Ialyssos, Rhodos

Heleni Beach

Gjestenes vurdering
3.2 av 5
Baseres på 108 svar
Gjestenes vurdering
3.2 av 5
Baseres på 108 svar

Måltider flere muligheter
2 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Strand
50 m 
Sentrum
500 m 

Lite hotell med perfekt beliggenhet

Det familieeide Heleni Beach er et koselig lite feriehotell med fin beliggenhet i Ialyssos. Det er et enkelt hotell uten de store duppeditter, men er et perfekt valg for deg som gjerne vil bo sentralt, og ikke oppholder seg så mye på hotellet i løpet av ferien. Det er et lite bassengområde, og det er deilig å kunne ta seg en svalkende dukkert der i løpet av dagen. 

Knapt 100 meter fra Heleni Beach ligger Ialyssos vakre steinstrand, der du kan nyte turkist vann og en avkjølende, salt dukkert. I nærheten finner du også et bra utvalg av butikker og restauranter.

Ikke langt fra hotellet Heleni Beach er det dessuten gode transportmuligheter til Rhodos bysentrum som tilbyr flere restauranter, cafeer, barer og butikker, samt den sjarmerende og spennende historiske gamlebyen.

Du bor i enkelt møblerte og praktiske rom og har mulighet til å kjøpe frokost i tillegg for en mer lettvint ferie.

Koselig bassengområde og nydelig strand

Når du bor på Heleni Beach har du tilgang til hotellets lille bassengområde, der det alltid er hyggelig stemning. Her finner du solsenger, trivelige sittegrupper samt en bassengbar. Her kan du kjøpe forfriskende drinker og lettere snacks for å holde deg kvikk og glad hele dagen.

Ialyssos populære steinstrand ligger kun ca. 0 meter fra hotellet og består av småsteiner.Vannet er herlig

urkisfarget og innbyr til deilige, avslappende bad. Her kan du leie solsenger og parasoll mot ekstra betaling, og det finnes også mange vannaktiviteter her.

Badehåndkle kan lånes uten ekstra kostnad.

Ialyssos populære steinstrand likker kun 100 meter fra hotellet. Vannet er herlig turkisfarget og innbyr til deilige, avslappende bad. Her kan du leie solsenger og parasoller mot ekstra betaling, det finnes også mange forskjellige vannaktiviteter her. 

Du kan låne bassenghåndklær på hotellet. 

Mot betaling

Bassengbaren, leie av solsenger og parasoll på stranden, vannaktiviteter.

Aldri langt til lokale matopplevelser

På Heleni Beach inngår det ikke noen måltider i grunnprisen, men du kan velge å kjøpe en enklere frokost som serveres i hotellets lille, men koselige, restaurant.

I bassengbaren serveres det drikke og snacks stort sett hele dag en. I den lille restauranten som ligger ved bassengbaren kan du bestille både kalde og varme retter. Her er all mat og drikke mot betaling.

Takket være den fine beliggenheten i sentrale Ialyssos bor du i nærheten av mange små tavernaer og restauranter. Dette er perfekt for å oppleve lokale smaksinntrykk når du tar en pause fra stranden eller en hyggelig rusletur på kvelden!

 

Mot betaling

Drikkevarer samt all mat på hotellet med unntak av frokosten, dersom du har kjøpt den som tillegg.

Oppdag Ialyssos

Heleni Beach retter seg først og fremst til deg som ønsker et enklere boalternativ som utgangspunkt for en avslappende ferie i Ialyssos og dette er grunnen til at det ikke ordnes noen aktiviteter inne på hotellet. Du som likevel vil finne på noe har fantastiske muligheter til det takket være hotellets fine plassering i det populære ferieområdet! I sentrum finner du barer, restauranter og tavernaer som byr på lokale og internasjonale smaksopplevelser, samt søte små butikker med mulighet for ferieshopping.

Kun 700 meter fra hotellet ligger en bussholdeplass og herfra tar du deg lettvint inn til Rhodos by på ca. 20 minutter. Her kan du rusle rundt i de koselige gatene i den gamle bydelen, og her finnes det ytterligere muligheter for shopping, mat, natteliv og bad.

Noen kvelder i uken arrangerer hotellet hyggelig livemusikk i baren, som også er åpen for allmenheten.

I lobbyen er det gratis wifi.

Enkelt og praktisk

På Heleni Beach bor du i enkle men praktiske og hyggelige rom som går i varme nyanser. Her er det rent og pent. Alle rom har flislagte gulv, tv, vannkoker, minikjøleskap, balkong, hårføner, wifi, safe samt individuell luftkondisjonering (de to sistnevnte er mot betaling). På badet er det badekar eller dusj.

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrommene er på ca. 17 m² og har to ordentlige senger. Her kan det bo to personer, hverken mer eller mindre. 

Viktig å vite før du reiser

Vær klar over at hotellet ligger nær flyplassen og derfor kan støy fra flytrafikken tidvis virke forstyrrende.

Det finnes ingen parasoller rundt bassenget, så for å få skygge henvises du til bassengbaren.

Vennligst vær oppmerksom på at luftkondisjoneringen, minisafe og Wifi på rommet er mot ekstra betaling.

Hotellet er rent og pent, men kan visse steder trenge til en kjærlig hånd. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections