Ialyssos, Rhodos

Filerimos Village

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 423 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 423 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
700 m 
Sentrum
2 km Ialyssos og Kremasti, 8 km Rhodos byen 

Ekte gresk feriestemning

Det råder en deilig feriestemning på Filerimos Hotel, hvor du bor i frodige omgivelser med palmer, grønne gressplener og fargeglade blomster. Da det er All Inclusive slipper du økonomiske overraskelser, da alt er betalt på forhånd! Nyt buffeene tre ganger om dagen og de forfriskende drikkevarer som inngår i All Inclusive-tilbudet på hotellet.

Alle rom er renoverte samt innredet i behagelige nyanser, og ligger i mindre bygg rundt den fine hagen og det ene av hotellets trivelige bassengområder. Det finnes to deilige bassenger på hotellet – det ene midt i den store hagen, omgitt av en grønn gressplen, og den andre ved hotellets restaurant der bougainvillea slingrer seg opp langs pålene ved siden av bassenget. Det er også et nytt og herlig område med flere vannsklier, gøyale vannleker og en liten lazy river, som vi garanterer blir en hit for både store og små badeglade. 

Flere kvelder i uken arrangeres det livemusikk – og spesielt populær er den tradisjonelle greske aftenen!

Familiehotellet ligger mellom de to byene Ialyssos og Kremasti, rett ved det historiske berget Filerimos i nordvestlige Rhodos. Fra Filerimos Akropolis er det flott utsikt over Rhodos vestkyst. Med omtrent 700 meter til stranden og litt over åtte kilometer til Rhodos by med sin sjarmerende gamleby er det gode muligheter for å oppleve den vakre greske øya.

Hotellet er et av våre Value Collection-hotell, og er altså et av Nazar mest prisgunstige hotell.

Fine bassengområder – og nytt område med vannsklier!

På Filerimos finnes det to trivelige bassengområder. Det ene bassenget ligger i frodige, vakre omgivelser med palmer, fargeglade blomster og grønne gressplener, hvor fine små broer strekker seg over bassenget. Bassenget er innbydende og her råder en behagelig feriestemning med mulighet for avslapning, men man kan også delta i aktiviteter i løpet av dagen. Her finnes også et separat barnebasseng.

Det andre bassenget ligger ved hovedbygget og restauranten, der bougainvilleaen slinger seg langs pålene ved siden av bassenget. Ved begge bassengene finnes det massevis av solsenger og skyggende parasoller.

Det er også et nytt og herlig område med flere vannsklier, gøyale vannleker og en liten lazy river, som vi garanterer vil bli en hit hos både store og små badeglade. 

Om du har lyst på en dukkert i havet ligger nærmeste strand bare en kort gåtur fra hotellet (ca. 700 meter). Som de fleste strender på Rhodos er det også her stenstrand. Her kan du også leie solsenger og parasoll mot betaling.

Det finnes ikke badehåndklær på hotellet, så det er en god ide å ta det med hjemmefra.

 

Mot betaling

Leie solsenger og parasoll på stranden

Nyt av buffé tre ganger om dagen

Det er så deilig å reise på All Inclusive-ferie, for da trenger du ikke tenke over hvor du skal spise ditt neste måltid eller hva det hele koster. Det er inkludert i reisens pris, og dermed betalt før ferien i det hele tatt har begynt! På Filerimos Village servere du frokost, lunsj og middag som buffé i hotellets restaurant. Det finnes også en mindre buffé spesielt for barn, hvor deres favoritter serveres.

I All Inclusive-tilbudet inngår også brus, øl, vin og lokale, alkoholdige drikke – samt iskrem i løpet av noen timer hver ettermiddag.

Nytt område med morsomme vannsklier!

De to fine bassengområdene på Filerimos Village er nok de mest populære plassene for barna, så her vil nok meste parten av ferien tilbringes. Her finnes også en mindre barneklubb, hvor de internasjonale aktivitetsguidene arrangerer ulike leker og aktiviteter for barna. I tillegg finnes det også en liten lekeplass. Det er også et nytt og deilig område med flere vannsklier, gøyale vannleker og en liten lazy river som vi garanterer blir en hit for både store og små badeglade. 


Glede, vanngymnastikk og gresk aften

De internasjonale aktivitetsguidene på Filerimos Village arrangerer ulike leker og konkurranser rundt de to bassengene. Det kan for eksempel være vanngymnastikk, vannpolo og dart. Flere kvelder i uken arrangeres livemusikk og underholdning, og spesielt festlig er den tradisjonelle, populære greske aften.

Om du vil være aktiv på ferien finnes det mulighet for å spille tennis, volleyball, basket og minifotball, du kan også utfordre dine reisekamerater i en runde bordtennis eller se hvem som sikter best i en omgang dart. Det er også mulig å leie sykler på hotellet.

På hele hotellet finnes det wifi, som er inkludert i prisen. Det ligger en dagligvarebutikk rett ved hotellet, hvor du kan kjøpe det meste du har behov for i løpet av ferien.

 

Mot betaling

Biljard, bordtennis, elektroniske spill i spillehallen.

Nyrenoverte rom i vakre, grønne omgivelser

På Filerimos Village bor du i nyrenoverte rom som er innredet i rolige, behagelige farger. Rommene ligger i en- og to etasjebygg som finnes utspredt i den frodige, grønne hagen.

Alle rom har balkong eller terrasse, flisegulv, individuell aircondition, vannkoker, hårføner, tv, wifi og enten badekar eller dusjkabin. Her finnes en minibar fylt med brus som er en del av All Inclusive-programmet, og som fylles på en gang per vistelse.

Når du bestiller Filerimos Village med Nazar får du et nyrenovert rom. Ønsker du å bo litt enklere så ta en titt på Filerimos Hotel, som har rom i hovedbygget. Rommene på Filerimos hotell er perfekte for deg som vil ha et prisgunstig alternativ.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

I de nyrenoverte dobbeltrommene på 20 m² finnes to ordentlige senger, samt ytterligere en sovestol som fungerer som seng (denne måler 200x76 cm, noe som er litt smalere enn en normal stor seng).Dobbeltrommet ligger i området ved hagen og bassenget. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks to voksne samt et barn, og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som et enkeltrom mot et tillegg. 

Dobbelrum Deluxe, 2-3 personer

Dobbelrum Deluxe, 2-3 personer

I disse nyrenoverte rom på ca 26 m² finnes det to sengeplasser, samt en sovesofa (200x80 cm).  Disse rommene ligger i området ved hagen og bassenget. Det kreves minst to fullt betalende, her kan det maks bo tre voksne og det er mulig å få en barnepris. 

Bungalow, 2-4 personer

Bungalow, 2-4 personer

Hotellets nyrenoverte bungalows (2018) er ca. 30 m², har to sengeplasser og ligger i området ved hagen og bassenget. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det maks bo fire personer og det er mulig å få et barnepris. 

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

I de nyrenoverte familierommene (2018) på ca. 30 m² finnes det to ordentlige senger, samt to ekstrasenger i form av to sovesofaer (210x90 cm). Rommet er delt med en liten glassdør, slik at ekstrasengene bliver skjermet av denne. Familierommet ligger i området ved hagen og kan plasseres enten på første eller andre etasje. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo fire personer og det er mulig å få et barnepris. 

Viktig å vite før du bestiller din reise

All Inclusive gjelder fra 07:00-23:00.

Wifi-oppkoplingen og hastigheten kan variere i forhold til hvor mange som benytter internett.

Det finnes ingen badehåndklær på hotellet, så det er en god idé å ta med dette hjemmefra

Bemerk at vannet på stranden blir relativt fort dypt, og at det kan være en del bølger, da det blåser en del på denne siden av øya. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections