Lara/Antalya, Tyrkia

Aska River Suites

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
600 m 
Sentrum
16 km 

Helt nye som og fantastisk beach club

Aska River Suites er søsterhotellet til populære Aska Lara. Her bor du i nybygde (2017) rom rett ved en elv som slynger seg rundt hotellet. Her finnes det et basseng samt separat barnebasseng, snackrestaurant og en bar. Du har kun cirka 150 meter til Aska Lara. Innsjekk for samtlige gjester gjøres på Aska Lara og også hovedrestaurantene og de fleste fasilitetene (utenom de på Wet & Wild) ligger der. Etter innsjekk kan man kjøre golfbil til River Suites- avdelingen og det finnes en buss som regelbundet kjører fra River Suites til både Aska Lara og beach clubben ”Wet & Wild”.

Ved Aska Laras hotellområde arrangeres det ingen aktiviteter eller musikk, men på andre siden av veien, cirka 450 meter bort, ligger en enorm strandklubb, "Wet & Wild", med alt familien kan forestille seg av moro. En sjarmerende barneklubb med bondegårdstema, en superkul Ville Vesten-inspirert ungdomsklubb, et morsomt minitivoli, en halsbrekkende hinderløype og flere forskjellige vannsklier for alle aldre – bare for å nevne noen av alle aktivitetene.

Dette gjør at du selv kan velge om du vil tilbringe dagene og kveldene i fred og ro på hotellområdene, eller om du heller begir deg bort til beach clubben og tester aktiviteter og nyter show og musikk.

På toppen av det hele tilbyr Aska River Suites et bredt og velsmakende All Inclusive-program, store lyse familiesuiter for opptil fire personer og kun en halvtimes reise fra flyplassen.

Stille og rolig eller full fart - valget er ditt!

I strandklubben Wet & Wild åpner det seg en helt ny verden for vannelskeren. Her avløser bassengene hverandre, og mulighetene for vannopplevelser er nesten ubegrensede. Du kan for eksempel plaske i det kule badelandet eller se på når barna suser leende nedfor noen av de mindre vannskliene. Det er fem større vannsklier tilpasset eldre barn og voksne, samt tre litt mindre som barna vil elske. For de enda mindre barna er det et grunt basseng med et morsomt stativ i midten hvor man kan sette utfor flere minisklier. Her fins det også et stort sklisikkert vannområde med sprutende vann som barna kan springe gjennom.

Hvis du vil ha litt mer fred og ro, er det et boblebad med tak av halmstrå i tilknytning til hovedbassenget hvor du kan hente deg inn. Eller hvorfor ikke ligge og slappe av noen timer i en herlig solseng på gressplenen? På Wet & Wild fins også et mindre velværesenter med utendørspaviljonger, hvor man mot en kostnad kan få massasje. 

I Wet & Wild er det to restauranter, den ene utendørs og den andre innendørs. Den som ligger innendørs har en stor terrasse. Her bestiller du mat og drikke fra en meny, og siden serveres du ved ditt bord. 

For øvrig kan du fortsette forbi bassengene og barneklubben og begi deg til den herlige sandstranden, hvor det både fins solsenger, parasoller, strandpaviljonger og en fin pir. Sanden er finkornet og går over til litt mer grovkornet nærmere vannet, og i vannkanten ligger det en del steiner. Vannet blir relativt fort dypt.

Wet & Wild ligger på den andre siden av veien fra hotellet, ca. 450 meter fra Aska River Suites, og 500 meter unna Aska Lara River Suites-delen, men hotellet arrangerer buss som kjører badelystne gjester fram og tilbake hele dagen og kvelden fra begge hotellområdene.

På hotellområdet ved Aska Laras hovedbygning ligger det også et fint basseng, og her er det forskjellige små områder med solsenger samt oaser i skyggen. Ved hotellområdet er det et mindre barnebasseng med solseil som beskytter mot solen. For deg som bor på Aska River Suites finnes også et mindre eget bassengområde med tilhørende solstoler og et separat barnebasseng. 

Både på Aska Laras hotellområde og i Wet & Wild er det flere barer som serverer både drikke og lettere måltider og snacks. For deg som bor på Aska Lara River Suites-delen finnes også et herlig dekkområde langs en elv, med en mindre restaurant som på dagtid serverer ulike snacks og drikker.  

Hotellet tilbyr håndkleservice til basseng og strandklubb, så du kan spare plass i reisevesken ved å la dine egne håndklær være igjen hjemme.

Mot betalning

Leie av strandpaviljong, eventyrpark, besøk i spaavdelingen.

Herlige smaksopplevelser

I hovedrestauranten på Aska Lara dekkes det opp til herlige bufféer til hovedmåltidene frokost, lunsj og middag. Her serveres hovedmåltidene for både Aska Lara og River Suites gjester. Her finner du blant annet smakfulle supper, gode gryter og delikate desserter med inspirasjon fra både det tyrkiske kjøkkenet og verden rundt. Det er også en fantastisk brødbuffé, som tar tankene til et fransk bakeri, hvor de serverer flere ulike typer hjemmebakte brød. Både i hovedrestauranten og i barneklubben fins det en spesiell avdeling for barna, med mat i deres smak og lavere serveringsbord samt møbler, og i tillegg et babyhjørne hvor du finner mikrobølgeovn og blender. All lokal, og flere importerte drikker er inkludert i All Inclusive-konseptet. 

Hotellet tilbyr fire temarestauranter: italiensk, tyrkisk og asiatisk i hovedbygningen på Aska Lara, og fisk i River Suites-delen. I den italienske temarestauranten fins det ekte stenovnsbakt pizza! Så fremt det er ledig plass kan du besøke de ulike temarestaurantene mot en mindre, fast kostnad. Husk på å reservere bord i god tid. 

Hvis du vil tilbringe hele dagen i Wet & Wild, trenger du ikke å bekymre deg over mat og drikke. Her er det nemlig to forskjellige bassengbarer som serverer både enklere måltider og drikke, samt en strandbar hvor du kan forsyne deg selv med drikke.

På Aska Laras hotellområdet finnes det også en bassengbar, to lobbybarer og et døgnåpent brasserie. Hos sistnevnte serveres det alltid drikkevarer, og snacks kan fås på enkelte tidspunkter.

For gjester som har bestilt rom på River Suites-delen, finnes muligheten å være igjen der og spise en enklere frokost. For øvrige måltider og et sjenerøst All Inclusive-utvalg henvises gjestene til Aska Laras hovedbygningen.

Mot betalning

Middag i temarestaurantene, enkelte importerte drikkevarer og visse eksklusive merker.

Allaebarns drømmer går i oppfyllelse

På beach clubben brer et ekte barneparadis seg ut. Barneklubben er i en klasse for seg – utformet som en kjempesøt bondegård i miniformat. Her står låver og høyballer radet opp med forskjellige oppholdsrom for ulike aldersgrupper – det fins til og med et søtt hjørne for spedbarna. Med et mykt underlag og flere forskjellige inngjerdinger er det trygt for barna å leke og herje her. Det fins en stor lekeplass med solseil som beskytter barnas følsomme hud mot solens sterke stråler og en kino i miniatyrformat. Barneklubben arrangerer masse forskjellige aktiviteter dagen lang og har forskjellige temadager, og de fleste kveldene arrangeres det også minidisco med dans og moro.

Det er flere ulike bassenger her og et stort sklisikkert vannområde med sprutende vann som barna kan løpe gjennom. Her er det også et grunt basseng med et spennende stativ i midten hvor man kan sette utfor flere minisklier, et badeland med tre mellomstore vannsklier og et enda større badeland med fem tøffe vannsklier for de større barna og voksne.

Som om alt dette ikke var nok, er det i tillegg et minitivoli her med piratskip, karuseller og pariserhjul hvor det er masse liv og røre på kveldene.

For de litt større barna og ungdommene er det en tøff ungdomsklubb som er holdt i et ville vesten-tema, komplett med en «saloon» bygget i lyst tre, liksom-kaktuser og «most wanted»-plakater. Her kan tenåringene møte jevnaldrende – de kommer sannsynligvis ikke til å ville forlate dette herlige fristedet i løpet av hele ferien! Enkelte kvelder arrangeres det party i ungdomsklubben.

Også inne på Aska Laras hotellområdet finnes det en liten overdekket lekeplass som egner seg for mindre barn. Den er perfekt om man en dag ikke vil forlate hotellområdets rolige atmosfære – da er det noe for barna på denne siden også!

Både i hovedrestauranten og i barneklubben er det en spesiell avdeling for barna, med mat etter deres smak, lavere serveringsbord og møbler og et babyhjørne hvor du finner mikrobølgeovn og blender.

Beach club spekket med aktiviteter for hele familien

Aska Lara og Aska Lara River Suites er oppdelt på den måten at hotellområdene er helt uten aktiviteter. På den andre siden av veien brer den enorme strandklubben, Wet & Wild, seg ut og på denne siden er det full rulle fra morgen til kveld.

Det som gjør Aska Laras Wet & Wild mest unik, er nok den kule eventyrparken der det fins både klatrevegg, en stor taubane og en superkul hinderløype oppe i lufta. I den må du komme deg gjennom forskjellige hindre med ulik vanskelighetsgrad, samtidig som du må konsentrere deg om å ikke falle ned gjennom treklossene, stigene og tauene som du skal manøvrere deg forbi. Heldigvis er du bundet fast i en sikkerhetssele!

Her fins også et minitivoli, en gigantisk barneklubb og en skikkelig tøff ungdomsklubb i ville vesten-tema. Rundt om på hotellområdet eller i Wet & Wild er det dessuten flere bassenger, et badeland, biljard, bueskyting og en mindre idrettsbane som kan brukes til å spille fotball, basket eller tennis. Du kan også benytte tiden til bowling, kino og beachvolleyball. 

I amfiteateret arrangeres det de fleste kvelder forskjellige show som dans eller komedie, og her ligger det også et utendørs diskotek som noen kvelder i uken spiller musikk til langt ut i de små timer. Skulle du bli shoppesugen i løpet av besøket i badelandet er det heldigvis noen små butikker på området. Kinoen viser ulike filmer både på dag- og kveldstid.

Både ved hotellområdene og i strandklubben er det gratis WiFi, så du kan være sikker på å få din daglige dose av spill, sosiale medier og norske nyhetssider.

Både ved hotellområdene og på beach clubben finnes det gratis trådløst internett, sånn at du kan være sikker på at du får din daglige dose av spill, sosiale medier og norske nyhetssider.

Mot betalning

Biljard, bowling, eventyrparken på Wet & Wild.

Stilfulle, lyse rom

Aska Lara River Suites-delen av hotellet åpnet sommeren 2017 og inviterer til herlige og friske rom som går i lyse farger. Alle rommene har individuelt klimaanlegg, tv, laminatgolv, vannkoker med kaffe og te, minisafe og kostnadsfritt wifi. På kjøkkenet finnes en mikro og et minikjøleskap. På badet finnes dusjkabinett og hårføner. Rommene i River Suites-delen har ingen balkong. 

Familiesuite A, 2-3 personer

Et moderne rom på ca. 29 m² med to ordentlige soveplasser og en sovesofa (200x150 cm) og mulighet for å sette inn en ekstraseng (190x90 cm). Her får du et seperat soverom og en kombinert stue og mindre kjøkken. I den lille kjøkkendelen finnes kjøleskap og mikrobølgeovn, men ikke annet kjøkkenutstyr. Rommet krever minst to fullt betalende, dere kan bo opptil tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Mot et tillegg kan dette rommet bestilles som enkeltrom. Rommene har ingen balkong. 

Familiesuite B, 3-4 personer

Her får du to separate soverom med en virkelig dør. Ved inngangen til rommet finnes et lite kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn, men ikke annet kjøkkenutstyr. Familiesuitene er fordelt på ca. 32 m². I begge soverommene finnes en dobbeltseng og et eget bad med toalett og dusjkabinett. Dette rommet krever minst tre fullt betalende, det kan bo opptil fire voksne og det er mulig å få en barnepris. Disse rommene har ingen balkong.  

To velværesentre

I den underste etasjen i hovedbygningen på Aska Lara brer et herlig velværesenter seg ut, og her finner du både et stort innendørsbasseng, boblebad, badstue, dampbad og et tyrkisk bad – hamam. I tilknytning til spaet finner du også et mindre utendørsbasseng. Alle disse fasilitetene er kostnadsfrie å besøke; det er bare dersom du vil ha behandlinger som massasje og peeling at du må betale ekstra. En skrubb i hamamet i begynnelsen av ferien er virkelig å anbefale – da blir du skrubbet over hele kroppen så den blir myk og glatt, og den solbrune fargen vil vare lengre. Også i strandklubben er det et mindre spa med utendørspaviljonger hvor man kan få massasje.

På velvære- og treningssenteret er aldersgrensen 16 år.

Mot betalning

Behandlinger i velværesentrene, vitaminbar.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra