Sunny Beach, Bulgaria

Diamant Residence

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 81 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 81 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
400 m 
Sentrum
3 km 

Unik stil og familiær stemning

Diamant Residence er et herlig All Inclusice-hotell, der både barn og voksne kan nyte ferien i behagelige omgivelser. Bassengområdet er hotellets hjerte, som byr på en trivelig og avslappet feriestemning.

Hotellet har sin helt egen stil, og man kan ikke la være å dra på munnviken når man først trer inn i lobbyen. Allerede ved første øyekast forstår man valget av navnet «diamant», da det gjenspeiler seg i flere av detaljene, som for eksempel krystaller i møblene og den prangende krystallkronen. Disse detaljene kan sammen med de stoffkledde pelene og de utsmykkede veggene virke litt pompøse og ekstravagante, men atmosfæren på hotellet er i seg selv veldig avslappende. Det er nemlig slik at hotellets eier selv har fått innrede hotellet i en gjennomgående stil.

Hotellet er familieeid, og familien er derfor en del av hverdagen på hotellet.

Diamant Residence ligger i enden av Sunny Beach, ikke langt fra Nessebar og 400 meter fra Sunny Beachs berømte, lange og brede sandstrand.

Dette hotellet er en del av Nazars Holiday Collection, der vi har samlet flere av våre familievennlige hotell med fine All Inclusive-tilbud.

Bassengområdet er hotellets lille hjerte

Som Diamant Residences lille hjerte og naturlige samlingspunkt ligger bassenget midt på gårdsplassen. Bassenget er omringet av solstoler, og det finnes skyggebelagte parasoller for de som ønsker. Her råder en avslappet feriestemning, der både barn og voksne har det hyggelig sammen. Du har det ikke kjedelig, for i løpet av dagen legges det opp til masse underholdning og enkle aktiviteter som du kan delta på om du ønsker det, ellers kan det jo være gøy å kikke på de andre som er med.

Det finnes også et mindre barnebasseng, som er en integrert del av det store bassenget.

Du som vil besøke Sunny Beachs lange, brede strand og nyte av en salt dukkert, trenger bare å begi deg 400 meter bort. Her finner du godt om restauranter, vannsportsaktiviteter, solsenger og parasoller som kan leies.

Ved bassenget finnes det håndkleservice, slik at du kan hente nytt håndkle ved behov (mot et depositum).

Nyt gledene med All Inclusive

Når du bor på Diamant Residence trenger du hverken tenke på å finne frem lommeboken eller på hvor du skal spise ditt neste måltid. Dette fordi det er et All Inclusive-hotell, hvor du helt enkelt kan lene deg tilbake og bare nyte å ha mat og drikke inkludert på reisen.

Hovedmåltidene serveres i form av buffe i hotellets restaurant, men når sulten eller tørsten slår til på dagen eller kvelden, holder den koselige snackbaren i hjørnet av gårdsplanen åpen. I snackbaren serveres diverse snacks og lettere retter, pizza, iskrem og popcorn (settes veldig pris på av barna!) samt hotellets populære belgiske vafler. Alt dette er inkludert i ditt All Inclusive-program. Bassengbaren serverer forfriskende drikke under dagen, her kan du også nyte en deilig drink før middagen.

 

Mot betaling

Importert alkoholholdig drikke, ferskpresset juice, drikke i lobbybaren

Populær barneklubb og basseng

Den internasjonale barneklubben på Diamant Residence har et interiør som består av glade farger, og aktivitetsguidene ser til å underholde barna på dagen. Her kan barna for eksempel fargelegge T-skjorter, spille spill, male, tegne og leke morsomme leker med sine nye venner.

Det barnevennlige hotellet har også en mindre lekeplass ved siden av barnebassenget.

Mengder av felles aktiviteter

Om du vil ha en pause fra forfriskende dukkerter i bassenget og avslapping i solstolen, så er det mulig å spille en omgang bordtennis, forsøk å treffe bullseye i dart eller spille biljard. Hotellets aktivitetsguider holder regelmessig turneringer både i dart og bordtennis for deg som har lyst på en utfordring.

Det finnes et mindre treningslokale på hotellet, med fin belysning og vinduer mot hagen og bassengområdet. Her finnes ikke så mange maskiner, men nok for å få opp pulsen om du har behov av litt ferietrening. Vil du skjemme deg selv bort med avslappende behandlinger, så har Diamant Residence et fint spa der du kan slappe helt av.

Når du forlater hotellet har du hverken langt til butikker, barer eller den livlige atmosfæren. Det er bare 400 meter til stranden, som naturligvis må prøves når man er på ferie ved Sunny Beach. Besøk også den sjarmerende gamle bydelen, nærliggende Nessebar. Her råder en superkoselig stemning og dagen flyr avgårde mens du tusler rundt på de smale brosteinsgatene.

Plaskeglade barn og voksne kommer til å være i ekstase over det herlige badelandet Aqua Park, som ligger straks utenfor Nessebar. Her går det flere shuttle-busser daglig, nesten rett utenfor hotellets dør.

Gratis WiFi finnes på hele hotellområdet.

 

Mot betaling

Biljard.

Elegante rom i varme nyanser

Rommene på Diamant Residence har et flott og elegant interiør, med varme nyanser, her er også hotellets diamant-tema gjennomgående i små fine detaljer. Alle rom har balkong, sentral luftkondisjonering, tv, hårføner, minibar og minisafe (begge mot betaling). 

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Disse rommene er 20 m² med teppebelagte gulv. Her finnes to sengeplasser i tillegg til en sovesofa og en lenestol som kan felles ut – og i utfelt stilling måler 62x175 cm, som er litt mindre enn de fleste ekstrasenger. Rommet krever minst to fult betalende, her kan det bo maks tre voksne og det er mulig å få en barnepris. 

Familie Suite til fire personer, 2-4 personer

Familie Suite til fire personer, 2-4 personer

Familie suiterne til fire personer er ca. 34 m² og der er fliser på gulvet. Der er et soveværelse med to rigtige sengepladser. Der er desuden et værelse med to lænestole, som kan slås ud som senge – i udslået form måler disse 62x175 cm, som er lidt smallere end de fleste ekstrasenge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo fire personer og det muligt at få børnepris på ét barn.

Familiesuite for seks personer, 3-6 personer

Familiesuite for seks personer, 3-6 personer

Familiesuitene for seks personer er 40-50 m² med laminat/flisegulv. Det finnes et soverom med to sengeplasser. Det finnes dessuten to sengeplasser i stuen, samt to sovesofaer eller lenestoler som kan felles ut – og som i forlenget stilling måler 62x175 cm, som er litt mindre enn de fleste ekstrasenger. Rommet krevet minst tre fullt betalende og her kan det bo maks seks personer. Det er mulig å få 1-2 barnepriser, hvorav det sistnevnte krever at dere reiser med minst tre barn.

Mot betaling

Minibar och minisafe.

Unn deg selv litt ekstra avslapping

Om du har behov for å slappe av og bli skjemt bort litt ekstra på ferien, så har Diamant Residence et kjempefint spa, som tar igjen temaet og stilen til resten av hotellet med flere diamantdetaljer. Her finnes det badstue, tyrkisk bad, et lite innendørsbasseng med Jacuzzi, et villaområde med myke, behagelige solsenger med flere rom for avslappende og avstressende behandlinger.

 

Mot betaling

Badstue, tyrkisk bad, innendørsbasseng, dampbad, samtlige behandlinger.

Offisielt er hotellet kategorisert til 4 stjerner, men sammenlignet med Nazars andre hotell i Bulgaria har vi gitt det nnnn+.

Når du henter håndkle til basseng og strand betales et depositum.

Entréen til badelandet Aqua Park er ikke inkludert i prisen når du bor på Diamant Residence, badelandet er kun beskrevet som et bra utflukts forslag.

Barneklubben er åpen fem dager i uken.

Vær oppmerksom på at ekstrasengene på Diamant Residence er mindre enn de fleste ekstrasenger – bare 62x175 cm.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter (begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections