Sunny Beach, Bulgaria

Das Club

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
100 m 
Sentrum
500 m 

Flere bassengområder og grønne omgivelser

Das Club Hotel Sunny Beach er et stort hotell som består av tre hotellbygninger. Det finnes flere bassengområder og her er det også fine og frodige omgivelser selv om hotellet ligger veldig sentralt. Det er et perfekt valg for deg som vil ha et stort utvalg av aktiviteter, bo der det skjer og samtidig ha nære til stranden. På dette hotellet kan du både slappe av, delta i de mange aktivitetene som arrangeres og samtidig utforske Sunny Beach.

Velg et basseng basert på humøret

Det finnes hele tre bassengområder rundt på hotellet. Disse ligger utspredt på det store hotellområdet ved de ulike hotellblokkene, og alle har sin egen sjarm og karakter. Ved to av bassengene finnes også et mindre barnebasseng. Du kan velge hvilket basseng du skal tilbringe tid ved ut ifra humøret ditt og om du vil være aktiv eller bare hvile, ettersom det finnes muligheter for både avslapping og å delta i de felles aktivitetene, for eksempel vannpolo. Det finnes også et basseng som har to vannsklier som er åpne noen timer om dagen. Når tørsten melder seg finnes det både to bassengbarer der du kan hente forfriskninger, og også en taverna der det serveres snacks og småretter i løpet av dagen. Hvis du vil ta en forfriskende dukkert i Svartehavet, så er det bare 100 meter fra hotellet til Sunny Beach´s berømte og lange sandstrand.

Mot betalning

Solsenger og parasoller på stranden, drikke og mat ved stranden samt vannsportaktiviteter.

Det meste er betalt hjemmefra

Med All Inclusive på ferien din slipper du å tenke på lommeboken, ettersom det meste allerede er betalt hjemmefra! De tre hovedmåltidene serveres som buffé med både bulgarske spesialiteter og internasjonale retter.

Det finnes også to bassengbarer og en taverna som serverer snacks og småretter større deler av dagen. På ettermiddagen finnes det også et lettere utvalg av kaker og is.

Drikke kan du blant annet hente i de to bassengbarene og i lobbybaren, det finnes både brus, vin, øl og lokale alkoholholdige drikkevarer.

Mot betalning

Importert drikke og visse drinker.

Aktiviteter for barna

Hotellets aktivitetsteam arrangerer aktiviteter for barn 4-12 år. Det finnes også et lekerom og en lekeplass der de minste i familien kan ha det morsomt og leke.

Det finnes to mindre barnebasseng og hotellets vannsklier blir garantert en hit blant familiens noe større barn.

I høysesong er det minidisco hver kveld.

Bli med på alle aktivitetene

Das Club har et internasjonalt aktivitetsteam som dagen lang arrangerer ulike morsomme og svette aktiviteter, så her har du det ikke kjedelig! Det arrangeres blant annet felles aktiviteter som vannpolo og aerobic, men du kan også utfordre reisefølget ditt i fotball, tennis, boule eller dart. Det finns godt om aktivitetsmuligheter!

Det finnes et mindre treningsrom med enkelt utstyr om du vil holde formen på ferien. Det finnes også en spillehall med ulike spill og denne er veldig populær.

De fleste kvelder bys det på underholdning og show på hotellet, som aktivitetsteamet står for.

Mot betalning

Spillehallen.

Romslige rom

Rommene på Das Club er romslige og med enkelt interiør som varierer i de ulike blokkene. Noen har dempede nyanser mens andre har mer farger, visse rom er mer moderne i stilen enn andre. Rommene har balkong, sentral luftkondisjonering, tv, hårføner, safetyboks, telefon, minikjøleskap og gulvteppe.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dette rommet er cirka 26 m² og her er det to vanlige sengeplasser samt en ekstraseng som måler 75x180cm, noe som er noe mindre enn en vanlig seng. Det kan bo opptil tre personer her, maks to voksne, og det er mulig å få en barnepris.

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

Dette rommet er cirka 30 m² og her er det to vanlige sengeplasser samt en ekstraseng som måler 75x180cm, noe som er noe mindre enn en vanlig seng. Det kan bo maks fire personer her, med maks to voksne, og det er mulig å få en barnepris.

Leilighet, 2-4 personer

Leilighet, 2-4 personer

Dette rommet er cirka 40 m² og her er det to vanlige sengeplasser samt to ekstrasenger som er 75x180cm, noe som er noe mindre enn en vanlig seng. Her er det plass til opptil fire personer, hvorav maks tre voksne, og det er mulig å få en barnepris.

Hotellet har et spa der du kan få herlig massasje, aromaterapi, manikyr eller pedikyr, eller hvorfor ikke klippe håret?

Mot betalning

Alle behandlinger, badstue og dampbad.

Ettersom hotellet ligger så sentralt bør noe støy forventes. Observer at rommene i de ulike bygningene varierer i interiør og utseende, bildene er kun eksempler på hvordan rommene kan se ut.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter. Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke.

 

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections