Nessebar, Bulgaria

Festa Panorama

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 17 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 17 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
150 m 
Sentrum
100 m 

Panoramautsikt over Sunny Beach

Fra bassengområdet på hotellet får du en fantastisk panoramautsikt over Sunny Beach, så hotellet er verdt sitt navn. Hotellet ligger perfekt ved havet i Nessebars nyere del, ikke langt fra det gamle koselige sentrum. 

Her bor du i nyrenoverte dobbeltrom, All Inclusive er inkludert i prisen og man har kostnadsfritt WiFi som gjøre det enkelt å holde kontakten med nære og kjære. 

Med et herlig bassengområde, lekeplass, velværesenter, mulighet for trening både innendørs og utendørs, internasjonal barneklubb og nær stranden er dette et hotell som passer for alle.

Like ved stranden

På hotellet finnes et bassengområde med separat barnebasseng og herfra får du panoramautsikt over Sunny Beach. Solsenger og parasoller finnes selvfølgelig tilgjengelig og blir du sulten eller tørst har du bare noen meter til bassengbaren der det blir servert drikke og snacks i løpet av dagen.

Festa Panorama passer også bra for de som elsker stranden, du har kun 150 m. til stranden som ligger like nedenfor den bakken som hotellet ligger i. Der finnes både solsenger og parasoller samt restauranter man kan besøke.  

På hotellet kan du låne bassenghåndklær mot depositum, men det kan være en god idé å ta med badehåndklær hjemmefra da det ikke er tillatt å ta med håndklærne fra rommet til basseng og strand.

Mot betaling

Depositum for bassenghåndklær på hotellet. Solsenger, parasoller samt mat og drikke på stranden.

Trivelig All Inclusive-hotell

All Inclusive er praktisk og enkelt for hele familien, og på Festa Panorama får du et velsmakende All Inclusive-program. Hovedmåltidene blir servert i hovedrestauranten som buffé og det finnes en snackbar ved siden av bassenget som serverer enklere mat i løpet av dagen.

En kopp kaffe og kake kan nytes i lobbybaren og kanskje det hadde vært godt med en forfriskende drikke i vitaminbaren etter et besøk i velværesenteret. Det blir servert is i hovedrestauranten til lunsj og middag samt ved bassengbaren på visse tider på dagen.

Man kan også booke et bord på hotellets italienske tema-restaurant som man har mulighet å besøke en gang i løpet av oppholdet, såfremt det finnes plass. Husk å reservere bord minst en dag innen.  

All Inclusive gjelder frem til kl. 21:00, deretter kan drinker kjøpes mot betaling. Observer at på avreisedagen gjelder All Inclusive frem til kl. 12:00.

Mot betaling

All mat og drikke mellom 21:00-08:00. Importere samt noen lokale drikker og drikke på flaske.

Internasjonal barneklubb

På hotellet finnes det en internasjonal barneklubb for barn mellom 4-12 år. Her blir det arrangert ulike aktiviteter i løpet av dagene samt minidisko på kvelden i det lille amfiteateret.

Nyt av utsikten samtidig som du trener

På hotellet finnes det også ett lite spillerom, biljard, bordtennis, volleyball, en mindre lekeplass og et treningsområde utendørs der man kan nyte utsikten samtidig som man trener. Med andre ord så finnes det godt med plasser for både store og små å kunne aktivere seg på om man ønsker dette. 

Mot betaling

Biljard og maskinene i spillerommet.

Friske moderne rom

Her bor du i nyrenoverte dobbeltrom som har fått en moderne og koselig innredning. Alle rommene har balkong eller terrasse med bord og to stoler. De fleste balkongene/terrassene er delt mot naboen med en glassvegg.

Rommene er utstyrt med tv, minikjøleskap, sentralstyrt luftkondisjonering, kostnadsfri internett, vegg-til-vegg teppe, badekar eller i enkelte tilfeller med dusj samt hårføner.

Mot betaling

Minisafe i resepsjonen.

Dobbeltrom, 2-4 personer

Dobbeltrom, 2-4 personer

Moderne innredet rom på ca. 23m² som enten har balkong eller terrasse og kan mot ekstra tillegg bestilles med havutsikt. Rommet er innredet med en dobbeltseng og en sovesofa som måler 120x180 cm. Her kan man bo opptil fire personer hvorav maks tre voksne. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris. 

Dobbeltrom med landutsikt kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Slapp av for en stund

Hvorfor ikke slappe av en stund i hotellets velværesenter? Her finnes flere ulike behandlinger å velge på, og også et innendørsbasseng med separat Jacuzzi. 

Deretter bør man definitivt nyte en forfriskende drikke i vitaminbaren som ligger like ved velværesenteret. 

Mot betaling

Behandlinger i velværesenteret og bruk av badstue.

Nessebar

Nessebar er delt opp i en nyere og en eldre del. Festa Panorama ligger i den nyere delen med ca. 100 m. til sentrum der det finnes noen butikker og restauranter. Tar man seg over til halvøya som ligger ca. 1 km. fra hotellet kommer man til den eldre delen som er med på Unescos verdensarvliste. Her finner du noen av de mest bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i gatene, brosteinsgater, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Sunny Beach

Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer og ligger ca. 5 km. fra Nessebar. I høysesongen er det intensivt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber. 

Her har du en ca. 6 km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections