Sunny Beach, Bulgaria

Efir Apartments

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Måltider flere muligheter
6 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Basseng:
Strand
350 m 
Sentrum
1.5 km 

Leilighetshotell nær populære Sunny Beach sentrum

Efir Apartments er et trivelig leilighetskompleks med et lite basseng med plass for både voksne og barn. Om man ønsker kan man kjøpe forfriskninger i bassengbaren. Du får romslige, friske leiligheter med store balkonger og plass for opptil seks personer. Alle er utstyrt med kjøkkenkrok og om man vil fylle på kjøleskapet under oppholdet så ligger det et supermarked like nedenfor leilighetene.

Efir ligger i den nordlige delen av Sunny Beach, rett ved siden av søsterhotellet Sunny Day. Derfor bruker gjestene på Efir seg av resepsjonen på Sunny Day, og velger man å legget il frokost eller halvpensjon så benytter man seg også av restauranten der. Om man vil ha litt mer liv og rørelse går det også fint å oppholde seg ved bassenget på Sunny Day og bruke vannskliene, dette er veldig populært for de lite mindre i familien.

Lite og koselig

På Efir finnes det et lite koselig basseng og en separat del for barna. Her er det perfekt å slappe av på en av solsengene, eller hvorfor ikke sette seg i skyggen i bassengbaren som har både drikke og snacks på menyen? På nabohotellet Sunny Day finnes et livligere bassengområde med solstoler, parasoller og sklier for de litt yngre, og alt dette har du adgang til når du bor på Efir.

Det er ca. 350 m. til den herlige sandstranden i Sunny Beach. Der finnes det solsenger og parasoller å leie, og skulle du bli sulten eller tørst finnes det massevis med trivelige taverner langs stranden.

Observer at badehåndklær ikke er inkludert og det er ikke tillatt å ta med seg håndklær fra hotellrommene til hverken basseng eller strand, så det kan være lurt å ta med seg badehåndklær hjemmefra.

Mot betaling

Drikke og snacks i bassengbaren. Leie av solsenger og parasoller samt mat og drikke på stranden.

Frokost, halvpensjon eller ingen av delene – du bestemmer

Om man ikke ønsker å handle o lage mat selv finnes det mulighet å bestille til frokost eller når du bor på Efir, noe som da serveres på nabohotellet Sunny Day rett over gata. Ved frokostbuffeen er kaffe, te og juice inkludert.

Leilighetskomplekset ligger ca. 15 minutters gangavstand fra Sunny Beach sentrum der flere restauranter og barer kan utforskes.

Mot betaling

Frokost: Mat bortsett fra frokost. All drikke bortsett fra kaffe, te og juice til frokosten.

Halvpensjon:Mat bortsett fra frokost og middag. All drikke bortsett fra kaffe, te og juice til frokosten.

Fri adgang til nabohotellets aktiviteter

På nabohotellet Sunny Day finnes et livligere bassengområde med solstoler, parasoller og vannsklier for de litt yngre, og alt dette har du tilgang til når du bor på Efir. Der finnes det også biljard, bordtennis og bordfotball.

Mot betaling

Biljard og bordfotball.

Utforsk Sunny Beach

Sunny Beach er definisjonen av et pulserende feriested og her er en fantastisk og levende feristemning. Byen har et bredt utvalg av restauranter, kafeer, trivelige barer, billig shopping og alt som tilhører et livlig turiststed.

Ta gjerne en tur til den vakre sandstranden som tilbyr alle slags fornøyelser langs hele strandpromenaden. Her finner du barer, restauranter, puber, vannsporter, tivoli og mye mer. Også på kveldstid kan man spasere rundt og nyte den herlige energien.

Sunny Beach er vel mest kjent for å være populær blant ungdommene, men byen har også mye å tilby for familier. Det er en veldig bra familiedestinasjon med et stort utvalg av aktiviteter for hele familien og alle aldre.

Bo i romslige leiligheter for opptil seks personer

Her kan man velge enten å bo i en ettromsleilighet eller toromsleilighet, og det finnes totalt plass for opptil seks personer. Alle leilighetene er utstyrt med en kjøkkenkrok, kjøleskap, individuell luftkondisjonering, tv, minisafe, badekar og de har alle minst en balkong der størrelsen kan variere noe.

Ettromsleilighet, 2-4 personer

Romslig leilighet med plass for opptil fire personer der det kreves minst to fullt betalende og det er mulig å få to barnepriser. Leiligheten har fire ordentlige soveplasser, enkelt utstyrt kjøkkenkrok, to balkonger og laminatgulv.

Mot betaling

WiFi på rommene.

Toromsleilighet, 3-6 personer

Romslig toromsleilighet med god plass for opptil seks personer. Det ene soverommet er utstyrt med dobbeltseng, det andre soverommet med to enkeltsenger og en sovesofa i stuen. Stuen er kombinert med kjøkkenet og der finnes også bord og stoler. Leilighetene har to bad og et av dem har badekar.

Gulvet er delvis laminat og delvis fliser. Rommet krever minst tre fullt betalende og det er mulig å få to barnepriser.

Mot betaling

WiFi på rommene.

Sunny Beach

Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer. I høysesongen er det intensivt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber.

Her har du en ca. 6 km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Nessebar

Nessebar er en liten middelalderby som ligger på en halvøy ca. 5 km fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvliste. I gamle byen finner du noen av de best bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i gatene, brosteinsgater, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra