Sunny Beach, Bulgaria

Globus Hotel

Gjestenes vurdering
3.1 av 5
Baseres på 28 svar
Gjestenes vurdering
3.1 av 5
Baseres på 28 svar

Måltider flere muligheter
4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
20 m 
Sentrum
0 m 

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet!

På Globus Hotel bor du midt i Sunny Beach! Hotellet ligger minst sagt veldig sentralt, og du har Sunny Beach rett utenfor hotelldøren.

Området rundt bassenget er hotellets naturlige samlingspunkt, og ligger like ved den populære og livlige strandpromenaden. Det er bare 20 meter til stranden og et steinkast fra den berømte Blomstergaten, som anses å være Sunny Beach absolutte sentrum.

Det finnes balkong på alle rommene, og du har mulighet til å bestille rom med havutsikt. Da kan du sitte på balkongen og nyte stranden, havet og aktivitetene på den pulserende strandpromenaden.

Hotellet har et par år på nakken, men den fantastiske beliggenheten midt i Sunny Beach er perfekt for deg som vil bo nære sentrum, og ikke tilbringe hele ferie på hotellrommet.

Hopp i bassenget, eller ut i bølgene blå

Globus Hotel bassenget ligger like ved strandpromenaden, det er bare er 20 meter til stranden som er et perfekt for deg som ønsker å ta en forfriskende dukkert både i bassenget, men også i havet i løpet av dagen.

Bassengområdet er hotellets samlingspunkt, her råder en hyggelig feriesteming. Baren ved bassenget selger forfriskende drikke, snacks og iskrem om man blir tørst eller sulten i løpet av dagen. I enden av bassenget finnes det et mindre, rundt/ovalt barnebasseng.

Rundt bassenget finnes det solsenger og parasoller, da det er høy etterspørsel om plassene velger mange også å ligge på håndklær i området.

Du kan også ta en dukkert i Globus Hotels store innendørsbasseng, som ligger i andre etasje. Det finnes en terrasse som er i forbindelse med innendørsbassenget, her har du mulighet til å sole i roligere omgivelser enn ved det store bassenget som ligger ved strandpromenaden.

Ved å krysse strandpromenaden så er du på stranden, der du kan ta deg en forfriskende dukkert i Svartehavet. Sunny Beach stranden er nesten syv kilometer lang, bred og har behagelig myk sand. Du kan enten ligge på håndklær i sanden, eller så finnes det solsenger og parasoller man kan leie på stranden.

Da det ikke finnes badehåndklær på hotellet, anbefaler vi at du tar med dette hjemmefra, eller kjøper på plass.

Velg mellom frokost og halvpensjon

Når du bor på Globus Hotel er frokost inkludert, men du kan også velge å kjøpe halvpensjon, da får du også middag på hotellet. Begge måltider serveres i form av buffé, og det finnes to restauranter; en i hvert av de to hotellbyggene.

Om du vil ha litt variasjon eller bare finne et sted å spise lunsj, trenger du ikke lete lenge. Takket være den sentrale beliggenheten finnes det et stort utvalg av trivelige spisesteder i nærheten.

Det finnes flere barer å velge mellom, både en stor lobbybar og en poolbar. Lobbyområdet er stort og lyst, hvor mange gjester velger å slappe av i sofagruppene.

 

Mot betaling

Drikke, snacks, iskrem, lunsj, samt middag hvis du ikke kjøper med halvpensjon.

Nyt den fantastiske beliggenheten

Man får ikke sagt det nok – hotellets største høydepunkt er den utrolig sentrale beliggenheten. Her bor du virkelig midt i sentrum. Så fort du går utenfor porten til Globus Hotel befinner du deg midt på den livlige strandpromenaden, der er det aktiviteter og festlig stemning fra morgen til kveld. Her finner du ulike boder og butikker for alle aldersgrupper, samt underholdning og spennende, morsomme aktiviteter.

Om du vil ha det gøy med vennene dine på hotellet, kan dere spille biljard, lufthockey eller kanskje se hvem som er best på å slå ned kjeglene i en runde bowling.

Det finnes WiFi på hotellområdet mot betaling.

 

Mot betaling

Biljard, lufthockey, bowling, WiFi.

Mulighet for rom med havutsikt

Rommene på Globus Hotel har et fint og lyst interiør. Her finnes det sentral luftkondisjonering, tv, hårføner, vegg til vegg teppe, minibar som fylles daglig (mot betaling) samt balkong. Det er mulig å bestille dobbeltrom som ligger høyt oppe med vakker havutsikt. 

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommene er ca. 22 m² og har to sengeplasser, samt en sovesofa som kan felles ut til en seng. Den måler ca. 175x65 cm, som er noe mindre enn de fleste ekstrasenger. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bookes som et enkeltrom mot et tillegg.

Det er mulig å booke denne roms typen med beliggenhet høyt opp, med herlig havutsikt, som du kan nyte fra din balkong.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuitene er ca. 30-35 m² og har et soverom med to sengeplasser. I stuen finnes det en sovesofa, som måler 180x145 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks to voksne og det er mulig å få to barnepriser. 

Slapp av på hotellets spa!

På Globus Hotel finnes det en mindre spaavdeling, der du kan benytte badstue, det tyrkiske badet, eller unne det selv en avslappende massage.

 

Mot betaling

Badstue, tyrkisk bad og alle behandlinger.

På grunn av den sentrale beliggenheten, kan det forventes noe støy på hotellet.

Det er mulig å bevare eventuelle verdisaker i en minisafe i resepsjonen (mot betaling).

Vi anbefaler at du tar med håndkle hjemmefra, alternativt kjøper dette i Sunny Beach, da det ikke finnes på hotellet. Det kan være begrenset med solsenger ved bassenget, derfor velger mange gjester å ligge på egne håndklær eller luftmadrasser.

Vær oppmerksom på at sovesofaene på dobbeltrommene er mindre enn de fleste ekstrasengene.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter. Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke.

 

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections