Rhodos by, Rhodos

Angela Hotel

Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 42 svar
Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 42 svar

Frokost er inkludert i prisen
2 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Nei 
Basseng:
Strand
300 m 
Sentrum
100 m 

Byhotell med flott beliggenhet

Angela Hotel ligger midt i smørøyet i herlige Rhodos by med kort vei til alt som denne livlige feriebyen har å tilby. Det er et perfekt utgangspunkt dersom du vil utforske byens shopping, natteliv, strender, parker, museer og historiske monumenter.

Hotellet ble pusset opp i 2014, og rommene er innbydende og rene og har enten balkong eller fransk balkong. WiFi er kostnasfritt både på rommene og i lobbyen. På rommene kan dekningen være litt ustabil.

Angela ligger på samme gate som søsterhotellet Oktober Downtown, ca. 100 meter unna, og det er her man spiser frokost. Hotellet ligger veldig sentralt, og trafikk, bar- og folkeliv kan forstyrre i høysesongen.

Nær strand og lite basseng

Angela har flott beliggenhet i sentrum av Rhodos by og bare noen hundre meter unna den enormt populære stranden Eli Beach. Her er det alltid mye folk og en herlig feriestemning, og du har både solsenger, parasoller, vannsport og en hel del restauranter og barer å velge mellom. Stranden består av rullestein, og det herlige, klare vannet blir fort dypt.

På hotellet finner du et lite basseng med solsenger radet opp rundt omkring.

Personer under 18 år må være i følge med en voksen person i og ved bassenget.

Mot betaling

Solsenger, parasoller, vannsport, mat og drikke på stranden.

Frokostbuffé og lobbybar

En kontinental frokostbuffé med tilhørende kaffe, juice og te er inkludert i prisen. Frokosten serveres på søsterhotellet Oktober Downtown som ligger ca. 100 meter fra Angela.

Lobbybaren på Angela serverer varme og kalde drikker, med og uten alkohol, og cocktailer.

Angela ligger i hjertet av Rhodos by der det vrimler av restauranter, barer og natteliv – så her er bare å begi seg ut og utforske!

Mot betaling

Mat og drikke utenom frokost.

Oppussede rom

På Angela Hotel bor du på stilrene rom som enten helt eller delvis ble pusset opp i 2014. De to typene skiller seg noe fra hverandre, men begge er innbydende og koselige. Hotellet distribuerer rommene, og man kan ikke selv velge hvilken romtype eller utsikt man får.

Alle rommene har sentralt klimaanlegg (juni-september), balkong eller fransk balkong, hårføner, WiFi (dekningen kan være litt ustabil), minisafe og minikjøleskap. De totalrenoverte rommene har dobbeltseng, gulvfliser, dusjkabinett og flatskjerm-tv, og de delvis renoverte rommene har to enkeltsenger, parkettgulv, badekar og vanlig tv.

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrommet på 20 m² har to vanlige soveplasser, enten to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Her bor man to fullt betalende. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra