Ialyssos, Rhodos

Filerimos Hotel

Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 212 svar
Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 212 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Skandinavisk
Strand
700 m 
Sentrum
2 km 

Ekte, gresk feriestemning

Det råder en deilig feriestemning på Filerimos Hotel, hvor du bor i frodige omgivelser med palmer, grønne gressplener og fargeglade blomster.

Nå bor Captain Nemo og hans pirater på Filerimos Hotel. De underholder og aktiverer barna i den helt egne skandinaviske barneklubben.

NYHET! Barneklubbene er oppdatert og forandret for sesongen. La barna bli med og teste nye spennende temadager. Se mer under fliken "For barn og ungdommer".

Det finnes to deilige bassenger på hotellet – det ene midt i den store hagen omgitt av grønne gressplener, og det andre ved hotellets hovedbygg og restaurant, hvor bougainvilleaen slingrer seg opp langs pålene ved siden av bassenget. Det er også et nytt og deilig område med flere vannsklier, gøyale vannleker og en lite lazy river, som vi garanterer vil bli en hit blant både store og små vannelskere. 

Visse kvelder i uken arrangeres det livemusikk – og spesielt populær er den tradisjonelle greske aftenen!

Familiehotellet ligger mellom de to byene Ialyssos og Kremasti, rett ved det historiske berget Filerimos i nordvestlige Rhodos. Fra Filerimos Akropolis er det flott utsikt over Rhodos vestkyst. Med omtrent 700 meter til stranden og litt over åtte kilometer til Rhodos by med sin sjarmerende gamleby er det gode muligheter for å oppleve den vakre greske øya.

Filerimos Village og Filerimos Hotel er søsterhotell. De to hotellene deler bassengområdet, restaurant og øvrige fasiliteter, men skiller seg i standard når det gjelder rommene. Filerimos Hotel har sine rom i hovedbygningen og holder en lavere standard enn Filerimos Village som har sine rom rundt hagen. Les mer under fliken "Rommene" for respektive hotell.

Hotellet er et av våre Value Collection-hotell, og er altså et av Nazar mest prisgunstige hotell.

Fine bassengområder – og nytt område med vannsklier!

På Filerimos Hotel finnes det to trivelige bassengområder. Det ene bassenget ligger i frodige, vakre omgivelser med palmer, fargeglade blomster og grønne gressplener, hvor fine små broer strekker seg over bassenget. Bassenget er innbydende og her råder en behagelig feriestemning med mulighet for avslapping, men man kan også delta i aktiviteter i løpet av dagen. Her finnes også et separat barnebasseng. Det andre bassenget ligger ved hovedbygget og restauranten, der bougainvilleaen slinger seg langs pålene ved siden av bassenget. Ved begge bassengene finnes det massevis av solsenger og skyggende parasoller.

Det er også et nytt deilig område med flere vannsklier, gøyale vannleker og en liten lazy river, som vi garanterer blir en hit blant våre store og små vannelskere. 

Om du har lyst på en dukkert i havet ligger nærmeste strand bare en kort gåtur fra hotellet (ca. 700 meter). Som de fleste strender på Rhodos er det stenstrand. Her kan du også leie solsenger og parasoll mot betaling. Bemerk at vannet relativt fort blir dypt, og at det kan være en del bølger da det blåser en del på denne siden av øya. 

Det finnes ikke badehåndklær på hotellet, så det er en god ide å ta det med hjemmefra.

 

Mot betaling

Leie av solsenger og parasoller på stranden.

Nyt av buffé tre ganger om dagen

Når du bor på Filerimos Hotel er det i utgangspunktet bare frokost som er inkludert, men du har mulighet å bestille All Inclusive i tillegg. Hvis du bestiller All Inclusive så slipper du å tenke på hvor neste måltid skal spises, eller hva det koster – for det er allerede betalt for hjemme!

På Filerimos Hotel serveres frokost, lunsj og middag som buffé på hotellets restaurant. I All Inclusive-tilbudet inngår også brus, øl, vin og lokale alkoholholdige drikker – samt iskrem under noen timer hver ettermiddag. Hovedrestauranten og snackbaren ble pusset opp 2020.

Tull og tøys hele dagen

Nå finnes Captain Nemo og hans pirater på Filermos Hotel. De underholder og aktiverer barna i den helt egne skandinaviske barneklubben.

NYHET! Nå skal det bli Crazy Fun! 3-4 ganger i uken har barneklubben et nytt tema for dagen. På Pirate Day kan man bli pirat for en dag samt delta på fantastiske skattejakter og ekte piratskole. Eller hva sier du til vannlek på Splash Day der barna kan utfordre sine venner i vannkrig? Under Sports Day får barna en opplevelse i idrettens tegn. Og på Crazy Day løsner vi på reglene og alt kan skje. Kveldens store begivenhet er selvfølgelig minidiskoteket hvor barn i alle aldre danser til de beste feriehitene. Minidiskotektet arrangeres 2-3 kvelder i uken.

De to fine bassengområdene på Filerimos Hotel er nok de mest populære plassene for barna, så her vil nok meste parten av ferien tilbringes. I tillegg finnes det også en liten lekeplass. Det er også et nytt og deilig område med flere vannsklier, gøyale vannleker og en liten lazy river, som vi garanterer blir en hit blant både store og små vannelskere. 


Glede, vanngymnastikk og gresk aften

De internasjonale aktivitetsguidene på Filerimos Hotel arrangerer ulike leker og konkurranser rundt de to bassengene. Det kan for eksempel være vanngymnastikk, vannpolo og dart. Visse kvelder i uken arrangeres livemusikk og underholdning, og spesielt festlig er den tradisjonelle, populære greske aften.

Om du vil være aktiv på ferien finnes det mulighet for å spille tennis, volleyball, basket og minifotball, du kan også utfordre dine reisekamerater i en runde bordtennis eller se hvem som sikter best i en omgang dart. Hotellet tilbyr også sykkelutleie gjennom et sykkelselskap.

På hele hotellet finnes det WiFi som er inkludert i prisen (kvalitet og hastighet kan variere med tanke på hvor du befinner deg på hotellet). Det ligger en dagligvarebutikk rett ved hotellet, hvor du kan kjøpe det meste du har behov for i løpet av ferien.

 

Mot betaling

Biljard, bordtennis, elektroniske spill i spillehallen, lamper på tennis- og basketbanen.

Enkle rom med mye plass

På Filerimos Hotel bor du i hovedbygget og rommene her har noen år på nakken. Dette kan man se på interiøret, innredningsstilen og materialvalget. Her blir man tatt tilbake i tid, ettersom at rommene både stil- og fargemessig er som hentet fra 80-tallet. Rommene er store og romslige, og har balkong. På grunn av den store forskjellen på rommene, standarden og interiøet blir Filerimos Hotel rangert som et hotell av lavere kategori enn Filerimos Village, selv om alle fasilitetene er de samme på begge hotellene.

Alle rommene har balkong, flisegulv, individuell aircondition, hårføner, tv, Wifi og badekar. Har man behov for en vandkokker kan man få en fra receptionen, da disse ikke er placeret i rummet på grund af pandemien.

Ønsker du mer komfort og et nyere rom, ta en titt på Filerimos Village, hvor alle rommene ligger rundt bassengområdet og er pusset opp.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

I familiesuitene på ca. 44 m² finnes det to riktige sengeplasser og to ekstra sengsr som er innebygd i stuen (madrassen måler 80x190 cm). Denne romstypen ligger i hovedbygget.

Her kreves det minst to fullt betalende, det kan maks bo fire voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som et enkeltrom mot et tillegg.

Viktig å vite før du bestiller din reise

Nazars egne, skandinaviske barneklubb er åpen 3-4 dager i uken og  arrangeres fra juni t.o.m. oktober. 

Enkelte temadager arrangeres på samme dag, men ved ulike tider.

WiFi-oppkoblingen og hastigheten kan variere i forhold til hvor mange som benytter internett.

Man kan låne badehåndklær på hotellet, mot et depositum på 10€.

Hvis du bestiller ditt opphold med All Inclusive, gjelder dette fra 7:00-23:00 

Stranden blir relativt fort dypt, og at det kan være en del bølger, da det blåser en del på denne siden av øya. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter (begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat

Vær oppmerksom på at på grunn av lokale rengjøringsrestriksjoner av rommene, har mange hoteller tidligere utsjekkingstid (11:00) og senere innsjekkingstid (15:00) en vanlig.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections