Sunny Beach, Bulgaria

Fenix Hotel

Gjestenes vurdering
3 av 5
Baseres på 15 svar
Gjestenes vurdering
3 av 5
Baseres på 15 svar

Måltider flere muligheter
3 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
 
Basseng:
Strand
50 m 
Sentrum
800 m 

Perfekt for deg som søker livlig atmosfære direkte utenfor døren

Hotel Fenix er helt perfekt for deg som vil bo nær et sentrum der det skjer noe. Det er direkte forbindelse fra hotellet til den livlige og trivelige strandpromenadens start. Strandpromenaden strekker seg hele veien langs stranden i Sunny Beach. Det finnes en mengde spisesteder i nærheten, både restauranter, gatekjøkken og kafeer, samt mange muligheter for å kjøpe med seg suvenirer hjem da det yrer av suvenirbutikker i området rundt hotellet.

I den lille hagen ved bassenget ligger det en sjarmerende liten bar som serverer snacks og drikke i skyggen. Baren ligger på en liten terrasse innredet med møbler som er gjort av industripaller, og er et populært tilholdssted.

På grunn av den sentrale beliggenheten bør det forventes litt støy.

Hvor tar du din dukkert, bassenget eller stranden?

Det finnes et herlig basseng på Hotel Fenix, og barnebassenget er en integrert del av denne. Du kan ligge og slappe av i solstolene eller kanskje finne en plass i skyggen på gresset ved selve bassengområdet.

Når man bor så nær stranden bør man også ta en oppfriskende dukkert i Svartehavet. Det er bare å krysse gaten, og via en liten sti på ca. 50 meter kommer du til den vakre, brede sandstranden som Sunny Beach er så kjent for. Der finnes også et område med sanddyner midt imot hotellet, som spesielt barn og barnslige sjeler vil elske å utforske.

På stranden kan du leie solstoler og parasoller, eller så kan du selvfølgelig finne en plass hvor du kan legge ut ditt håndkle og nyte solen der...

Badehåndklær fås ikke på hotellet, så vi anbefaler at du tar med dette eller kjøper et når du kommer frem.

Mot betaling

Solstoler og parasoller på stranden.

Frokost eller halvpensjon?

Du bestemmer selv om du vil ha frokost eller halvpensjon på ferien; med halvpensjon er både frokost og middag inkludert i prisen. Uansett hva dere velger så kan dere nyte måltidene enten i hotellets restaurant eller på terrassen utenfor restauranten. Måltidene serveres som buffet.

Barna kan enkelt møte andre barn

Det finnes en mindre internasjonal barneklubb på Hotel Fenix, der barna kan treffes og leke med andre barn på dagene.

Du bor midt i smørøyet og har nesten alt like utenfor ytterdøra!

Siden du bor så sentralt har du mange muligheter for nye opplevelser så fort du kommer utenfor døra. Hotel Fenix ligger nemlig like ved den populære og livlige strandpromenaden, der det er liv og god stemning fra tidlig morgen til sen kveld. Det er veldig koselig å rusle langs Sunny Beach strandpromenade og se på mennesker, spise is, kjøpe suvenirer eller ta en god drink på en av de mange strandbarene.

På selve hotellet finnes det biljard, også er den lille baren/kafeen i Hotel Fenix lille hage også et populært og hyggelig samlingspunkt.

Fine, funksjonelle rom

Rommene er lyse og praktisk innredet, og interiøret går i oransje og jordfarget nyanser. På rommene finnes vegg-til-vegg teppe, sentral luftkondisjonering, tv, telefon, safetyboks og minibar (begge mot betaling). Du kan få WiFi som strekker seg til rommet, lobbyen og bassengområdet mot en avgift. Badet i dobbeltrommene har dusjkabinett, mens familierommet enten har badekar eller dusj. Alle rom har balkong.

Mot betaling

WiFi, safetyboks og minibar.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommene er ca. 22m² og har to separate senger. Rommet krever minst to betalende voksne og der kan bo maks tre personer, da den tredje personen sover i en lenestol som kan foldes ut til en seng. Du kan, mot et tillegg, bestille rommet som enkeltrom.

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

Familierommet er 30-35m² store og har plass for fire personer. Det kreves minst to betalende voksen, og det kan bo maks fire personer. I rommet finnes to ordentlige sengeplasser, og utover det finnes to lenestoler som kan foldes ut til senger.

Massasje i paviljongen i hagen

Du kan (mot betaling) få en avslappende massasje i den lille paviljongen beregnet for dette, som er plassert i Hotel Fenix grønskende hage.

Det finnes et mindre treningsrom med ulike treningsmaskiner som du fritt kan bruke, om du vil passe på å holde formen ved like på ferien.

Mot betaling

Massasje

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections