Alanya, Tyrkia

Floria Beach

Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 180 svar
Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 180 svar

3 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Nei 
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
3 km 

Nyrenovert hotell på første parkett ved Kleopatra-stranden

Floria Beach Hotel har i løpet av vinteren 2016/2017 gjennomgått en totalrenovering av hele hotellet. Et moderne og friskt hotell med høy standard, der både hotellets fellesarealer og rommene er dekorert med vakre, håndmalte malerier av den tyrkiske berømte kunstneren, Saim Dursun. Hotellet består av to bygninger og ligger med gangavstand til Alanyas mange shoppingmuligheter, koselige restauranter og spennende kulturopplevelser.

Hotellet er ikke så stort, noe som gir det en trivelig og intim atmosfære, og det anbefales til voksne og par som vil slappe av på sin ferie.

Floria Beach Hotel har et fint bassengområde med utsikt over Middelhavet - her er en herlig avslappet atmosfære. Foretrekker du stranden før bassenget så ligger hotellet direkte på Alanyas beste strand, Kleopatra-stranden, der det finnes mange muligheter for sol, bad og avslapping. Du kan også tilbringe dagene på hotellets terrasse med forfriskende drikke i skyggen av gummitrærne som omgir terrassen.

Du har tilgang til gratis WiFi på hele hotellområdet men kvaliteten på oppkoblingen kan variere.

Det kan forventes litt støy fra utenfra, da hotellet ligger nær hovedgaten, spesielt på kveldene. Det ligger mange småbutikker, restauranter og strandbarer i området.

Gratis solsenger både ved bassenget og på stranden

Floria Beach Hotel ligger direkte ved Kleopatra-stranden, en av de vakreste strendene i Alanya-området. Sanden er finkornete med kun noen mindre stein og vannet blir fort dypt. Når det er høyvann blir stranden relativt smal og det kan iblant bli mangel på plasser. Som gjest på Floria Beach har du tilgang til gratis solstoler og behøver ikke uroe deg for at det skal bli trangt.

Hotellet har et lite koselig bassengområdet der du har mulighet for å slappe av i solstolen eller nyte en oppfriskende dukkert ved bassenget. Du har utsikt over det turkise Middelhavet fra bassengområdet, noe som gir en fredelige atmosfære. Skulle du ønske en kopp kaffe eller en kald drink mellom sol og bad ligger hotellets Garden Café nær bassenget.

Observer at Kleopatrastranden vender ut mot Middelhavet og stormlignende værsituasjoner kan ta med seg sanden ut i havet. På Floria Beach, som ligger direkte ut mot stranden, kan dette bety at sandstranden blir mye mindre og det kan ta tid før bølgene gjenoppretter stranden slik som vi presenterer i hotellets bildegallerier.

Under oppholdet på hotellet får du låne basseng- og strandhåndklær mot et mindre depositum.

Mot betaling

Vannsportaktiviteter

All Inclusive for det voksne publikum

På Floria Beach Hotel er All Inclusive inkludert i prisen. Morgen, middag og kveld serveres lekre internasjonale retter i restauranten i hotellets hovedbygning. Det er fokus på kvalitet foran kvantitet og smakene er i fokus. Is er også inkludert i All Inclusive-programmet under enkelte tider på dagen, blant annet sammen med lunsj og middag. Skulle du bli litt sulten på ettermiddagen, finnes snacks tilgjengelig i Garden Café. Det er også her du henter kaffe og annen drikke under dagen. 

All lokal drikke er inkludert i prisen.

Mot betaling

Friskpresset juice, importerte drikkevarer, spesielle cocktails og øl/vin på flaske samt drikke mellom 23:00 - 10:30 (gjelder ikke drikke til frokosten).

Gå ikke glipp av vakre Alanya

Ønsker du en pause fra sol og bad finnes det aktiviteter som bordtennis, dart og beachvolley. Noen kvelder i uken arrangerer hotellet også litt kveldsunderholdning.

Alanya er en av de mest besøkte turiststedene i Tyrkia og dette er ikke uten grunn! Her finnes koselige butikker, en fantastisk bazar, restauranter og kaféer samt et livlig natteliv med barer og nattklubber i overflod. Det er ca. 3 km fra hotellet inn til Alanyas sentrum og det er enkelt å ta seg hit, enten til fots eller med en av alle byens drosjer.

Lyse og moderne rom

Siden Floria Beach er helt nybygd får du splitter nye, fine rom med moderne innredning som går i lysegrå og blå nyanser. Alle rommene har fliser og er utstyrt med WiFi, balkong, TV, minibar, telefon, individuelt klimaanlegg, minisafe samt vannkoker. På rommet finnes kaffe, te og en flaske vann ved anomst som er inkludert i All Inclusive. Påfylling er mot betaling. Badene har dusj og hårføner.

Mot betaling

Minibar.

Dobbeltrom, 2-3 personer

I dobbeltrommet som er ca. 21 m² finnes to eller tre ordentlige sengeplasser. Rommene har fliser og er moderne innredet. Badet har dusj og alle rom har balkong. Rommet krever to fullt betalende, man kan bo opptil tre voksne og det er mulig å få et barnepris. Rommet kan bestilles med havutsikt mot et tillegg.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Tyrkias sørkyst, som er kjent for å være en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange severdigheter. Her fins også et velutviklet handelsliv med et overveldende utvalg av spennende butikker som selger lokale så vel som internasjonale varer. I tillegg har byen et livlig natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og kafeer.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra