Sunny Beach, Bulgaria

Barcelo Royal Hotel

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 19 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 19 svar

3 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
70 m 
Sentrum
200 m 

Smakfullt, stilig og nære stranden

På Barcelo Royal Beach får du et moderne hotell med fokus på detaljer. Til tross for den sentrale beliggenheten i populære Sunny Beach er det en herlig og rolig følelse på hotellet. Du bor kun noen få minutter fra den finkornede sandstranden som du kan skimte fra de høye nivåene på hotellet.

I grunnprisen er halvpensjon inkludert, men du kan også kjøpe All Inclusive – det absolutt smarteste og behageligste alternativet å reise! Her bestemmer du selv hvilket alternativ som passer deg og din familie best.

Det fine bassengområdet består av et hovedbasseng formet som en blomst, og et flertall mindre bassenger i form av blomsterblader. Her råder en behagelig og avslappet feriestemning. Sunny Beachs herlige sandstrand tilbyr enda mer bad, og den livlige og trivelige strandpromenaden er perfekt for en tidlig løpningstur eller gåtur i solnedgangen.

I tilknytning til Barcelo Royal Beach ligger et kjøpesenter med flere butikker, og i tillegg finnes det mer shopping, restauranter og barer i sentrale Sunny Beach bare et steinkast fra hotellet. Hotellets vakre lobbyområde med myke sofaer byr inn til trivelige samtaler og kvalitetstid med reisefølget.

Barcelo Royal beach er en del av Nazars Holiday Collection, som inneholder fine familiehotell av høy kvalitet.

Vakkert basseng og myk sandstrand

Ved Barcelo Royal Beachs bassengområde kan du lene deg tilbake i en solstol og nyte av den avslappede stemningen. Det store og deilige hovedbassenget er perfekt for en svømmetur. Ovenifra ser den ut som en fin blomst, der de andre, mindre bassengene ser ut som blomsterblader. Skulle du ville ha litt ekstra ferieluksus en dag, kan du leie en bassengpaviljong, med forskjellig innehold i de ulike pakkene.

Bassengbaren serverer forfriskende drikke, samt lettere snacks og iskrem under dagen, som er helt fritt for de gjester som har bestilt All Inclusive! Hotellet har også et oppvarmet innendørsbasseng, og hovedbassenget har en handikappanpasset ramp ned til bassenget.

Fra Barcelo Royal Beach har du bare noen få minutters gange til den populære sandstranden i Sunny Beach. Den syv kilometer lange, brede stranden har innbydende myk sand, og langs hele strekker den trivelige strandpromenaden seg. Her finnes det solsenger og parasoller som kan leies, og om du skulle bli tørst eller sulten så finnes det et flertall hyggelige tavernaer å besøke.

 

Mot betaling

Leie av solsenger, parasoller samt mat og drikke på stranden. Bassengpaviljonger på hotellet, mat, drikke og is om man ikke har bestilt All Inclusive.

Halvpensjon eller All Inclusive

Når du bestiller et hotellrom på Barcelo Royal Beach inngår halvpensjon i grunnprisen, men du har også mulighet å legge til en behagelig All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive er den smarteste løsningen for deg og din familie. Alt er betalt hjemmefra, så du trenger ikke bekymre deg over hva det koster, eller tenke på å ta med deg lommeboken. Frokost og middag nyter du på en av hotellets to bufferestauranter, mens lunsjen serveres i den ene.

I bassengområdet serveres småretter, lettere snacks og iskrem under tidene da bufferestaurantene er stengt. Her serveres også ettermiddagskaffe og te, sammen med en gode bakkelser.

Med All Inclusive inngår all mat samt mange lokale drikke med eller uten alkohol frem til midnatt, med untak for room service. Kleskoden i bufferestautanene sier at menn må ha på seg langbukser til middag.

Halvpensjon 

Med halvpensjon inngår frokost og middag i en av de to bufferestaurantene på Barcelo Royal Beach, og drikke er inkludert til frokosten. Mellom måltidene kan man kjøpe drikke, lettere mat og is i hotellets bassengbar.

Maten i bassengbaren kan fungere som en lettere lunsj, eller så kan dere spise på en av de lokale og trivelige restaurantene i sentrale Sunny Beach bare 200 m bort. Her finnes det mengder av trivelige cafèer, barer og restaurantene for alle!

 

Mot betaling

Halvpensjon: Mat bortsett fra frokost og middag. All drikke bortsett fra kaffe, te, vann og juice til frokosten.

All Inclusive: Importerte drikkevarer og enkelte lokale drikkevarer samt drikke på flaske. Romservice.

Lekfull, internasjonal barneklubb

De glade aktivitetsguidene i Barcelo Royal Beachs internasjonale barneklubb aktiverer og underholder barna i alderen 4-12 år med leker og kreative aktiviteter om dagene. Her kan barna leke og tøyse med nye venner, samtidig som resten av familien slapper av med en bok i solen. Noen kvelder i uken arrangeres det et morsomt minidisko for de minste.

Ved bassengområdet finnes det også en lekeplass og separat barnebasseng. Sandslottsbygging og lek i vannet på Sunny Beach sandstrand er andre populære sysselsettinger for hotellets yngste gjester.

Svett i treningsstudioet eller slapp av på spa

Vil du aktivere deg under ferien har Barcelo Royal Beach et stort treningsstudio hvor man kan kjøre sin daglige trening og svette litt ekstra. Du kan også passe på å utfordre reiseselskapet i en omgang bordtennis eller dart, eller bare slappe av i hotellets store og harmoniske spa.

Flere kvelder i uken kan du nyte av live musikk og noe deilig å drikke på lobbyterrassen. Du kan også begi deg ut på oppdagelsesferd i Sunny beach, hvor sentrum bare ligger 200 meter fra hotellet! Her finner du mengder av caféer, restauranter, barer, suvenirbutikker og kulturopplevelser – og ikke minst den livlige og stemningsfulle strandpromenaden som byr på herlige promenader og løpeturer.

Romslig og moderne

Hotellrommene på Barcelo Royal Beach er romslige, moderne og stilfullt innredet. Alle rom har sentral luftkondisjonering, minisafe, tv, vannkoker, te, kaffe og kostnadsfri WiFi, samt balkong eller terrasse. På badet finnes det hårføner samt både dusj og badekar. Minibaren er tilgjengelig mot ekstra kostnad, og prislisten finnes tilgjengelig på rommet. 

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

De moderne og romslige dobbeltrommene er ca. 47 m², og kan mot et tillegg bestilles med bassengutsikt. Dobbeltrommene har delvis laminatgulv og, delvis vegg-til-vegg teppe. Her finnes to sengeplasser og plass for opptil tre personer, der en sover i sovesofa som måler 195x155 cm.

Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris. Denne romstypen kan bestilles som enkeltrom mot ett tillegg.

Et av landets største spaanlegg

Når du bor på Barcelo Royal Beach skal du passe på å besøke det store og vakkert innredede velværesenteret som er en av Bulgarias største! I det vakre spaet råder en avslappet stemning, som effektivt får deg å koble bort all stress. Her finnes blant annet tyrkisk bad, relaxplass og badstue. Vil du ta hånd om deg selv og nyte litt ekstra kan du velg og vrake blant det brede utvalget av massasjer og andre behandlinger

 

Mot betaling

Tyrkisk bad og behandlinger i spaet

Sunny Beach

Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer. I høysesongen er det intensivt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber.

Her har du en ca. 6 km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Nessebar

Nessebar er en liten middelalderby som ligger på en halvøy ca. 5 km fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvliste. I gamle byen finner du noen av de best bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i gatene, brosteinsgater, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Det finnes en del nivå forskjeller på hotellområdet, noe du bør tenke på dersom du har vanskelig med å gå.

I tillegg til hotellrom har Barcelo Royal Beach også en leilighetsdel med leiligheter, se Barcelo Royal Apartments.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections