Sunny Beach, Bulgaria

Barcelo Royal Apartments

Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 15 svar
Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 15 svar

Måltider flere muligheter
4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
70 m 
Sentrum
200 m 

Nære sentrum og Sunny Beach deilige strand.

Barcelo Royal Apartment er et moderne leilighetshotell, som ligger super sentralt. Tross den sentrale beliggenheten i populære Sunny Beach råder det en stille og rolig stemning på hotellet. Leilighetshotellet ligger bare få minutter fra den lange, brede sandstranden. Du bor i romslige leiligheter, frokost er inkludert i prisen, og du kan velge å kjøpe til halvpensjon eller All Inclusive. 

Det fine bassengområdet består av et hovedbasseng formet som en blomst, og et flertall mindre bassenger i form av blomsterblader, og her er en behagelig og avslappet feriestemning. Sunny Beachs herlige sandstrand tilbyr enda mer bad, og den livlige og trivelige strandpromenaden er perfekt for en rusletur ved solnedgangstid.

I tilknytning til Barcelo Royal Apartment ligger et kjøpesenter med flere butikker, og i tillegg finnes det mer shopping, restauranter og barer i sentrale Sunny Beach bare et steinkast fra hotellet.

Barcelo Royal Apartment inngår i Nazars Holiday Collection, hvor vi har samlet kvalitetshotell hvor du får mye for pengene.

Basseng eller sandstrand?

Ved Barcelo Royal Apartments bassengområde kan du lene deg tilbake i en solstol og nyte av den avslappede stemningen. Det store og deilige hovedbassenget er perfekt for en svømmetur. Ovenifra ser den ut som en fin blomst, der de andre, mindre bassengene ser ut som blomsterblader. Skulle du ville ha litt ekstra ferieluksus en dag, kan du leie en bassengpaviljong, med forskjellig innehold i de ulike pakkene.

Bassengbaren serverer forfriskende drikke, samt lettere snacks og iskrem under dagen, som er helt fritt for de gjester som har bestilt All Inclusive! Hotellet har også et oppvarmet innendørsbasseng, og hovedbassenget har en handikappanpasset ramp ned til bassenget.

Fra Barcelo Royal Apartment har du bare noen få minutters gange til den populære sandstranden i Sunny Beach. Den syv kilometer lange, brede stranden har innbydende myk sand, og langs hele strekker den trivelige strandpromenaden seg. Her kan man leie solsenger og parasoller og det er flere spisesteder langs strandpromenaden.  

Mot betaling

Leie av solsenger, parasoller samt mat og drikke på stranden. Bassengpaviljonger på hotellet. Mat, drikke og is om man ikke har bestilt ditt ferieopphold med All Inclusive.

Flere måltidspakker å velge mellom

Frokost er inkludert i grunnprisen når du bestille en leilighet på Barcelo Royal Apartment, og du har mulighet å kjøpe til halvpensjon eller All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive er en herlig mulighet for dig og din familie. Alt er betalt hjemmefra, så du trenger ikke bekymre deg over hva det koster, eller tenke på å ta med deg lommeboken. Frokost og middag nyter du på en av hotellets to bufferestauranter, mens lunsjen serveres i en av disse.

I bassengområdet serveres det småretter, lettere snacks og iskrem under tidene da bufferestaurantene er stengt. Her serveres også ettermiddagskaffe og te, sammen med en gode bakkelser. Med All Inclusive inngår all mat samt mange lokale drikke med eller uten alkohol frem til midnatt, med untak for room service. Ved middager er det kleskode i bufferestautanene, som sier at menn må ha på seg langbukser.

Frokost og halvpensjon

Frokost spises i en av de to bufferestaurantene på Barcelo Royal Beach, og det samme gjelder om du velger halvpensjon. Mellom måltidene finnes det mulighet å kjøpe drikke, lettere mat og is i hotellets bassengbar.

Ettersom man bor i leiligheter er det selvfølgelig mulig å spise i leiligheten, men det er kun det nødvendige utstyr tilgjengelig i kjøkkenet. 

Det er også masse hyggelige cafeer, restauranter og spisesteder så snart du kommer utenfor hotellområdet. 

Mot betaling

Frokost: Mat og drikke bortsett fra frokost. Til frokosten er kaffe, te, vann og juice inkludert.

Halvpensjon: Mat bortsett fra frokost og middag. All drikke bortsett fra kaffe, te, vann og juice til frokosten.

All Inclusive: Importerte drikkevarer og enkelte lokale drikkevarer samt drikke på flaske. Romservice.

Internasjonale barneklubb for barna

Det er en internasjonal barneklubb på Barcelo Royal Apartment, hvor aktivitetsguidene aktiverer og underholder barn i alderen 4-12 år med leker og kreative aktiviteter i løpet av dagen. Noen kvelder i uken arrangeres det også et morsomt minidisco for de minste. 

Ved bassengområdet er det en lekeplass og et separat barnebasseng. 

 

 

Gym, aktiviteter og sentral beliggenhet

Vil du aktivere deg under ferien har Barcelo Royal Apartment et flimrende treningsstudio. Du kan også passe på å utfordre reiseselskapet i en omgang bordtennis eller dart, eller bare slappe av i hotellets store spa.

Flere kvelder i uken kan du oppleve live musikk i lobbyterrassen. Du kan også begi deg ut på oppdagelsesferd i Sunny beach, hvor sentrum bare ligger 200 meter fra hotellet! Her finner du mengder av caféer, restauranter, barer, suvenirbutikker og kulturopplevelser – og ikke minst den livlige og stemningsfulle strandpromenaden. 

Romslig og moderne leiligheter

Alle leilighetene på Barcelo Royal Apartment har et mindre kjøkken med stekeovn, kokeplate, vannkoker og det mest nødvendige av kjøkkenutstyr, her er minisafe, hårføner, strykejern- og brett, sentralstyrt luftkondisjonering, tv, kostnadsfritt WiFi og balkong.

Du sjekker inn i resepsjonen som ligger i hovedbygningen med hotellrom, og blir henvisst til din leilighet i en av byggene, som kretser hotellområdet. 

Ettromsleilighet, 2 personer

Ettromsleilighet, 2 personer

Romslige leiligheter på ca 40 m² med kombinert soverom og stue. Her finnes to ordentlige soveplasser, her kan det bo to personer, hverken mer eller mindre. Det er et lite kjøkken, et lite bord og stoler, baderom med dusjkabin og her er det laminat- og flisegulv. 

Toromsleilighet, 2-4 personer

Toromsleilighet, 2-4 personer

De romslige leiligheter er mellom 52-65 m², rommene har et soverom og en stue  med et lite kjøkken, med plass til å lage og spise måltidene. Leilighetene er inreddet med to sengeplasser i soverommet og en sovesofa i stuen, som  måler 190x140 cm. Alle rommene har flisegulv og det finnes badekar på badet.  

Her kan det bo opp til fire personer, hvor det kan være maks tre voksne. Rommet krever minst to fullt betalende og et barn kan få barnepris. Toromsleilighetene kan enten bestilles med land- eller bassengutsikt, den sistnevnte mot betaling.

En pause fra sol og bad?

Når du bor på Barcelo Royal Apartment kan man besøke det store velværesenteret, som er et av Bulgarias største spa. I det fine velværesenteret er et en harmonisk og avslappet stemning. Her er det blant annet tyrkisk bad, relaxplass og badstue. Vil du ta hånd om deg selv og nyte litt ekstra kan du velg og vrake blant det brede utvalget av massasjer og andre behandlinger

 

Mot betaling

Tyrkisk bad og behandlinger i spaet

Sunny Beach

Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer. I høysesongen er det intensivt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber.

Her har du en ca. 7 km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Nessebar

Nessebar er en liten middelalderby som ligger på en halvøy ca. 5 km fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvliste. I gamle byen finner du noen av de best bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i gatene, brosteinsgater, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Barcelo Royal Apartment gjør de blant annet følgende initiativ:

• Utdanner personale for å øke fokus og bevisstheten rundt miljø og klimatiltak

• Arbeider for å minske vann- og elektrisiteten

• Passer på at avfall sorteres og at det sendes til resirkulering og gjenvinning

Det finnes en del nivå forskjelles på hotellområdet, noe du bør tenke på dersom du har vanskelig med å gå.

I tillegg til leiligheter har Barcelo Royal Beach også en hotelldel med hotellrom, Barcelo Royal Hotel. Du sjekker inn i resepsjonen som ligger i hovedbygget, som tilhører hotelldelen. Etter det blir du henvist til din leilighet i en av de to andre byggene, som tilhører leilighetsdelen.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter. Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke.

 

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections