldene er det minidisko på scenen ved bassengområdet. Noe annet som barna kan prøve på hotellet er en klatrevegg som er populær blant de yngre og åpen på spesielle tider. Her finnes også en lekeplass.

Mange valg

På Iberostar skjer det ofte et eller annet rundt bassenget og scenen - slik som felles utendørstrening eller dans, som ledes av hotellets internasjonale aktivitetsteam. Utover det finnes det andre muligheter for aktivitet, både for voksne og barn. Blant annet et lite spillerom, mindre trampoliner, biljard, minigolf og volleyball. Tyrkisk bad og badstue finnes i hotellets velværesenter hvis du vil unne deg litt ekstra avslapning under oppholdet ditt. For deg som ikke vil gå glipp av din trening når du er på ferie finnes det også et treningsrom med en del maskiner. Kun 200 meter fra Iberostar ligger Sunny Beach sentrum - så alt ligger til rette for å utforske den spennende og livlige byen. Nyt en tidlig løperunde eller en spasertur i solnedgangen på den populære strandpromenaden.

 

Mot betaling

Spillerommet, biljard og spasenteret.

Lyse rom for inntil fem personer

Her bor du i delikate rom som går i behagelige toner og naturlige nyanser. Alle rommene har balkong eller terrasse, tv, kostnadsfri WiFi, minisafe, sentralstyrt luftkondisjonering, minibar, badekar, hårføner og vegg-til-vegg teppe. Om du ønsker et strykejern og strykebrett kan dette lånes i resepsjonen hvis det er ledig.

Observer at hotellet ligger sentralt og at på rommene med landutsikt og delvis havutsikt mot sentrum kan det forventes noe støy fra utsiden.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Disse lyse rommene på ca. 32 m² har to senger og en sovesofa som måler 165x90 cm. Legg merke til at dette er noe kortere enn en normalt stor seng. Her er det plass til opptil tre personer, hvorav maks to voksne. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris. Denne romtypen har landutsikt, men det er mulig å bestille med bassengutsikt eller delvis havutsikt (Seaside) mot et tillegg. Det er også mulig å bestille dobbeltrom med landutsikt som enkeltrom mot et tillegg.

Trippelrom landutsikt, 3 personer

Trippelrom landutsikt, 3 personer

Trippelrommet er ca. 53 m² og har tre sengeplasser. Det finnes plass for opp til tre personer. Rommet krever minst tre fullt betalende. Dette rommet har landutsikt, men det er mulig å bestille med bassengutsikt mot et tillegg.

Trippelrom bassengutsikt, 3 personer

Trippelrom bassengutsikt, 3 personer

Trippelrummet är ca. 53 m ² och har tre riktiga sängplatser. Det finns plats för upp till tre personer. Rummet kräver minst tre fullt betalande. Det här rummet har poolutsikt.

Familierom, 3-5 personer

Familierom, 3-5 personer

Her får du et familierom på ca. 45 m² med balkong, fire ordentlige soveplasser og en sovesofa som måler 165x90 cm. Legg merke til at dette er noe kortere enn en normal seng. En halvvegg deler av rommet, noe som gjør at det føles litt ekstra koselig samtidig som dere alle er sammen i ett og samme rom. Her er det plass til opptil fem personer, hvorav maks fire voksne. Rommet krever minst tre fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

 

Mot betaling

Minisafe, inneholdet i minibaren.

Slapp skikkelig av

Vil du unne deg selv noe ekstra i ferien kan du besøke Iberostars spasenter. Her kan du slappe av i dampbadet og badstuen, eller besøke det tyrkiske badet. Her tilbys det en rekke ansikts- og kroppsbehandlinger, f.eks. massasje, for deg som vil skjemme bort deg selv og koble helt av.

Sunny Beach

Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer. I høysesongen er det travelt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber. Her har du en ca. seks km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Nessebar

Nessebar er en liten middelalderby som ligger på en halvøy ca. 5 km fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvliste. I gamlebyen finner du noen av de best bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i smugene, på brosteinsgatene, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Bassengområdet er livlig med en hel del gjester, så et visst støynivå kan forventes (spesielt i høysesongen). Vannskliene har som krav at man skal være mellom 110 og 160 cm lang. Hotellet reserverer seg for at disse restriksjonene kan endres uten at Nazar blir informert.

Vær oppmerksom på at ettersom hotellet ligger sentralt plassert kan det forventes en viss støy utenfra for rommene med landutsikt og delvis havutsikt mot sentrum. 

Sovesofaene i dobbelt- og familierommene måler kun 165x90 cm., noe som er mindre enn en normal seng. De er først og fremst tenkt til barn.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections