Sunny Beach, Bulgaria

Barcelo Royal Apartments

Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 15 svar
Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 15 svar

Måltider flere muligheter
4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
70 m 
Sentrum
200 m 

Nære til både Sunny Beach og sandstrand

På Barcelo Royal Beach får du et moderne leilighetshotell med fokus på detaljer. Til tross for den sentrale beliggenheten i populære Sunny Beach er det en herlig og rolig følelse på hotellet. Det fine hotellet ligger bare noen få minutter fra den finkornede sandstranden som du kan skimte fra de høye nivåene på hotellet. Du bor i romslige leiligheter, og du kan velge å legge til frokost, halvpensjon eller All Inclusive.

Det fine bassengområdet består av et hovedbasseng formet som en blomst, og et flertall mindre bassenger i form av blomsterblader. Her råder en behagelig og avslappet feriestemning. Sunny Beachs herlige sandstrand tilbyr enda mer bad, og den livlige og trivelige strandpromenaden er perfekt for en tidlig løpningstur eller gåtur i solnedgangen.

I tilknytning til Barcelo Royal Beach ligger et kjøpesenter med flere butikker, og i tillegg finnes det mer shopping, restauranter og barer i sentrale Sunny Beach bare et steinkast fra hotellet.

Barcelo Royal Beach inngår i Nazars Holiday Collection, hvor vi har samlet kvalitetshotell som tilbyr mye for pengene.

Basseng eller sandstrand?

Ved Barcelo Royal Beachs bassengområde kan du lene deg tilbake i en solstol og nyte av den avslappede stemningen. Det store og deilige hovedbassenget er perfekt for en svømmetur. Ovenifra ser den ut som en fin blomst, der de andre, mindre bassengene ser ut som blomsterblader. Skulle du ville ha litt ekstra ferieluksus en dag, kan du leie en bassengpaviljong, med forskjellig innehold i de ulike pakkene.

Bassengbaren serverer forfriskende drikke, samt lettere snacks og iskrem under dagen, som er helt fritt for de gjester som har bestilt All Inclusive! Hotellet har også et oppvarmet innendørsbasseng, og hovedbassenget har en handikappanpasset ramp ned til bassenget.

Fra Barcelo Royal Beach har du bare noen få minutters gange til den populære sandstranden i Sunny Beach. Den syv kilometer lange, brede stranden har innbydende myk sand, og langs hele strekker den trivelige strandpromenaden seg. Her finnes det solsenger og parasoller som kan leies, og om du skulle bli tørst eller sulten så finnes det et flertall hyggelige tavernaer å besøke.

 

Mot betaling

Leie av solsenger, parasoller samt mat og drikke på stranden. Bassengpaviljonger på hotellet, mat, drikke og is om man ikke har bestilt All Inclusive.

Flere måltidspakker å velge mellom

Som grunnpris er ingen måltider når du bestiller en leilighet på Barcelo Royal Beach, men du har mulighet å bestille til frokost, halvpensjon eller All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive er den smarteste løsningen for deg og din familie. Alt er betalt hjemmefra, så du trenger ikke bekymre deg over hva det koster, eller tenke på å ta med deg lommeboken. Frokost og middag nyter du på en av hotellets to bufferestauranter, mens lunsjen serveres i den ene.

I bassengområdet serveres småretter, lettere snacks og iskrem under tidene da bufferestaurantene er stengt. Her serveres også ettermiddagskaffe og te, sammen med en gode bakkelser.

Med All Inclusive inngår all mat samt mange lokale drikke med eller uten alkohol frem til midnatt, med untak for room service. Kleskoden i bufferestautanene sier at menn må ha på seg langbukser til middag.

Frokost og halvpensjon

Velger du å bare kjøpe til frokost spises denne i en av de to bufferestaurantene på Barcelo Royal Beach, og det samme gjelder om du velger halvpensjon. Mellom måltidene finnes det mulighet å kjøpe drikke, lettere mat og is i hotellets bassengbar.

De måltider som ikke inngår i din måltidspakke kan selvfølgelig lages i den egne leiligheten, eller på en av de lokale og trivelige restaurantene i sentrale Sunny beach bare 200 m bort. Her finnes mengder av trivelige cafeer, barer og restauranter for alle!

 

Mot betaling

Frokost: Mat og drikke bortsett fra frokost. Til frokosten er kaffe, te, vann og juice inkludert.

Halvpensjon: Mat bortsett fra frokost og middag. All drikke bortsett fra kaffe, te, vann og juice til frokosten.

All Inclusive: Importerte drikkevarer og enkelte lokale drikkevarer samt drikke på flaske. Romservice.

Internasjonale barneklubb for barna

De glade aktivitetsguidene i Barcelo Royal Beachs internasjonale barneklubb aktiverer og underholder barna i alderen 4-12 år med leker og kreative aktiviteter om dagene. Her kan barna leke og tøyse med nye venner, samtidig som resten av familien slapper av med en bok i solen. Noen kvelder i uken arrangeres det et morsomt minidisko for de minste.

Ved bassengområdet finnes det også en lekeplass og separat barnebasseng. Sandslottsbygging og lek i vannet på Sunny Beach sandstrand er andre populære sysselsettinger for hotellets yngste gjester.

Gym, aktiviteter og sentral beliggenhet

Vil du aktivere deg under ferien har Barcelo Royal Beach et stort treningsstudio hvor man kan kjøre sin daglige trening og svette litt ekstra. Du kan også passe på å utfordre reiseselskapet i en omgang bordtennis eller dart, eller bare slappe av i hotellets store og harmoniske spa.

Flere kvelder i uken kan du nyte av live musikk og noe deilig å drikke på lobbyterrassen. Du kan også begi deg ut på oppdagelsesferd i Sunny beach, hvor sentrum bare ligger 200 meter fra hotellet! Her finner du mengder av caféer, restauranter, barer, suvenirbutikker og kulturopplevelser – og ikke minst den livlige og stemningsfulle strandpromenaden som byr på herlige promenader og løpeturer.

Romslig og moderne leiligheter

Alle leilighetene på Barcelo Royal Beach har et mindre kjøkken med stekeovn, kokeplate, vannkoker, hårføner, strykejern- og brett, sentralstyrt luftkondisjonering, tv, kostnadsfritt WiFi og balkong.

Du sjekker inn i resepsjonen som ligger i hovedbygningen med hotellrom, og blir henvisst til din leilighet i en av de andre to byggene.

Ettromsleilighet, 2 personer

Ettromsleilighet, 2 personer

Romslige leiligheter på ca 40 m² med kombinert soverom og stue. Her finnes to ordentlige soveplasser, og er beregnet for to fullt betalende. Leiligheten har et lite bord og stoler, bad med dusj samt både laminat og flisegulv.

Toromsleilighet, 2-4 personer

Toromsleilighet, 2-4 personer

Romslige leiligheter med et soverom og separat stue, med en størrelse på ca 52-65 m². Her finnes en koselig kombinert stue og kjøkken med god plass å lage og spise sine måltider. Leilighetene er innredet med to ordentlige soveplasser i soverommet og en sovesofa på 190x140 cm i stuen. Alle rommene har fliseguld og er utrustet med badekar.

Her kan det bo opp til fire personer, hvor det kan være maks tre voksne. Rommet krever minst to fullt betalende og et barn kan få barnepris. Toromsleilighetene kan enten bestilles med land- eller bassengutsikt, den sistnevnte mot betaling.

En pause fra sol og bad?

Når du bor på Barcelo Royal Beach skal du passe på å besøke det store og vakkert innredede velværesenteret som er en av Bulgarias største! I det vakre spaet råder en avslappet stemning, som effektivt får deg å koble bort all stress. Her finnes blant annet tyrkisk bad, relaxplass og badstue. Vil du ta hånd om deg selv og nyte litt ekstra kan du velg og vrake blant det brede utvalget av massasjer og andre behandlinger

 

Mot betaling

Tyrkisk bad og behandlinger i spaet

Sunny Beach

Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer. I høysesongen er det intensivt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber.

Her har du en ca. 6 km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Nessebar

Nessebar er en liten middelalderby som ligger på en halvøy ca. 5 km fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvliste. I gamle byen finner du noen av de best bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i gatene, brosteinsgater, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Det finnes en del nivå forskjelles på hotellområdet, noe du bør tenke på dersom du har vanskelig med å gå.

I tillegg til leiligheter har Barcelo Royal Beach også en hotelldel med hotellrom, Barcelo Royal Hotel. Du sjekker inn i resepsjonen som ligger i hovedbygget, som tilhører hotelldelen. Etter det blir du henvist til din leilighet i en av de to andre byggene, som tilhører leilighetsdelen.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections