Nessebar, Bulgaria

Aqua Paradise

Gjestenes vurdering
4.2 av 5
Baseres på 166 svar
Gjestenes vurdering
4.2 av 5
Baseres på 166 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
1 km 
Sentrum
3,6 km 

Enormt badeland med helt nytt, tilhørende hotell

Aqua Paradise er et splitter nytt All Inclusive-hotell med et enormt badeland, som åpnet dørene sommeren 2018. Hotellet er bygget i tilknytning til det imponerende badelandet, som du som gjest har fri adgang til. Her vil familien garantert tilbringe mange timer av ferien, til alle badeengler og våghalsers store begeistring!

Hotellet har i tillegg to lekre bassengområder, som innbyr til en avslappende stund i rolige omgivelser eller til en mer livlig stemning og aktiviteter i løpet av dagen.

All Inclusive-programmet gjør det mulig å få en smidig og enkel ferie med fullt fokus på familien og morsomme aktiviteter. I hovedrestauranten serveres store bufféer, og på hotellområdet kan du forsyne deg av mange forskjellige slags snacks og drikke.

På hotellets store terrasse kan du nyte en stille stund i skyggen og en fortjent, avkjølende drink. Du kan være aktiv i treningssalen eller unne deg en avslappende behandling i hotellets store spa.

Aqua Paradise og andre kvalitetshotell der du får mye for pengene finner du i Nazars Holiday Collection.

Flere basseng og et enormt badeland!

I tilknytning til Aqua Paradise ligger det utrolig store badelandet Aqua Park, som virkelig er et kapittel for seg og Bulgarias aller største badeland! Vi på Nazar er badelandsspesialister og har sett veldig mange badeanlegg, og Aqua Park er helt klart et av de største og beste. Her finner du ikke mindre enn 40 fartsfylte og morsomme vannsklier, så det vil uten tvil bli mye hyl og latter i løpet av ferien. Med navn som Kamikaze, Tsunami, Tornado, Vulcano, Anaconda och Wild Cobra skjønner du at her er det en masse heftige vannsklier som fremst passer for våghalser og for deg som virkelig får en kick av adrenalinframkallende, våte turer som gir kiling i magen. Her finner du også en lazy river, et bølgebasseng samt flere vannsklier som passer bra for mindre eventyrlystne og yngre barn.

Badelandet er også åpent for besøkende som ikke bor på hotellet, og det er et populært utfluktsmål for feriegjester i både Sunny Beach og Nessebar. Som gjest på Aqua Paradise har du tilgang til en spesiell inngang til badelandet, og kan gå fritt ut og inn så mange ganger du vil i løpet av ferien. Du kan også nyte av godene med All Inclusive, vann, brus, øl og visse snacks typer er inkludert. Da det bare er et par minutters gange mellom hotellet og badelandet gir det deg muligheten å ta et par pauser der og gå dit ofte.

Aqua Paradise har to store, lekre bassengområder - Adria og Baltic - som innbyr til en mer livlig stemning respektive avslappende stunder i litt roligere omgivelser.

Ved Adria-området er det en livlig og glad stemning med daglige felles aktiviteter, mens det ved Baltic-området er en mer rolig og avslappet atmosfære. Ved Baltics bassengområde finnes det også et boblebasseng som er reservert for voksne.

Det finnes også en strand ca. 500 meter fra hotellet. Badehåndklær får du på hotellet.

 

Mot betaling

Noen mat og drikke på badelandet.

Stor buffé, snackbar, åpen bar og is hele dagen

Når du drar på ferie med All Inclusive er det bare så deilig å slippe å tenke på hvor man skal spise neste måltid og hva det vil koste. Med All Inclusive er jo alt allerede betalt hjemmefra, og den største beslutningen å ta blir hva du skal velge fra den store bufféen og hvor mange ganger du skal hente påfyll av den gode maten.

Frokost, lunsj og middag på Aqua Paradise serveres som buffé i den lyse hovedrestauranten og det finnes et stort utvalg å velge i. Her finner du et separat område med barnas favoritter og det er mulig å nyte av måltidene både innendørs og utendørs.

I løpet av dagen serveres snacks og enklere retter i bassengbaren ved Adric-bassenget. På den store, skyggefulle terrassen og Baltic bassengområde kan du også hente is fra de store fryseboksene ved baren. Her kan du også naturligvis få en avkjølende drink.

Hotellet har to temarestauranter som serverer middelhavsbuffé respektive italiensk buffé. Ett besøk inngår pr. opphold og reservasjon er påkrevd.

 

Mot betaling

Noen mat og drikke i badelandet, importerte drikkevarer.

Masse vannlek og internasjonal barneklubb

Badelandets fartsfylte vannsklier kommer til å være en naturlig favoritt for barna. Hvis de vil leke med jevnaldrende venner, kan de besøke Aqua Paradises internasjonale barneklubb, der aktivitetsguidene underholder barna og leker med dem på dagen. Ved barneklubben finnes en mindre lekeplass som delvis ligger i skyggen.

Hold deg i aktivitet på hotellet eller besøk koselige Nessebar

Vil du aktivere deg med noe annet enn vannskliene så kan du slå noen slag bordtennis, spille biljard, prøve deg på en strike på bowlingbanen eller tilbringe et par timer i Aqua Paradises store spillehall.

Vil du holde deg i form på ferien, eller har du overskudd av energi som du vil bli kvitt, så er hotellets treningsstudio verdt et besøk. Her finnes flere maskiner, tredemølle og vekter.

Også når mørket faller råder en livlig og festlig stemning da det er hyggelig underholdning på hotellets scene seks kvelder i uken.

Selv om hotellet ligger et stykke utenfor Nessebar anbefales det absolutt å unne seg et besøk i denne koselige byen, der det finnes en mengde sjarmerende kaféer, barer og retauranter. Nessebar er delt i to - den nye og den gamle delen. Den gamle delen er en liten perle, som også står på UNESCOs verdensarvliste og har en hyggelig atmosfære, spesielt på sene ettermiddager og kvelder.

 

Mot betaling

Alle spill og fornøyelser i spillehallen, samt bowling (som kommer først 2019).

Behagelige og stilrene rom

Rommene er stilrent innredd i lyse og lysegrå nyanser, som passer fint til de mønstrede tapetene i behagelige toner og med fine motiv som pryder en av veggene i hvert rom. De er store og romslige, og har minikjøleskap, store garderober, heldekkende matte, sentralstyrt luftkondisjonering, tv, kaffe- og tefasiliteter, minisafe, balkong eller terrasse, hårføner og enten dusjkabinett eller badekar.

Rommene ligger enten i hovedbygget eller i bygg som ligger ved siden av hovedbygget, det hotellet kaller for Annex.

Dobbeltrom hovedbygning, 2-4 personer

Dobbeltrom hovedbygning, 2-4 personer

Dette dobbeltrommet er ca. 32 m² og har to ordinære senger. Er dere flere enn to personer sover den tredje og fjerde i sovesofa (200x150 cm). Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne eller to voksne og to barn, og maks ett barn kan få barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom anneks, 2-3 personer

Dette dobbeltrommet ligger i en av hotellets vinger og er ca. 34 m². Her finnes to ordinære senger, og den tredje personen sover i sovesofa (195x75cm). Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og maks ett barn kan få barnepris.

Familiesuite hovedbygning, 3-5 personer

Familiesuite hovedbygning, 3-5 personer

Familiesuiten er ca. 52 m² og har to soverom med to ordinære senger hver, to bad og et oppholdsrom med sovesofa (200x150 cm). Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan det bo maks fem voksne og maks ett barn kan få barnepris.

Familierom anneks, 4-6 personer

Dette rommet er ca. 60 m² og har plass for seks personer. Her finnes to soverom med to ordinære senger hver. Her finnes det sovesofa (200x150 cm) og to bad. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan det bo maks seks voksne og maks ett barn kan få barnepris.

Stort spa med fine fasiliteter

Når du er på ferie er det viktig å huske på at du virkelig roer ned, slapper av og skjemmer bort deg selv. Dette kan du gjøre i Aqua Paradises store spa, som tilbyr avstressende og avslappende behandlinger. Om du besøker spaets bastu, tyrkiske bad, urtesaltbastu eller dampbad så er dette inkludert i prisen, mens selve behandlingene er mot betaling.

 

Mot betaling

Alle behandlinger.

Aqua Paradise har planer om å utvide sitt allerede store badeland med 30 %. Da vil det bli enda morsommere og det vil komme enda flere vannsklier å velge i! Badelandet er også åpent for gjester som ikke bor på hotellet, og det er et populært utfluktsmål for feriegjester i både Sunny Beach og Nessebar.

Vær oppmerksom på at alt på menyen på badelandet ikke er inkludert, og at det derfor kan finnes en hel del drikke og mat som må betales for.

Åpningstider i badelandet

13.05. – 26.05.2019: fra 10:00 til 16:30 *

27.05. – 30.06.2019: fra 10:00 til 18:00

01.07. – 20.08.2019: fra 10:00 til 18:30

21.08. – 15.09.2019: fra 10:00 til 18:00

16.09. – 30.09.2019: fra 10:00 til 16:30 *

*I denne perioden er badelandet kun åpent for gjester på Aqua Paradise Resort. De forskjellige attraksjoner og vannsklier vil ikke alle være åpne samtidig, men i løpet av dagen være åpne og i gang på skift.

Av sikkerhetsmessige grunner finnes det begrensninger i forhold til lengde/alder på visse vannsklier.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections