Sunny Beach, Bulgaria

Fenix Hotel

Gjestenes vurdering
3 av 5
Baseres på 15 svar
Gjestenes vurdering
3 av 5
Baseres på 15 svar

Måltider flere muligheter
3 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
 
Strand
50 m 
Sentrum
800 m 

Perfekt for deg som søker livlig atmosfære direkte utenfor døren

Hotel Fenix er et perfekt valg for deg som vil bo nær et sentrum der det skjer noe og ikke vil tilbringe så mye tid på hotellrommet i løpet av ferieoppholdet. Det er direkte forbindelse fra hotellet til den livlige og trivelige strandpromenadens start. Strandpromenaden strekker seg hele veien langs stranden i Sunny Beach. Det finnes en mengde spisesteder i nærheten, både restauranter, gatekjøkken og kafeer, samt mange muligheter for å kjøpe med seg suvenirer hjem da det yrer av suvenirbutikker i området rundt hotellet.

I den lille hagen ved bassenget ligger det en sjarmerende liten bassengbar som serverer snacks og drikke i skyggen. Baren ligger på en liten terrasse innredet med møbler som er gjort av industripaller, og er et populært tilholdssted.

På grunn av den sentrale beliggenheten kan noe støy forventes.

Hvor tar du din dukkert, bassenget eller stranden?

Det finnes et herlig basseng på Hotel Fenix, og det lille barnebassenget er en integrert del av denne. Du kan ligge og slappe av i solstolene eller kanskje finne en plass i skyggen på gresset ved selve bassengområdet. Når man bor så nær stranden bør man også ta en oppfriskende dukkert i Svartehavet. Det er bare å krysse gaten, og via en liten sti på ca. 50 meter kommer du til den vakre, brede sandstranden som Sunny Beach er så kjent for. Der finnes også et område med sanddyner midt imot hotellet, som spesielt barn og barnslige sjeler vil elske å utforske.

På stranden kan du leie solstoler og parasoller, eller så kan du selvfølgelig finne en plass hvor du kan legge ut ditt håndkle og nyte solen her. 

Badehåndklær fås ikke på hotellet, så vi anbefaler at du tar med dette eller kjøper et når du kommer frem.

Mot betaling

Solstoler og parasoller på stranden.

Frokost, halvpensjon eller All Inclusive?

Du bestemmer selv om dere bare vil ha frokost eller halvpensjon i løpet av ferieoppholdet, eller om dere kanskje vil bestille ferien med All Inclusive.

Hvis dere bestiller All Inclusive er alle tre hovedmåltider inkludert i prisen, derutover også snacks, pannekaker og is i løpet av dagen. Også er det naturligvis også lokale drikkevarer inkludert - og det er da herlig at man ikke trenger å tenke på at man må betale for dette, hver gang man blir tørst. Måltidene serveres som buffet i hotellets restaurant, som også har en terrasse, så dere kan sitte utendørs. 


Mot betaling 

Hvis du kun har frokost eller halvpensjon, er alle drikkevarer mot betaling. Det samme gjelder snacks og mat som serveres for gjesten med All inclusive mellom måltidene. 

Selv om du har All Inclusive, er internasjonale merker av drikkevarer samt alle drikkevarer etter kl.23 mot betaling. 

Barna kan enkelt møte andre barn

Det finnes en mindre internasjonal barneklubb på Hotel Fenix, der barna kan treffes og leke med andre barn på dagene.

God beliggenhet

Siden du bor sentralt et det mange muligheter for nye opplevelser så fort du kommer utenfor døra. Hotel Fenix ligger nemlig like ved den populære og livlige strandpromenaden, der det er liv og god stemning fra tidlig morgen til sen kveld. Det er veldig koselig å rusle langs Sunny Beach strandpromenade og se på mennesker, spise is, kjøpe suvenirer eller ta en god drink på en av de mange strandbarene.

På selve hotellet finnes det biljard, også er den lille bassengbaren i Hotel Fenix lille hage også et populært og hyggelig samlingspunkt.

Mot betaling

Biljard

Enkle, funksjonelle rom

Rommene er enkle, lyse og praktisk innredet, og interiøret går i oransje og jordfarget nyanser. På rommene finnes vegg-til-vegg teppe, sentral luftkondisjonering, tv, telefon, safetyboks og minikjøleskap (begge mot betaling). Du kan få WiFi som strekker seg til rommet, lobbyen og bassengområdet mot en avgift. Alle rom har balkong.

Mot betaling

WiFi, safetyboks og minibar.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommene er ca. 22m² og har to enkle sengeplasser, samt en lenestol, som kan slås ut til en seng. Når den er slått ut måler den 173x94 cm, hvilket er noe kortere enn en vanlig seng. Det er dusjkabin på baderommet. Rommet krever minst to betalende voksne og der kan bo maks tre personer. Du kan, mot et tillegg, bestille rommet som enkeltrom.

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

Familierommet er 30-35m² store og har plass for fire personer. Det er to sengeplasser i soverommet, og i stuen er det en sovesofa, hvor det kan sove to barn. Når denne er utslått måler den 174x137 cm. Det er enten badekar eller dusjkabin på baderommet. Det kreves minst to fullt betalende voksne, og det kan bo maks fire personer på rommet. 

 

 

Massasje i paviljongen i hagen

Du kan (mot betaling) få en avslappende massasje i den lille paviljongen beregnet for dette, som er plassert i Hotel Fenix grønskende hage.

Det finnes et mindre treningsrom med ulike treningsmaskiner som du fritt kan bruke, om du vil passe på å holde formen ved like på ferien.

Mot betaling

Massasje

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter. Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke.

 

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections