Belek, Tyrkia

Gloria Verde Villas

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
3,5 km 

Fantastiske villaer i vakre omgivelser!

Gloria Verde er et superfint og lekkert hotell der du har massevis av plass og grøntområder rundt deg. Du bor i luksusvillaer på to etasjer, som ligger like ved en av Beleks mange populære golfbaner – du har også egen golfbil du kan benytte, slik at du enkelt og greit kan ta deg rundt på hotellområdet. Servicenivået er høyt og hotellet byr på en rolig stemning, som gjør du at øyeblikkelig slapper av.

Gloria Verde har et hotellbygg hvor du fritt kan benytte deg av fasilitetene, men vi på Nazar har ingen rom her da vi har valgt og kun tilby de unike villaene. Du kan når som helst dra deg tilbake til villaområdet, der du får enda mer ro enn på resten av hotellet, da dette store og fortryllende området bare rommer 20 villaer.

Her finner du flere fine bassenger, herlig strand, et lekkert All Inclusive-tilbud med konditori og smakfulle à la carte-restauranter, badeland og en koselig barneklubb. Stemningen på hotellet er harmonisk, rolig og behagelig.

Gloria Verde er kanskje ikke det nyeste eller største hotellet i området, men det er vakkert og vedlikeholdt, og ikke like stort og overveldende som mange andre hotell i Belek området er.

Dette hotellet er et av de mest luksuriøse og eksklusive hotell som Nazar tilbyr, og er derfor en del av vår Premium Collection.

Praktfullt bassengområde og en prangende pir på stranden

Det finnes et veldig fint bassengområde på Gloria Verde. Fra det herlige bassenget, som er lagt opp i tre nivåer, er det en vakker utsikt over hagen med stranden og havet i horisonten. Her råder en behagelig og avslappet stemning, og roen på hotellet er også veldig tydelig her. Nære hovedbassenget finnes et separat barnebasseng for hotellets minste gjester.

Det finnes mulighet for både latter og store glis, når dere suser ned vannskliene! Det familievennlige hotellet har en mindre vannpark med fire herlige vannsklier, som ligger ved siden av barneklubben. Her finnes også et barnebasseng med myk sandbunn, som har flere vannsklier for familiens minste.

Skulle det friste med en forfriskende dukkert i det turkise havet, så er det mulig både fra stranden og fra den flotte piren, som strekker seg ut fra stranden. Stranden er bred, og har rikelig med solsenger og parasoller til Gloria Verdes gjester. På den store piren finnes brede, behagelige madrasser og det er virkelig herlig å ligge her ute å høre bølgene skvulpe under seg!

Nyt av det gode med All Inclusive

Når du bor på Gloria Verde kan du nyte av fordelene med All Inclusive og du trenger ikke bekymre deg for utgifter i forhold til mat eller drikke under ferieoppholdet – det er allerede betalt for hjemmefra! Hotellet har en stor hovedrestaurant der alle hovedmåltidene serveres i form av en fin buffé, men siden du bor i en av villaene kan du også velge å nyte av restauranten i villaområdet. Den ligger i vakre omgivelser med utsikt over golfbanene, og er reservert for villagjestene.

Det finnes dessuten mulighet for å nyte en sen frokost eller snacks utpå ettermiddagen i snackbaren, der du også kan sitte behagelig i de myke sofaene med utsikt mot stranden eller den fine hagen og bassengområdet.

Om du, som mange andre, elsker is i varmen kan du forsyne deg selv fra fryseren som er full av is fra internasjonale kjente merker. Glorias konditori er veldig populært å ta turen innom – og det med god grunn. Her tilbys det lekre, hjemmelagde kaker, muffins, wienerbrød, bakelser, makroner og deilige håndlagde sjokoladepraliner.

På hotellområdet finnes det ikke mindre enn fem barer, hvor den ene er åpen døgnet rundt, så du har definitivt gode muligheter til å få prøvd noen eksotiske drinker og forfriskninger i løpet av ferien.

Det finnes to à la carte-restauranter på Gloria Verde, den ene med flotte asiatiske spesialiteter og den andre med vakkert fransk tema, som er populær og stylet som en liten basilikum i den frodige hagen. Disse kan besøkes kostnadsfritt en gang per uke, forbeholdt at det finnes plass. Husk å reservere bord i god tid.

 

Mot betalning

Visse importerte drikkevarer.

Treff nye venner i barneklubben

Om barna vil, kan de delta i Gloria Verdes internasjonale barneklubb. Barneklubben er delt inn i aldersgrupper, og aktiviteter er delt opp etter alder. Det kan blant annet være kreative leker, spill, sportsaktiviteter, minigolf og minidisco for barn mellom 4-12 år, mens tenåringene holder i gang med aktiviteter som biljard, fotball, bordtennis, basket eller kanskje til og med lærer seg hvordan man kan bli en DJ. Tiden går som kjent fort når man har det gøy – og i barneklubben er det ingen unntak!

Rett ved siden av barneklubben ligger et mindre badeland med fire herlige vannsklier, som garantert kommer til å være populært for barna. Her finnes også et barnebasseng med myk sandbunn og et par mindre vannsklier for de minste barna. Det barnevennlige hotellet har også en lekeplass på sin store gressplen.

Solhilsen, tennis eller zumba – valget er ditt

Selv om noe av det mest slående med Gloria Verde er den rolige og avslappende stemningen som råder overalt på hotellet, så finnes det også gode muligheter til å være aktiv på ferien. Det arrangeres både yoga, aerobics, pilates, zumba, beachvolleyball, vannpolo og andre aktiviteter, samtidig som det finnes tennisbaner, bordtennis, boccia og minifotball.

Det finnes et godt belyst og lekkert treningsstudio med store panoramavinduer og utsikt over de vakre, grønne omgivelsene i Gloria Verdes hage. Her finnes også et stort utvalg av treningsapparater, spinning-sykler, vekter og treningsutstyr, og det flinke personalet står klare for å hjelpe og veilede deg. Siden du bor i hotellets villadel har du dessuten tilgang til et mindre men velutstyrt gym, som ligger i villaområdet og er eksklusivt for gjestene her.

For golfentusiastene er Gloria Verde et rent paradis, da du som gjest har mulighet til å spille på Gloria Golf Club, som ikke bare er Beleks, men hele Tyrkias største golfklubb. Banene er designet av den velkjente, franske golfarkitekten Michel Gayon, og det finnes totalt 45 hull: to 18-hulls mesterskapsbaner samt en 9-hullsbane.

Du har fri tilgang til WiFi på hele hotellområdet.

 

Mot betaling

Golf, personlig trener og visse gruppetreningstimer som Crunch, Cardio mix og Bodypump

Vakre villaer i avslappende, rolige omgivelser

Med Nazar bor du i Gloria Verdes villaer, som ligger i et eget eksklusivt område med masse lys, plass og i dekorative grønne omgivelser. Du har dessuten din egen golfbil, så du enkelt kan ta deg rundt på hotellområdet. 

Select Villa, 4-5 personer

Select Villa, 4-5 personer

Villaene er på to etasjer og innredet i behagelige, rolige nyanser. I første etasje finner du en herlig, lys stue med sofagruppe og en liten kjøkkenkrok med minibar som fylles hver dag – helt All Inclusive. Her finnes det et soverom med to sengeplasser og et baderom. I andre etasje finner man et soverom med to sengeplasser, minibar og baderom med Jacuzzi. Om dere er fem personer som skal bo her, vil det tilkomme en ekstraseng som har et mål på 200x100 cm når den er utfoldet.

I hagen byr den deilige hengekøyen til en avslappende stund. Det finnes også solsenger og en skyggelagt parasoll, så du har gode muligheter å nyte de rolige omgivelsene. Villaen er 80 m2, har parkett og granittgulv, individuell luftkondisjonering, tv, kaffe- og tekoker, morgenkåpe, badetøfler, wifi, vaskemaskin med innebygd tørketrommel, meny og room service døgnet rundt. Alle villaene ligger nære det forfriskende bassenget, der det som resten av villaområdet er rolig, og man har også utsikt over dette området fra villaen.

Rommet krever minst fire fullt betalende og her kan det bo max fem voksne.

Presidential Villa, 2-10 personer

Presidential Villa, 2-10 personer

Skal hele familien reise sammen, har dere noe å feire eller vil du bare skjemme bort deg selv skikkelig? Da kan du gjøre som selveste Bill Clinton og bo i den 1000 m2 store, luksuriøse og overdådige Presidential Villaen på Gloria Verde!

Med blant annet privat butler, privat kokk, egen stuepike, stort basseng med hengekøyer og solsenger, stor terrasse, seks soverom, eget treningssenter med Jacuzzi og badstue, enorm stue, åtte toaletter og alle tenkbare fasiliteter, er dette et minst sagt utrolig boende som dere sent kommer til å glemme. Her er det luksus forbi alle grenser!

I villaen er det plass til 2-10 gjester og kan bestilles ved forespørsel

Thalasso-basseng, tyrkisk bad og luksuriøse behandlinger

I Gloria Verdes hovedbygning ligger det vakreste spaet, der du virkelig kan slappe av og nyte å bli skjemt bort i et par timer. Her finnes et innendørsbasseng, badstue, tyrkisk bad og ikke minst det livlige thalasso-bassenget, med saltvann oppvarmet til 32 grader. Du kan også nyte av ansiktsbehandlinger, pedikyr, manikyr og ulike slags avstressende og utrensende massager i de flotte omgivelsene.

 

Mot betaling

Alle behandlinger.

Alle rommene som Nazar tilbyr på Gloria Verde ligger i hotellets eksklusive villaavdeling.

Husk å ta med førerkortet, da dette skal vises for å få kjøre golfbilen.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections