Ialyssos, Rhodos

Filerimos Village

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 423 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 423 svar

Måltider flere muligheter
4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
700 m 
Sentrum
2 km Ialyssos og Kremasti, 8 km Rhodos byen 

Koselig stemning og nært til alt

På Filerimos Village bor du i koselige 2-3 etasjes bygninger midt bland grønne gressplener, palmer och fargefulle slyngblomster. Det er en deilig feriesteming og rundt på gresset er det plassert solsenger og parasoller.

Hotellet ligger ved foten av det historiske fjellet Filerimos mellom de to byene Ialyssos og Kremasti på det nordvestre Rhodos. Fra Filerimos Akropolis har du en fantastisk utsikt over hele Rhodos vestkyst. Det er ca 4 km til flyplassen, ca 2 km til Ialyssstos og Kremasti, ca 8 km til Rhodos by og bare 700 m til stranden – så det er virkelig nært til alt hva denne greske paradisøyen har å tilby.

Det fins to bassengområder, en håndfull aktiviteter, internasjonal barneklubb, og du velger selv om du vill bestille med frokost, halvpension eller All Inclusive.

To bassengområder og nært til stranden

Filerimos tilbyr to bassengområder. Det ene bassenget ligger blandt de frodige gressplenene og har fine broer og fossefall. Det andre bassenget ligger ved hovedrestauranten. Bassengene er omringet av solterasser der det fins god plass, solsenger og parasoller. I poolbaren kan du bestille avkjølende drikke eller enklere snakcs.

En kort spasertur bort (ca 700 meter) ligger stranden som består av småsten. Her kan solsenger og parasoller leies mot en kostnad.

Det fins ikke badehåndklær på hotellet, så det er en god idè å ha med seg hjemmefra. 

Frokost, halvpensjon eller All Inclusive – valget er ditt

Når du bor på Filerimos kan du selv velge om du vil ha bare frokost, halvpensjon eller All Inclusive. I All Inclusive-programmet inngår brus, øl, vin, vann, spritholdige drikker av de lokale merkene samt is i visse perioder av døgnet. Alle tre måltider serveres i hovedrestauranten som bufféer.

I halvpensjon er frokost inkludert. Dere velger selv om dere vil spise lunsj eller middag, men hva dere ønsker må informeres til hotellet dagen innen.

Åpningstider:
Frokostbuffet: 07.00–10.00
Lunsjbuffet: 12.30–14.30
Middagsbuffet: 18.30–21.00
Snackbar: 10.00–18.00. Her serveres brus, kaffe, te, øl, vin og lokale alkoholdige drikker samt lettere snacks.
Lobbybar: 18.00–22.55

Mot betaling

For gjester med frokost og halvpensjon: All drikke bortsett fra te, kaffe, juice og vann til frokosten, oppfylt minibar.

Vanngymnastikk, gresk aften og barneklubb

Under høysesongen (1/5-10/10) fins et underholdningsteam på plass, og de arrangerer ulike leker og konkurranser, for eksempel vanngymnastikk, dart og vannpolo. Enkelte kvelder i uken legges det opp til musikk og festligheter, og i blandt er det gresk aften som står på planen. De har til og med en barneklubb som har leker og aktiviteter for barna.

Du har muligheten for å prøve tennis, volleyball, basket og minifotball og du kan leie både bil og sykkel. Bordtennis og biljard fins også, sistnevnte mot betaling. Ved gressplenen er det en liten lekeplass for barna.

Filerimos byr på et lite internetthjørne samt WiFi, begge mot betaling. Rett ved hotellet ligger det et supermarked.

Noen av aktivitetene er mot betaling.

Nyrenoveret rom i herlige, grønne omgivelser

På Filerimos bor du i enkle rom i eldre klassisk charterstil. Det fins en hovedbyggning samt flere 2-3 etasjes bygninger som ligger spredt rundt i hagen. Alle rom har balkong eller terrasse, gulvfliser, individuellt klimaanlegg, en liten TV och WiFi (tilkobling og hastighet varierer). På badet fins badekar eller dusj og hårføner kan lånes på forespørsel. Minisafe er tilgjengelig i resepsjonen mot betaling.  På rommene fins det mini-kjøleskap som, hvis du har booket ll Inclusive, er fylt med brus ved ankomst, og fylles opp en gang per opphold.

Nazar har ikke de eldre, litt slitte rommene i hovedbygningen, og rommene vi formidler er alle blitt renoverte. 

 

 

Dobbelrom, 2-3 personer

I de nyrenoverte dobbeltrommene (2017) på 20m2 får du to vanlige soveplasser; en dobbeltseng eller to enkeltsenger og noen rom har en sovestol. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris og her kan maks bo to voksne og ett barn. Dobbeltrommene ligger i området ved hagen og bassenget.

Dobbelrum Deluxe, 2-3 personer

I disse nyrenoverte rommene (2018) på ca 26 m² får du to ordentlige soveplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepirs og det kan bo maks tre voksne. Dobbelrommene ligger i området ved ghagen og bassenget.

Bungalow, 2-4 personer

I de nyrenoverte bungalowen (2018) på ca 30 m² får du to ordentlige soveplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris og det kan maks bo fire voksne her. Rommene ligger i området ved hagen og bassenget.

Familierom, 2-4 personer

I de nyreoverte familierommene (2018) på ca 30 m² får du to ordentligesoveplasser. Rommet er delt med en liten glassdør, slik at de ekstra sengene er skjermet av dette. Rommet krever minst to fullt betalende, og det er mulig å få et barnepris, det er plass til maksimalt fire voksne. Disse rommene ligger i hagen, og kan ligge i enten første etasje eller på jordplan. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra