Sunny Beach, Bulgaria

Hotel Forum

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 21 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 21 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
150 m 
Sentrum
Ca 800 m til Nessebar, ca 3 km til Sunny Beach 

Fin beliggenhet ved sandstrand og nær Nessebar

Hotel Forum ligger i den sørlige delen av Sunny Beach, som karakteriseres av en viss ro og stillhet, en bit bort fra den pulserende bykjernen og kun 10 minutters gange fra den koselige og antikke byen Nessebar.

Du bor i prinsipp rett ved Sunny Beach vidstrakte og finkornede sandstrand, der Svartehavet lokker med en oppfriskende dukkert.

All Inclusive inngår i prisen og du bor i romslige rom og leiligheter for opptil fire personer.

Fin beliggenhet ved fantastisk sandstrand

Hotel Forum har en privat strand ca. 150 meter fra hotellet. Den vidstrakte stranden består av finkornet lys sand og vannet lokker med et avkjølende bad.

På plass på hotellet kan du kjøpe en strandpakke som inkluderer to solsenger og en parasoll. Kjøper du dette har du også tilgang til strandbaren.

Du kan også velge å nyte solens varme stråler ved hotellets bassengområde. Her finnes det et separat barnebasseng, og solsenger og parasoll står til fri disposisjon. Bassengbaren inngår i All Inclusive-programmet.

Badehåndklær kan lånes gratis, men mot depositum.

Mot betaling

Strandpakken som inneholder solsenger, parasoll og tilgang til strandbaren.

Smidig og bekvemt med All Inclusive

De tre hovedmåltidene dukes opp som buffe i hovedrestauranten. Her kan du nyte både internasjonale klassikere og lokale spesialiteter.

I bassengbaren serveres det lokal drikke med og uten alkohol nesten hele dagen, kaffe, te og snacks midt på dagen samt dessert og is et par timer på ettermiddagen.

I lobbybaren kan du få både lokale og internasjonale merker av drikke og spennende cocktails mot betaling. Også strandbaren er mot betaling; på plass på hotellet kan du kjøpe en strandpakke som inkluderer to solsenger og en parasoll, og når du kjøper denne pakken har du også tilgang til strandbaren.

Mot betaling

Lobbybaren, strandpakken, internasjonale merker av drikke, mat og drikke etter kl. 23.

Gangavstand til historiske Nessebar

Hotel Forum ligger i den sørlige delen av Sunny Beach, som karakteriseres av en viss ro og stillhet, en bit bort fra den pulserende bykjernen og kun 10 minutters gange fra den koselige og antikke byen Nessebar. Nessebar er med på Unescos verdensarvliste og de eldste delene ligger lengst ut på en liten halvøy. Mellom de kunstneriske husene omkranser det seg brosteinsbelagte gater og i den gamle bykjernen bys det på fler kafeer og restauranter. På fastlandet ligger Nessebars nyere del som byr på litt småbyliv.

I lobbyen, ved bassenget og i rommene finnes det kostnadsfritt wifi og det finnes også en liten lekeplass.

Funksjonelle rom og leiligheter for opptil fire personer

På Hotel Forum bor du i enkle men romslige og funksjonelle rom og leiligheter. Alle rom har kostnadsfritt wifi, klimaanlegg, safe, balkong, tv, telefon og teppebelagt gulv. Minibaren som fylles på daglig er mot ekstra betaling. På badet er det dusjkabinett og hårføner.

Mot betaling

Innholdet i minibaren, telefon.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommet på cirka 25 m² har to ordentlige sengeplasser samt en sovesofa som måler 190x155 cm eller en vanlig ekstraseng. Rommet krever minst to fullt betalende, man kan bo maks tre voksne og det er mulig å få én barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Ettromsleilighet, 3-4 personer

Ettromsleilighet, 3-4 personer

Ettromsleiligheten består av et rom som er cirka 35 m². Her er det to ordentlige sengeplasser samt en sovesofa som måler 190x155 cm eller en vanlig ekstraseng. Rommet krever minst to fullt betalende og et barn og det kan bo maks tre voksne og et barn.

Toromsleilighet, 3-4 personer

Toromsleilighet, 3-4 personer

Toromsleiligheten består av et soverom og en stue med en ordentlig dør imellom, på totalt cirka 40 m². Her er det to ordentlige sengeplasser samt en sovesofa som måler 190x155 cm eller en vanlig ekstraseng. Rommet krever minst tre fullt betalende og det kan bo maks fire voksne.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections