Ialyssos, Rhodos

Electra Palace

Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 22 svar
Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 22 svar

Måltider flere muligheter
4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Ja 
Strand
0 m 
Sentrum
1,5 km Ialyssos 

Flott plassering på stranden med kort transfer og nære Rhodos by

Electra Palace er et førsteklasses familiehotell som ligger direkte ved stranden og tilbyr en rekke aktiviteter fra morgen til kveld. Du finner et stort basseng for voksne, en utendørs Jacuzzi og et basseng for de minste gjestene. Den myke vinden demper varmen fra solen og i basseng- og strandbaren serveres det kalde og varme forfriskninger. 

Det fins herlige gressplener mellom hotellet og stranden, og flere ulike innbydende loungeområder hvor man kan slappe av med det turkise Egeerhavet som vakker bakgrunn.

De friske rommene er moderne innredet og godt planlagt. Alle rommene har WiFi, TV og minibar.

Halvpensjon er inkludert i prisen og du kan velge å kjøpe til All Inclusive. Da slipper du tenke på hva mat og drikke koster og kan konsentrere deg på å spise, nyte og ha det bra.

Om shoppingbehovet skulle komme frem eller du ønsker å oppleve Rhodos berømte natteliv ligger Rhodos by ca. 30 minutters bilreise fra hotellet.

Halvpensjon: Vennligst observer at i følge de internasjonale hotellreglene må du vise ett gyldig kredittkort ved insjekk på hotellet. Hotellet registrerer kortinformasjon, men belaster ikke kortet uten kortinnehavers godkjennelse.

Bad for alle smaker

Uansett om du vil slappe av i utendørs Jacuzzien eller ta en dukkert i det vakre hotellbassenget, så vil du nyte av det vakre landskapet omkring hotellet.

Direkte ved hotellet finner du den koselige private stranden som er en blanding av sand og småstein. Solsenger og parasoller på stranden er kostnadsfritt og badehåndklær kan lånes av hotellet.

I strand- eller bassengbaren kan du nyte av kalde drikker i den varme solen.

For de små fins det et koselig lite barnebasseng.

Halvpensjon

Når du bor på Electra Palace er halvpensjon inkludert i grunnprisen og du kan kjøpe til All Inclusive som tillegg. Med halvpensjon inngår enten frokost i hovedrestauranten eller sen frokost i den franske kafeen samt middag i hovedretauranten. All drikke er mot betaling.

All Inclusive

Med All Inclusive starter du dagen med en lekker frokost i hotellets hovedrestaurant mellom kl. 07:00-10:00. Ønsker du å sove litt lenger kan du få sen frokost på det franske bakeriet Sugar Cube. Lunsjen serveres mellom kl. 12:30-14:30 i hovedrestauranten og består av en velfylt buffet. Du kan også innta lunsjen på den italienske restauranten Al Convento eller den middelhavsinspirerende grillrestauranten Orientalista.

Middagen blir servert som buffet mellom kl. 18:30-21:00 i hovedrestauranten, og de fleste kvelder i uken er det ulike tema i restauranten. Som et alternativ til bufféen kan du også spise på Orientalista som er en restaurant som serverer middelhavsmat. Her behøver du ikke bestille bord.

Du kan også velge å spise på hotellets italienske eller kinesiske tema-restaurant. Så lenge det er plass er ett besøk på en av de inkludert per uke, husk bare å bestille bord minst en dag i forveien.

Blir du sugen på noe godt mellom måltidene fins det både is og lekre bakverk å nyte på det franske bakeriet fra kl. 10:30-18:00.

Det finnes flere koselige barer rundt på hotellområdet og et utvalg av gresk vin og øl, brus, juice og vann er alltid inkludert. I barene inngår enkelte importerte merkesdrikker mens visse mer eksklusive varianter av alkohol, champagne og importerte øl på flaske er mot betaling.

Vennligst vær oppmerksom på at det er dresscode på hotellets hovedresturant om kveden, som betyr angbukser for menn.

Mot betaling

Halvpensjon: All mat bortsett fra frokost og middag. All drikke.
All Inclusive: Enkelte importerte drikkevarer, champagne, noen viner og øl på flaske.

Massevis av moro for både store og små barn

Har barna det morsomt har også du som foreldre det bra. Electra Palace har en populær internasjonal barneklubb med utdannet personal som alltid gjør sitt aller beste for at barna skal trives. Barneklubben har åpent mellom kl. 10:00-18:00 og tre ganger i uken arrangeres det kveldsaktiviteter for barn fra 4-11 år. På området fins også et barnebasseng og en koselig liten lekeplass.

For de eldre barna fins en tenåringsklubb med internett, dart og Nintendo-hjørne. Det finnes til og med en babyklubb for barn mellom fire måneder og fire år. Den er mot betaling og er åpen 10.00-18.00. 

Hovedrestauranten tilbyr en spesiell barnemeny og barnestoler fins tilgjengelig på alle hotellets restauranter.

Her kommer du aldri til å kjede deg

Vrikk på hoftene på et svett Zumba-pass eller lær deg å meditere med havet som bakgrunnsmusikk. Liker du ballsporter har du kommet rett! Her kan du spille både beachvolleyball, minifotball, tennis, bordtennis eller basketball.

Inspirerer havet deg til å lære deg å dykke blir det tilbudt dykkerkurs ved hotellets store basseng. Utover dette kan du underholde deg med aerobics, Pilates, kitesurfing og dans.

Mot en ekstra kostnad tilbys også kurs i fotball og vindsurfing, scuba diving, jeep safari, vandring og leie av båt og private båtturer.

Noen ganger arrangeres temakvelder som Gresk kveld, live musikk eller cocktailparty. Det fins kostnadsfritt WiFi på hele hotellområdet, men ønsker man raskere oppkobling er det mot ekstra betaling.

Mot betaling

Segling, fotballkurs, vindsurfingkurs, tennistimer, opplyst tennisbane, dykking, jeep safari, vandring, sykling, kitesurfing, leie av båt inkludert private båtturer.

Friske og romslige rom

Rommene er moderne innredet og er utstyrt med det meste man kan tenke seg. Alle rom har trådløst WiFi, balkong, individuelt klimaanlegg, fliser, telefon, minisafe, minikjøleskap, vannkoker med kaffe og te, TV samt tofflar og badekåper. På badet fins hårføner samt badekar og dusjkabinett.

Dobbeltrom Annex med hageutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrommene på ca. 25 m² ligger i en separat del, som er omringet av frodig hage. De er moderne innredet og har balkong med herlig utsikt over hagen. Det kreves minst to fullt betalende og det kan bo maks. to voksne og et barn i rommet. Ved to fullt betalende er det mulig å få én barnepris. Her fins to vanlige soveplasser og en ekstraseng som måler 190x80 cm. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom hovedbygningen, 2-3 personer

Dobbeltrommene på ca. 25 m² er moderne innredet og har balkong med utsikt over bassenget eller havet mot et tillegg. Du kan ikke reserver en bestemt plassering på hotellet hjemmefra. Det kreves minst to fullt betalende og det kan bo maks. to voksne og et barn i rommet. Ved to fullt betalende er det mulig å få én barnepris. Her fins to vanlige soveplasser og en ekstraseng som måler 190x80 cm.

Familierom, 2-4 personer

Familierommet på ca. 35 m² har en ekstra stor gang og er mer romslig enn dobbeltrommene. De er moderne innredet og har balkong med fin utsikt over bassenget eller hagen. Du kan ikke reserver en bestemt plassering på hotellet hjemmefra. Det kreves minst to fullt betalende i rommet og det kan bo maks. fire voksne i rommet. Ved to fullt betalende er mulig å få to barnepriser. Her fins to vanlige soveplasser og to sovesofaer som måler 193x80 cm.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuitene på ca. 38 m² er romslige og består av et soverom og en stue. De er moderne innredet i beige og grønne toner. De har balkong med fin utsikt over bassenget eller hagen. Du kan ikke reserver en bestemt plassering på hotellet hjemmefra. Det kreves minst to fullt betalende og det kan bo maks. fire voksne i rommet. Ved to fullt betalende er mulig å få to barnepriser. Her fins to vanlige soveplasser og to sovesofaer som måler 193x80 cm.

Unn deg en helkroppsmassasje på hotellets egne velværesenter

I den vakre dekorerte spaavdelingen kan du nyte en avslappende stund i Jacuzzien eller hvorfor ikke unne deg noen av alle de kroppsbehandlingene som tilbys? Du kan velge mellom ulike former av pedikyr og manikyr, hel- eller halvkroppsmassasje samt ansiktsbehandlinger, alle mot betaling. Det fins også badstue og dampbad som kan brukes mot betaling. Jacuzzien og det oppvarmede innendørsbassenget er for voksne over 16 år.

Ønsker du å trene fins til og med et fullt utstyrt trimrom tilgjengelig (aldersgrense 16 år). 

Mot betaling

Behandlinger, massasje, besøk i badstue og dampbad.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra