Alanya, Tyrkia

Avena Resort

Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 198 svar
Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 198 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
200 m 
Sentrum
3 km Alanya 

Koselig hotell for hele familien

Avena Resort ligger i den koselige bydelen Oba i Alanya, og er et familiært hotell med moderne og flott innredning. Det livlige bassengområdet inviterer til late dager i solen, og en kort gåtur bort finner du også en finkornet sandstrand du kan henge på. Her finnes et trivelig All Inclusive-program med både bufféer, snacks og temarestaurant. Hotellet tilbyr dessuten moro for barn, som kan treffe nye venner i barneklubben og danse på minidiscoet.

Like utenfor hotellet arrangeres et stort marked på mandager, og på hotellet finnes et stort spa med blant annet det klassiske tyrkiske badet hamam. Rommene på Avena Resort er moderne innredet og funker perfekt som base for en fantastisk ferie i Tyrkias herlige Alanya.

Avena Resort og andre kvalitetshotell der dere får mye for pengene finner dere i Nazars Holiday Collection. 

Vannsklie, bassengkos eller sandstrand?

Det hersker en livlig stemning ved All Inclusive-hotellets herlige bassengområde, der det ofte spilles musikk. Her finnes et stort basseng med en vannsklie som settes pris på samt et barnebasseng der de minste kan plaske. Rundt bassenget finnes solsenger og parasoller til fri disposisjon. Om du blir sulten eller tørst er det bare å gå til bassengbaren for å hente forfriskninger.

En kort gåtur fra hotellet (ca 250 m) ligger den finkornede sandstranden, med noen litt større steiner. På starnden finnes et område som er reservert for Avena Resort, og her finnes solsenger, parasoller, snacks samt litt drikke – helt inkludert i ditt All Inclusive-program. På stranden finnes både beachvolleyball og ulike vannsporter, og en tunnel under veien gjør det sikkert å ta seg hit.

Hotellet tilbyr håndkleservice til basseng og strand mot et depositum.

 

Mot betaling

Mat og noe drikke på stranden, vannsport.

Godt og behagelig for hele familien

På Avena Resor behøver du ikke være redd for at regningen skal bi høy, for med All Inclusive er alt allerede betalt hjemmefra! Takket være dette kan du som gjest riktig nyte av ferien med familien uten angst.

Dagens tre hovedmåltider serveres som buffé i hotellets hovedrestaurant og nytes enten inne i restauranten eller ute på terrassen. Her får du velsmakende bufféer inspirert av både det tyrkiske og av ulike internasjonale kjøkken. Mellom hovedmåltidene serveres det snacks, kaker og is (for barn) ved ulike tider. Lokal drikke, både med og uten alkohol, er inkludert både til og mellom måltidene. 

Både ved bassenget og ved stranden finnes en bar som serverer avkjølende drikke og herlig snacks under ulike tider på dagen. Noen typer drikke er mot betaling i strandbaren.

På hotellområdet finnes også en temarestaurant som du kan besøke kostnadsfritt en gang per opphold, så lenge det finnes plass.

 

Mot betaling

Importert drikke, ferskpresset juice, enkelte drikker på stranden, tyrkisk kaffe, is bortsett fra ved spesielle tider når det er inkludert for barn, ytterligere besøk på temarestauranten.

Barneklubb og minidisco

På Avena Resort står man klar for å sikre at hotellets yngste gjester har en underholdende familieferie. All Inclusive-hotellets internasjonale aktivitetsguider underholder barna ved bassengområdet, og alle barn mellom 4-12 år kan møte nye venner i den internasjonale barneklubben, som er åpen på for- og ettermiddagene. Når barna leker og har koser seg her kan resten av familien nyte en stund på egen hånd og avslapping.

Enkelte kvelder blir det dessuten arrangert minidisco, til barnas store glede. Foran hotellet finnes en mindre lekeplass, og det finnes også mulighet å spille ulike typer spill, som bordtennis og pilkasting. Barnefavoritten er selvfølgelig vannsklien i det herlige bassengområdet, som er åpen mesteparten av dagen.

Sport eller spa?

På Avena Resort behøver du ikke å velge, du kan gjøre litt av alt! Ønsker du en pause fra solsengen har du mulighet å prøve både pilkastning og bordtennis, og på stranden finnes beachvolleyball og vannsport. På det familievennlige hotellet arrangeres også vannleker, ulike aktiviteter og kveldsunderholdning noen kvelder i uken.

Ikke langt fra hotellet finner du en av Alanyas største markeder, som finne sted på mandager. Her kan du kjøpe alt fra frukt og grønt til suvenirer og tekstiler.

Avena Resort har også et trivelig spa der du kan nyte tyrkisk hamam, badstue og ulike spabehandlinger. Perfekt for å gjøre det lille ekstra på ferien. I forbindelse med spaet finnes et mindre treningsrom der du kan trene litt mellom All Inclusive-måltidene. 

Det finnes kostnadsfri WiFi i lobbyen og mot betaling ved bassenget, på rommet og restauranten.

Mot betaling

Vannsport på stranden, badstue og behandlinger i hotellets spa, WiFi bortsett fra i lobbyen.

Store og moderne rom og suiter

I de stilige rommene på Avena Resort bor du komfortabelt og fint. I 2014 ble rommene renovert fra topp til tå og er i lyse, flotte farger. Samtlige rom har en romslig balkong, parkettgolv og på badet finnes dusjkabin og hårføner.

På alle rom finnes tv, individuell luftkondisjonering, vannkoker med te samt minikjøleskap. Det finnes dessuten WiFi, minisafe, vaskeservice og romservice mot betaling.

Dobbeltrum 2-4 personer

Dobbeltrum 2-4 personer

I dobbeltrommene på ca. 40 m² finnes tre ordrntlige sengeplasser, og den fjerde personen sover i en sovestol som måler 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å bo opptil tre voksne her. Det er mulig å få en barnepris og rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

 

 

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

I familiesuitene på ca. 44 m² får du to seperate rom med en riktig dør mellom. Det finnes luftkondisjonering og tv i begge rommene. Det finnes to sengeplasser i hvert rom, og i det ene finnes også en sovestol på 190x90 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende, og det er mulig å bo opptil fire voksne. Maks.et barn kan få barnepris.

Mot betaling

WiFi, minisafe, vaskeservice og romservice.

Prøv fiskespa og hamam

I kjelleren på Avena Resort er det et stort, vakkert spa som har hentet inspirasjon fra Bali. Her har du mulighet å prøve på flere ulike behandlinger og kurer som det tradisjonelle tyrkiske badet hamam og badstue, og det finnes også et fiskespa. Dette er et lite basseng med små fisker som spiser opp døde hudceller fra dine føtter – litt skummelt i begynnelsen, men føttene blir så myke etterpå.

 

Mot betaling

Behandlinger og anvendelse av spaets fasiliteter.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Bassenger, vannsklier, temarestaurant, stranden og underholdning på hotellet åpner 1. april (om været tillater det).

Våre Collections