Sunny Beach, Bulgaria

Amaris

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Måltider flere muligheter
5 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Basseng:
Strand
650 m 
Sentrum
650 m 

Fargelagt hotell, som ligger like ved Sunny Beach

Hotell Amaris ligger et lite stykke utenfor sentrum i Sunny Beach, det er også kort avstand til den livligste delen av Sunny Beach.

Hotellet lyser opp med sin fargerike og iøynefallende fasade og er vanskelig å unngå. Det er et enkelt og rimelig hotell, spesielt for deg som ønsker å utforske Sunny Beach, fremfor å tilbringe tid på hotellrommet. Sunny Beach er berømt og beryktet for sitt festlige og livlige uteliv, og selv om en del av byen er berømt for sine barer og diskotek, er Sunny Beach kjent for mye mer enn bare nattlivet.

Det er en stemningsfull by som appellerer til både familier, par og venner. Langs den nesten syv kilometer lange barnevennlige stranden er det en koselig og livlig strandpromenade, som er verdt et besøk både om dagen og kvelden.

Ca. Fem kilometer fra hotellet ligger den lille sjarmerende byen Nessebar, som med sine smale brosteinsbelagte gater gir deg en følelse av at tiden har stått stille siden lang tilbake. Det anbefales på det sterkeste å ta seg en tur hit - eller flere? Hotell Amaris restaurant har et maritimt utseende i lyse fargerike farger, resepsjonsområdet er også veldig fargerikt og opplysende.

Rommene er funksjonelle og rimelig enkelt innredet, hvor de klare fargene er kontinuerlige, de fleste delene av hotellet har rolige og varme nyanser på rommene.

Ta en forfriskende dukkert – enten i hotellets basseng eller på stranden!

Bassenget er et populært samlingspunkt, særlig i høysesongen hvor det er en livlig og løssluppen stemning, da Sunny Beach og de billige prisene tiltrekker en del unge mennesker.

Det er ca. 650 m til Sunny Beach sin skjønne, lange og brede sandstrand, hvor man kan nyte sand mellom tærne og ta en forfriskende dukkert i Svartehavet. Da hotellet ikke tilbyr håndkleservice, anbefaler vi at du medbringer dette hjemmefra.

Ulike måltidspakker

Når du bor på Amaris kan man enten booke med frokost eller halvpension som tilvalg. Frokosten serveres i den marine inspirerte resturangen. Hotellet har en sentral beliggenhet med kun 1 kilometer avstand fra Sunny Beach kjerne, der det finnes et bredt utvalg av restauranter og barer.

Mot betalning

Frokost: Mat, unntatt frokost. All drikke unntatt kaffe, te og juice til frokosten. Halvpensjon: Mat, unntatt frokost og kveldsmat. All drikke unntatt kaffe, te og juice til frokosten.

Utflukter på ferien

Hotellet ligger nære Sunny Beach som er definisjonen på en pulserende feriedestinasjon. Her råder en herlig og fartsfylt feriestemning. Byen tilbyr mangfold av restauranter, cafeer, trivelige barer, billig shopping og alt annet som en turistdestinasjon kan by på.

Sunny Beach har mye å tilby, og er en kjempe fin familiedestinasjon med aktiviteter for barn, store og små. Ta en spasertur på den herlige varme sandstranden der man kan gå rundt å nyte av stemningen med en is i hånda. Her finnes det også barer, restauranter, puber, vannsport, tivoli og mye mer. 

Enkelt rom i varme nyanser

Rommene er enkelt innredet og, som resten av hotellet, blir det ikke spart på fine farger. Selve rommet holdes i varme jordfarger, mens badet har fargede fliser. Alle rom har teppebelagte gulv, individuelt klimaanlegg, telefon, kjøleskap og safe (mot betaling).

Mot betaling

Sikkerhetsboks, wifi

Dobbeltrom, 2-3 personer

Denne romtypen på 26 m² er møblert med en dobbeltseng og en sovesofa. Her kan man sove opp til tre voksne. Rommet krever minst to fullt betalende voksne, det kan bo maks 3 voksne på rommet og det er mulig å få barnepris på et barn. Rommet kan bestilles som et enkeltrom.

Dobbeltrom Deluxe, 2-4 personer

Denne romtypen på 35 m² og har to senger, og to små sovesofaer. Leiligheten krever minst to fullt betalende voksne, det kan bo maks to voksne og to barn på rommet. 

Etromsleilighet, 3-5 personer

I de 50 m² store leilighetene er det en dobbeltseng, en enkeltseng og en sovesofa som kan brukes som en ekstra seng for barn. På badet er det et badekar. Det kan bo maks tre voksne på dette rommet, og rommet krevet minst 3 fullt betalende.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra