Pomorie, Bulgaria

Festa Via Pontica

Gjestenes vurdering
3.3 av 5
Baseres på 26 svar
Gjestenes vurdering
3.3 av 5
Baseres på 26 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
To 
Strand
100 meter 
Sentrum
2,5 kilometer 

Nyrenovert, sjarmerende og nær stranden

Festa Via Pontica er hotellet som har gått fra å være et produktiv vingård langt tilbake i tid, til å bli et moderne All Inclusive-hotell. I dag er det mange år siden vingården var i bruk, men hotellet har gjort sitt beste for å beholde en del av sjarmen og under oppholdet har du mulighet å gå på en vinprøving.

Hotellet gjennomgår en større ansiktsløftning og det bygges en ny hotellbygning med familierom og dobbeltrom, og restauranten får et nytt utseende.

Her har man perfekt beliggenhet ved stranden og det naturskjønne området og det koselige bassengområdet er omgitt av nydelige grønne omgivelser.

Hotellet har en spanskinspirert stil, All Inclusive er inkludert i prisen og du bor i romslige og friske rom med plass for opptil fire personer.

Et par minutter til stranden

Hotellet ligger kun et par minutters gangavstand fra stranden, der det finnes solsenger og parasoller. Her kan du koble av og nyte dagen. Om du viser opp ditt All Inclusive-armband ved det anviste området av stranden ved Festa Via Pontica, inngår en strandpakke. Med denne strandpakken kan du benytte deg av to solsenger og en parasol helt uten kostnad. Observer at antall strandpakker er begrenset.

På hotellet finnes det tu koseligr bassengområder der både voksne og barn vil trives. Bassengområdene er omgitt av nydelig grønne omgivelser som gir en lun og behagelig følelse.
 
Bassenghåndklær kan får mot depositum. Velger man å ikke bruke det er det en god idé å ta med seg badehåndklær hjemmefra. Man får ikke lov å ta med håndklærne fra hotellrommet til hverken stranden eller bassenget.

En kort spasertur fra hotellet (ca 500 meter) ligger Sunset Aquapark, som er et badeland med hele 32 kule vannsklier. Her finner man også lekeplasser og andre morsomme fasiliteter for barn, og flere grøntområder der du kan slappe av og sole deg. Sunset Aquapark er ikke tilknyttet hotellet, og en må betale inntrede. 

 

Gratis besøk på badelandet Sunset Aqua Park

Gratis besøk på badelandet Sunset Aqua Park

Bor du på Festa Via Pontica i løpet av Juni til August inngår det et gratis besøk på Sunset Aqua Park i løpet av ditt ferieopphold.

Her kan du suse ned de 32 vannskliene og lekeplasser for mindre barn, plaske i bassenget og leke hele dagen lang. Det finnes både bratte og ville vannsklier for litt større barn og eventyrlystne voksne, og mindre vannskliebaner og lekeplasser for mindre barn

Hent din voucher til badelandet i hotellets resepsjon ved ankomst. Tilbudet gjelder bestillinger gjort etter 17.januar 2019.

Vinprøving er inkludert!

Hotellet har flere restauranter og barer å prøve ut i løpet av oppholdet.

Hovedmåltidene blir servert i bufférestauranten og her finner du alt fra friske grønnsaker, frukt og dessert og ulike stasjoner der maten blir tilberedt i selve restauranten. Opptil tre kvelder i uken arrangeres ulike temaer ved middagen.

Noe man ikke får gå glipp av er et besøk i vinbaren, der man får en vinprøving sammen med en god ost- og frukttallerken. Det finnes mulighet å kjøpe med seg vinene som området er kjent for - perfekt som en suvenir til nære og kjære!

I løpet av dagen serveres det både drikke og enklere mat i bassengbaren samt i snackbaren ved bassenget.

I lobbyen kan man på ettermiddagen nyte en kopp kaffe med noe søtt til. Ønsker man en smoothie eller fersk juice skal man passe på å ta et besøk i juicebaren.

Såfremt det finnes plass kan man kostnadsfritt, en gang i løpet av oppholdet, besøke temaresturanten The Garden BBQ Resturant,  som serverer en tradisjonell bulgarsk middag. Her er det en fast meny og du må ikke glemme å reservere bord på forhånd. 

Mot betaling

Importerte drikkevarer, drikke på flaske.

Internasjonal barneklubb

Den internasjonale barneklubben står klar til å underholde de yngste i familien og arrangerer massevis av morsomme aktiviteter både innendørs og utendørs.

Det blir også arrangert minidisko enkelte kvelder i uken der barna kan danse med sine nye venner. I tillegg finnes en lekeplass på hotellområdet.

Flere muligheter til å aktivere seg

På dagen blir det blant annet arrangert danseklasser, aerobics og vannaerobic i bassenget. På kvelden kan du nyte kveldsunderholdning for hele familien.

Hotellet har et treningsrom for den som er glad i å trene og ønsker å holde i gang på ferien, og det finnes andre fasiliteter som biljard, volleyball og sjakkspill.  

Hvorfor ikke passe på å besøke frisøren på hotellet, om man vil skjemme seg bort litt ekstra? Kanskje vil man ha en helt ny hårstil eller nyte en vask og føn før middagen.

Mot betaling

Biljard og frisør.

Romslige rom

Festa Via Pontica har gjennomgått en større renovering vinteren 2017-18, og det har blitt bygd en helt ny bygning med flere rom. På hotellet finnes det rom med plass for opptil fire personer. Alle rom har fasiliteter som tv, sentralstyrt luftkondisjonering, minisafe, kostnadsfritt WiFi, gulvteppe, morgenkåpe og tøfler for voksne. Alle dobbeltrom og deluxerom samt de fleste familierommene har balkong eller terrasse. På dobbeltrommene finnes dusjkabinett og i deluxerommene og familierommene finnes badekar eller dusjkabinett. Minibaren som fylles opp ved ankomst er inkludert, deretter mot betaling.

Mot betaling

Minisafe, innhold til minibaren etter første påfylling.

Dobbeltrom, 2-4 personer

Dobbeltrom, 2-4 personer

Her bor du i romslige dobbeltrom som er ca. 25 m². Her finnes to ordentlige soveplasser og en ekstra seng som måler 120x180 cm. Alle rommene har balkong og badet er med dusjkabinett. Rommet krever minimum to fullt betalende, hvor det maksimalt kan bo tre voksne eller to voksne og to barn, og det er mulig å få en barnepris. 

Dobbeltrom Deluxe, 2-4 personer

Dobbeltrom Deluxe, 2-4 personer

Deluxe rommene er ca. 35 m², innredet med kombinert soverom og sture med to ordentlige soveplasser, sovesofa, et lite bord og lenestoler. På badet finnes badekar eller dusjkabinett. Alle rommene har balkong. Rommet krever minst to fullt betalende, man kan bo maks tre voksne og et barn, og det er mulig å få en barnepris.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite er ca. 45 m² med to separate rom med en dør imellom. Det ene rommet er et soverom med to ordentlige soveplasser og det andre er en stue med en sovesofa. Familiesuitene har enten balkong eller terrasse og bad med dusjkabinett eller badekar. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og et barn og det er mulig å få en barnepris.

Koble av og nyt

Hotellet har et fint velværesenter som passer perfekt om man vil ta en pause fra solsengen. Man kan prøve en massasjebehandling eller hvorfor ikke manikyr og pedikyr. Det finnes også mulighet å gå på tyrkisk bad, besøke badstuen eller bare sitte og slappe en stund.

Mot betaling

Behandlingene i velværesenteret, tyrkisk bad og badstue.

Pomorie

Pomorie er et mindre sted som ligger på en liten halvøy som grenser mot havet på den ene siden og mot Pomorie-sjøen på den andre. I det sjarmerende, lille sentrumet finner du et mindre utvalg av restauranter, kaféer samt en liten shoppinggate.

I området finnes flere vindistrikter med vingårder som produserer gode viner.

Er man interessert i kultur og historie skal man passe på å besøke noen av de velbevarte kirkene fra 17- og 1800-tallet.

Her får man en koselig blanding av strand, natur og kultur.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections