Sunny Beach, Bulgaria

Barcelo Royal Hotel

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 19 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 19 svar

Måltider flere muligheter
3 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
70 m 
Sentrum
200 m 

Moderne hotell nær både Sunny Beach og sandstranden

På Barcelo Royal Beach får du et moderne hotell med fokus på detaljer. Til tross for den sentrale beliggenheten i populære Sunny Beach er det en herlig og rolig følelse på hotellet. Du bor kun noen få minutter fra den finkornede sandstranden som du kan skimte fra de høye nivåene på hotellet.

I grunnprisen er halvpensjon inkludert og All Inclusive kan kjøpes til, så du kan selv bestemme hva som passer deg best.

I tilknytning til hotellet ligger et kjøpesenter med flere butikker, og i tillegg finnes det mer shopping, restauranter og barer kun et steinkast ifra. Det finnes en del nivåforskjeller på hotellområdet, noe som man bør tenke på om man har vanskeligheter med å gå.

Basseng eller sandstrand?

Det er kun noen få minutters gangvei til den populære sandstranden i Sunny Beach. Der finnes solsenger og parasoller å leie, og skulle du bli tørst eller sulten finnes det flere koselige restauranter å besøke.

Vil man bli på hotellet kan man slappe av og nyte den deilige solen ved et av hotellets bassengområder. Ønsker man litt ekstra kvalitet på dagen kan man leie en bassengpaviljong for dagen med ulikt innhold avhengig av hvilken pakke man velger.

Bassengbaren serverer forfriskende drikke og også enklere snacks i løpet av dagen. Til de gjester som har bestilt All Inclusive finnes det snacks som er inkludert i løpet av dagen samt is for både voksne og barn.

Man får ikke glemme at hotellet også har et innendørsbasseng som er oppvarmet hele sesongen om man foredrar dette. Det store bassenget har en perfekt rampe ned til bassenget som er tilrettelagt for de som kan ha litt vanskelig for å gå.

Mot betaling

Leie av solsenger, parasoller samt mat og drikke på stranden. Bassengpaviljonger på hotellet, mat, drikke og is om man ikke har bestilt All Inclusive.

Halvpensjon eller All Inclusive

Halvpensjon er inkludert i prisen, men du kan også velge å bestille All Inclusive. Frokost og middag nyter du på en av hotellets to bufférestauranter Chefs eller Cape Emine mens lunsjen kun blir servert i Chefs.

I bassengbaren serveres småretter og lettere snacks samt is på de tidene når bufférestaurantene er stengt. Her finner du også ettermiddagskaffe, te, og hvorfor ikke noe søtt til?

Med All Inclusive er all mat samt de fleste lokale drikkevarer med eller uten alkohol mellom 09:00-24:00 inkludert. Unntaket er romservice samt importerte drikkevarer og enkelte lokale drikkevarer.

Kleskode i bufférestaurantene til middag: langbukser for menn.

Mot betaling

Halvpensjon: Mat bortsett fra frokost og middag. All drikke bortsett fra kaffe, te, vann og juice til frokosten.

All Inclusive: Importerte drikkevarer og enkelte lokale drikkevarer samt drikke på flaske. Romservice.

Internasjonale barneklubb med ulike aktiviteter

Hotellets internasjonale barneklubb er i løpet av dagen klar med ulike aktiviteter for å underholde barn i alderen 4–12 år. Noen kvelder i uken arrangeres det også minidisko. Ved bassengområdet finnes tilgang til en lekeplass og separat basseng for barn.

Et hotell for den som ønsker å holde det gående

Vil man være aktiv på ferien finnes det tilgang til et større treningssenter der man kan gjøre sin daglige trening om man ønsker, eller hvorfor ikke være med på et av aerobicspass som holdes av hotellets underholdningsteam?

Flere kvelder i uken kan man kose seg med levende musikk og noe godt å drikke på lobbyterrassen.

Romslig og moderne

Hotellrommene på Barcelo Royal er romslige, moderne og stilig innredet. Alle rom har sentralstyrt luftkondisjonering, minisafe, tv, vannkoker, te, kaffe og kostnadsfri WiFi, samt balkong eller terrasse. På badet finnes det hårføner, morgenkåpe om det ønskes og både dusj og badekar.

Dobbeltrom, 2–3 personer

De romslige dobbeltrommene er ca. 47 m², moderne, har balkong eller terrasse og kan mot et tillegg bestilles med bassengutsikt.

Alle rommene har delvis laminatgulv, delvis vegg-til-vegg teppe og er utstyrt med både dusjkabinett og badekar. Minibar er tilgjengelig mot ekstra kostnad og prislisten finnes tilgjengelig i rommet. Her finnes to ordentlige soveplasser og plass for opptil tre personer, der en sover i sovesofa som måler 155x195 cm. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Denne romstypen kan bestilles som enkeltrom mot ett tillegg.

En pause fra sol og bad?

Når du bor på Barcelo Royal skal du passa på å besøke det store og vakkert innredede velværesenteret som er en av Bulgarias største, der det blant annet finnes tyrkisk bad, relaxplass og adgang til badstue. Velg og vrak blant det brede utvalget av massasjebehandlinger og slapp av!

Mot betaling

Behandlinger i velværesenteret og tyrkisk bad.

Sunny Beach

Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer. I høysesongen er det intensivt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber.

Her har du en ca. 6 km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Nessebar

Nessebar er en liten middelalderby som ligger på en halvøy ca. 5 km fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvliste. I gamle byen finner du noen av de best bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i gatene, brosteinsgater, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra