Alanya, Tyrkia

Eftalia Aytur Apartments

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Måltider flere muligheter
6 personer i samme rom
Barnepris til og med 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
100 meter 
Sentrum
1 kilometer 

Leilighetshotell med topp beliggenhet ved Østre stranden i Alanya

Her bor du komfortabelt, på andre siden av veien av Østre stranden, og med bare cirka en kilometer inn til feriefavoritten Alanya og alt som finnes der i form av restauranter, natteliv, kultur og shopping. Strandpromenaden går rett utenfor hotellet og leder hele veien bort til havnen.

Du bor i enkle rom for opptil seks personer og kan selv velge om du vil ha ingen måltider, frokost eller halvpensjon. Eftalia Aytur Apartments består av fire bygninger til sammen med søsterhotellet Eftalia Aytur Hotel, og de to hotellene har felles fasiliteter.

Hotellet ligger sentralt og nær veien så noe lyd utenfra kan forekomme.

Et steinkast fra Østre stranden

Det beste med Eftalia Aytur må være den fine beliggenheten rett ved Østre stranden. På stranden finnes det både solsenger og parasoller å leie, og en koselig strandbar som serverer drikke og snacks mot betaling. Det finnes en hel del vannsporter å teste ut mot betaling.

Ved hotellområdet finnes to basseng å velge mellom og et separat barnebasseng. Her finnes det solsenger og parasoller som man kan benytte fritt. Du har også en bassengbar som serverer drikke under hele dagen mot betaling.

Mot betaling

Drikke og snacks i barene, leie av solsenger og parasoller på stranden, vannsporter.

Velg mellom ingen måltider, frokost og halvpensjon

Det inngår ingen måltider i prisen, men du kan bestille frokost eller halvpensjon, der både frokost- og middagsbuffé inngår. Disse serveres i hovedrestauranten. Det finnes to barer på hotellområdet og en på stranden, der drikke kan fås mot betaling.

Hotellet ligger på gangavstand til den populære feriebyen Alanya der det finnes en hel haug av restauranter, caféer og barer for alle smaker.

Mot betaling

Ingen måltider: All mat og drikke.
Frokost: All mat og drikke utenom frokost.
Halvpensjon: All mat og drikke utenom frokost og middag.

Nyt en avslappende massasje i velværesenteret

Hotellet har et eget velværesenter der det både finnes badstue, det tyrkiske badet hamam og ulike behandlinger. Det finnes også et lite treningsrom som kan benyttes fritt. Det arrangeres livemusikk flere kvelder i uken og det finnes kostnadsfritt WiFi i resepsjonen. Hastigheten er dog noe begrenset og oppkoblingen kan ofte være langsom.

På bare noen minutter tar du deg inn til charterparadiset Alanya som har massevis av aktiviteter å by på. Du finner shopping, flere bademuligheter, en hel haug av restauranter og barer og et rikt natteliv.

Mot betaling

Behandlinger og besøk i velværesenteret.

Enkle leiligheter for opptil seks personer

På Eftalia Aytur Apartments bor du i enkle leiligheter med tydelig charterpreg. Alle leiligheter har balkong, klinkegulv, individuelt klimaanlegg og tv. Minikjøleskap (ikke oppfylt) og safe kan anvendes mot betaling. På badet finnes dusjkabinett og hårføner.

Mot betaling

Minikjøleskap og safe.

Toromsleilighet, 2-4 personer

Her får du to rom fordelt på cirka 35 m². Her finnes to ordentlige sengeplasser og to sovesofaer som måler 90x190 cm hver. Leiligheten krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og et barn og det er mulig å få to barnepriser.

Treromsleilighet, 3-6 personer

Her får du tre rom fordelt på cirka 40 m². Her finnes det fire ordentlige sengeplasser og to sovesofaer som måler 90x190 cm hver. Leiligheten krever minst tre fullt betalende, det kan bo maks fem voksne og et barn og det er mulig å få to barnepriser.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra