Türkler/Alanya, Tyrkia

Eftalia Ocean

Gjestenes vurdering
3.6 av 5
Baseres på 149 svar
Gjestenes vurdering
3.6 av 5
Baseres på 149 svar

8 personer i samme rom
Barnepris til og med 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
10 
Strand
100 m 
Sentrum
4 km/17 km 

Nybygd vannlandhotell med swim up-rum

Eftalia Ocean er det nyeste hotellet i Eftalia-familien og har tydelige likheter med sine søsterhotell Eftalia Aqua og Eftalia Village. Også her får du adgang til Eftalias vannland, Eftalia Island med alle sine vannsklier og bassenger.

På Eftalia Ocean har, som navnet avslører, havet vært en stor inspirasjonskilde for innredning og design, noe som tydelig ses i interiøret på hotellet. Eftalia Ocean er det største i hotellkjeden med sine 6000 m² og ligger i nærheten av den lille byen Avsallar der du finner et utvalg av kaféer, restauranter og butikker. Fra hotellet er det dessuten kun en halvtimes kjøretur inn til det populære feriestedet Alanya.

På hotellområdet finnes et stort område med piratskip, vannsklier og bassenger, perfekt for deg som reiser med barn eller tenåringer.

Hotellet består av en hovedbygning og for den som vil ha litt ekstra luksus finnes det mulighet å bestille rom med basseng like utenfor den egne terrassen. Rommene går i hvitt og blå, og er romslige og moderne.

Gigantisk Beach Club

Når du bor på Eftalia Ocean har du adgang til en fantastisk Beach Club som brer seg ut på et enormt område ved stranden. Du skal bare til andre siden av veien for å komme hit, og det gjør du enkelt og sikkert gjennom en tunnel. Når du har kommet deg hit åpnes en verden av vannaktiviteter, bassenger, restauranter og selvfølgelig en herlig sandstrand.

For barna finnes flere ulike barnebassenger, og i en av dem fins et klatrestillas med mindre vannsklier og i et annet står et piratskip - også det med vannsklier og annet moro som de mindre barna vil elske. For de litt større barna og også de voksne fins det hele 12 superkule vannsklier i Beach Cluben, som alle gir ulike former for sommerfugler i magen. Her finner du i tillegg både lekeplass og barneklubb.

På den store Beach Cluben fins et velværesenter der du kan besøke badstue, hamam, få kroppsbehandlinger eller leie en strandpaviljong for en dag. Alle fasiliteter i velværesenteret er mot betaling. Til og med ved stranden finnes paviljonger å leie, med ulike pakker å velge mellom.

I tillegg fins det flere barer og restauranter hvor du for eksempel kan ta en pause fra solen og nyte en kald drink i en av de herlige sofaene - med en fantastisk utsikt over havet. Det finnes også fire temarestauranter som er åpne på kvelden, utendørsdiskotek, amfiteater og flere butikker.

Beach Cluben er for gjester på de fire Eftalia-hotellene; Eftalia Village, Eftalia Aqua, Eftalia Marin, Eftalia Splash og Eftalia Ocean.

Sanden består av en blanding av sand og stein. Vannet blir dypt relativt fort. Det fins solsenger, parasoller og en strandbar som serverer lokale drikkevarer, alt sammen inkludert i prisen – for det er jo All Inclusive!

Inne på hotellområdet finnes ytterligere massevis av vannsklier for både store og små, så det kan bli problemer når det er på tie å gå til rommet, for dette er et paradis for barn. Her finnes også et stort basseng samt et innendørsbasseng for den som ønsker en pause fra solen, denne ligger i tilknytning til hotellets treningssenter.

Hotellet tilbyr håndkleservice til både basseng og strand, mot depsoitum, men ønsker du å bytte håndkle koster dette ekstra. 

Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger med hensyn til lengde/alder på enkelte vannsklier.

Vannsklier på Eftalia Island

Vannsklier

Wide Slide
30 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Free Fall
32 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Black Hole
89 meter lang. Aldersgrense 11 år, 
7–10 år med voksen. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Rafting West/East
69 meter lange. Aldersgrense 11 år, 7–10 år med voksen. Bassengdybde 125 cm.

Twister Right/Left
55 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 120 cm.

Kamikaze
54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 120 cm.

Multi Slide
54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 120 cm.

Body Slide
70 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Bowl
40 meter lang.  Aldersgrense 14 år. Minimumslengde 145 cm. Bassengdybde 180 cm.

Boomerang
23 meter lang. Aldersgrense 14 år. Minimumslengde 145 cm. Bassengdybde 125-145 cm.

Vennligst legg merke til at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar.

Mot betaling

Enkelte vannsportsaktiviteter, mat og drikke på visse av tema-restaurantene på Beach Cluben, Beach Clubens velværesenter, bytte av badehåndkle, drikke på Eftalia Island-diskoteket.

All Inclusive – ingen uventede utgifter!

På Eftalia Ocean behøver du aldri være sulten - frokost, lunsj og middag serveres som bufféer i hovedrestauranten og de har til og med tenkt på barna som har sin helt egne buffé. De helsebevisste har en Diet Corner med nyttige alternativer.

Mellom hovedmåltidene har også hotellets Burger Land åpent som er innredet som et Amerikansk Fast Food-sted på 80-tallet, der det finnes snacks som pizza, hamburgere, salat og supper. Sen frokost for den som vil ha sovemorgen serveres også her.

Gå heller ikke glipp av et besøk på hotellets PUB Bar som gir deg følelsen av at du sitter på en engelsk pub som serverer kald øl, eller hvorfor ikke besøke det franskinspirerende Patisseriet som byr på smakfulle bakverk og lekker kaffe.

Glass er inkludert for alle hotellets gjester under visse tider på Beach Cluben, og her finnes også flere restauranter og barer, både ved bassengene og ved stranden.

På utvalgte dager er det festlige temakvelder, som for eksempel tyrkisk aften, som gjør sitt preg på både servering og meny. All lokal drikke er inkludert i prisen.

På hotellet finnes det en italiensk temarestaurant og på Beach Cluben finnes ytterligere fire temarestauranter: tyrkisk, italiensk, asiatisk samt en fisk- og biffrestaurant, sistnevnte mot betaling.

På en av de øvrige tre temarestaurantene har du mulighet å, så lenge det finnes plass, spise kostnadsfritt en gang per opphold. Husk å bestille plass i god tid!

Mot betaling

Friskpresset fruktjuice, enkelte importerte varer, tyrkisk kaffe, drikke på flaske, spesielle cocktails og drikke på Eftalia Island-diskoteket. Vil du besøke temarestaurantene utover det første inkluderte besøket eller besøke, besøk på fisk- og biffrestauranten, koster det ekstra.

Internasjonal barneklubb og minidisco

Dersom barna ønsker annen underholdning enn Beach Clubben og vannlandet, så arrangerer hotellets internasjonale aktivitetsguider massevis med kos og lek i den internasjonale barneklubben ved Beach Cluben hver dag.

Barneklubben er et lekeparadis for alle barn på hotellet som er mellom 4-12 år, der aktivitetsguidene leker med barna, gjør kreative saker, øver på dansen til minidiskoteket og arrangerer konkurranser. Dagens høydepunkt er minidiskoteket, der barna viser opp sine kunnskaper på dansegolvet, og hvem vet, kanskje kan de lære sine foreldre et par dansesteg også!

På Beach Cluben finnes en stor lekeplass og også et miniamfiteater der barna tøyser og leker.

Aktiviteter på dagen och show på kvelden

Om du bor på Eftalia Ocean finnes det gode muligheter å teste dine ferdigheter i tennis, dart, bordtennis og basket, og er du sugen på å konkurrere skal du holde øynene åpne når animeringsteamet arrangerer turneringer i ulike aktiviteter nede på Beach Cluben. WiFi er kostnadsfritt på hele hotellet, men forbindelsen kan variere avhengig av tiden på døgnet.

Det finnes flere butikker både på hotellområdet og ved Beach Cluben som frister med bl.a. smykker, lærvarer og suvenirer. På kveldene arrangeres underholdning av hotellets aktivitetsguider ved Beach Clubens store amfiteater og enkelte dager er det live musikk. Etter underholdningen kan du passa på å danse på Beach Clubens store utendørsdiskotek, og for de små barna arrangeres minidisko.

Mot betalning

Tennisutsyr og opplyst tennisbane.

Store romslige rom for opptil åtte personer

Eftalia Ocean er perfekt for deg som reiser med barn og dette har også vært med i planleggingen når hotellet ble bygd. Det finnes rom for opptil åtte personer og designen på rommene gjør at de føles veldig romslige. Rommene er fordelt i hovedbygningen samt en seperat del for bassengrommene. Alle dobbeltrom og familierom ligger i hovedbygningen.

Rommene er nye og moderne innredet i hvite og blå nyanser. Alle rom har telefon, tv, individuelt klimaanlegg, minibar, vannkoker, safetyboks og balkong. På alle rom utenfor badet finnes et lite Walk-in-closet. På badet finnes dusjkabin og hårføner. Det finnes WiFi på alle rom.

Dobbeltrom, 2-4 personer

Dobbeltrom, 2-4 personer

Dobbelrommet på ca. 35 m² har en dobbeltseng og en enkeltseng. Rommet krever minst to fullt betalende og her kan maks. bo tre voksne og et barn med mulighet å få et barnepris. Dette rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Økonomirom, 2-3 personer

Økonomirom, 2-3 personer

Økonomirommet på ca. 35 m² har en dobbeltseng og en enkeltseng. Rommet krever minst to fullt betalende og her kan maks. bo tre voksne. Her finnes mulighet å få en barnepris. Dette rommet er et vanlig dobbeltrom men med utsikt mot parkeringen.

Familierom, 4-6 personer

Familierom, 4-6 personer

Familierommet er ca. 45 m² stort. Her finnes fem ordentlige sengeplasser og en sovestol som måler 180x80 cm. Rommet krever minst fire fullt betalende, det kan bo maks fem voksne og et barn, og det finnes mulighet å få opptil to barnepriser.

Duplexsuite A med basseng, 4-6 personer

Duplexsuite A med basseng, 4-6 personer

Denne romstypen på to etasjer og nesten 100 m² er for den som vil unne seg det lille ekstra. Her får dere to soverom og to bad.  I dette rommet får dere direkte adgang til bassenget som ligger like utenfor balkongen og som kun deles med nærliggende rom. Her finnes fire riktige sengeplasser og en sofastol som måler 180x80 cm og om nødvendig vil det være en ekstra seng som er 180x80. Her kreves minst fire fullt betalende, det finnes plass for maks fem voksne og et barn, og det er mulighet å få opptil to barnepriser.

Duplexsuite B med basseng, 5-8 personer

Duplexsuite B med basseng, 5-8 personer

Dette er den største romstypen som går å bestille på dette hotellet og er på hele 113 m². Suiten er fordelt på to etasjer med tre soverom og to toaletter. I dette rommet får dere direkte adgang til bassenget som ligger like utenfor balkongen og som kun deles med nærliggende rom. Her finnes fire riktige sengeplasser og to sofastoler som måler 180x80 cm og om nødvendig vil det være en ekstra seng som er 180x80. Her kreves minst fem fullt betalende, det finnes plass for maks seks voksne og to barn, og det er mulighet å få opptil tre barnepriser.

Skjem deg bort med en behandling

Hvorfor ikke nyte freden og friheten mens barna er travelt opptatt i vannparken? Ta turen innom velværesenteret og glem for en stund alt om stress og mas mens de profesjonelle behandlerne tar hånd om deg. Her har du adgang til badstue og hamam, det tyrkiske badet. Her tilbys også massasje og et stort utvalg av ansikts- og kroppsbehandlinger. Til og med på beach clubben fins et velværesenter, der alt er mot ekstra betaling.

De som vil holde seg i form i ferien kan få opp pulsen i treningssenteret.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Türkler/Alanya

Hotellet ligger ved Türkler utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Vannparken inne på hotellet, den internasjonale barneklubben og underholdningen arrangert av hotellets aktivitetsteam starter 26. mars (om været tillater det). Temarestaurantene og vannparken på beach clubben beregnes å være åpen mellom 15. april -24. oktober, men disse datoene kan endres.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra