Sunny Beach, Bulgaria

Amaris

Gjestenes vurdering
2.9 av 5
Baseres på 22 svar
Gjestenes vurdering
2.9 av 5
Baseres på 22 svar

Måltider flere muligheter
5 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Basseng:
Strand
650 m 
Sentrum
900 m 

Fargelagt hotell, som ligger like ved Sunny Beach

Hotell Amaris er et billig hotell, som ligger et lite stykke utenfor sentrum i Sunny Beach, det er også kort avstand til den livligste delen av Sunny Beach.

Hotellet lyser opp med sin fargerike og iøynefallende fasade og er vanskelig å unngå. Det er et enkelt og rimelig hotell, spesielt for deg som ønsker å utforske Sunny Beach, fremfor å tilbringe tid på hotellrommet.

Sunny Beach er berømt og beryktet for sitt festlige og livlige uteliv, og selv om en del av byen er berømt for sine barer og diskotek, er Sunny Beach kjent for mye mer enn bare nattlivet. Det er en stemningsfull by som appellerer til både familier, par og venner. Langs den nesten syv kilometer lange barnevennlige stranden er det en koselig og livlig strandpromenade, som er verdt et besøk både om dagen og kvelden.

Rommene er funksjonelle og har et enkelt interiør, hvor de klare fargene er gjennomgående på det meste av hotellet, på rommene er det mer roligere og varme nyanser. Restauranten på Hotell Amaris har et maritimt uttrykk i klare, kuløre farger og resepsjonsområdet er også ganske fargestrålende. 

 

 

Ta en forfriskende dukkert – enten i hotellets basseng eller på stranden!

Bassenget er et populært samlingspunkt, særlig i høysesongen hvor det er en livlig og løssluppen stemning, da Sunny Beach og de billige prisene tiltrekker en del unge mennesker.

Det er ca. 650 m til Sunny Beach sin skjønne, lange og brede sandstrand, hvor man kan nyte sand mellom tærne og ta en forfriskende dukkert i Svartehavet. Da hotellet ikke tilbyr håndkleservice, anbefaler vi at du medbringer dette hjemmefra.

Ulike måltidspakker

Når du bor på Amaris kan man enten bestille oppholdet med frokost eller med halvpensjon som tilvalg. Begge måltider serveres i den marine inspirerte restauranten med mange pussige og spesielle detaljer. Hotellet har en sentral beliggenhet med kun 1 kilometer avstand fra Sunny Beach kjerne, der det finnes et bredt utvalg av restauranter og barer.

Mot betalning

Frokost: Mat, unntatt frokost. All drikkevarer unntatt kaffe, te og juice til frokosten. Halvpensjon: Mat, unntatt frokost og kveldsmat. All drikkevarer unntatt kaffe, te og juice til frokosten.

Utflukter på ferien

Hotellet ligger nære Sunny Beach som er definisjonen på en pulserende feriedestinasjon. Her råder en herlig og fartsfylt feriestemning. Byen tilbyr mangfold av restauranter, cafeer, trivelige barer, billig shopping og alt annet som en turistdestinasjon kan by på.

Sunny Beach har mye å tilby, og er en kjempe fin familiedestinasjon med aktiviteter for barn, store og små. Ta en spasertur på den herlige varme sandstranden der man kan gå rundt å nyte av stemningen med en is i hånda. Her finnes det også barer, restauranter, puber, vannsport, tivoli og mye mer. 

Ca. fem kilometer fra hotellet ligger det en sjarmerende liten by Nessebar, som med sine snirklende, brostensbelagte gater er en liten tidslomme, og det kan virkelig anbefales å planlegge et besøk her - eller flere. 


Enkelt rom i varme nyanser

Rommene er enkelt innredet og, som resten av hotellet, blir det ikke spart på fine farger. Selve rommet holdes i varme jordfarger, mens badet har fargede fliser. Alle rom har teppebelagte gulv, individuelt klimaanlegg, telefon og kjøleskap.

Mot betaling

Sikkerhetsboks - disse er plassert i resepsjonen og ikke på rommet 

Dobbeltrom Small, 2-3 personer

Dobbeltrom Small, 2-3 personer

Denne romtypen er 26 m² og møblert med en dobbeltseng og en lenesofa, som kan slås ut som en seng. Når den er utslått som en seng, måler disse 180x68 cm, som er noe mindre enn en allminnelig seng. Det er dusjkabin på baderommet. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan man bo opptil tre voksne. Rommet kan, mot tillegg, bestilles som enkeltrom. 


 

 

Dobbeltrom Medium, 2-4 personer

Dobbeltrom Medium, 2-4 personer

Denne romtypen er 35 m² og har to sengeplasser samt to lenestoler, som kan slås ut som senger. Når lenestolen er slått ut som en seng måler disse 180x68 cm, som er noe mindre enn en vanlig seng. Det er dusjkabin på baderommet. Leiligheten krever minst to fullt betalende voksne, det kan bo maks to voksne og to barn på rommet. 


Dobbeltrom Large, 3-5 personer

Dobbeltrom Large, 3-5 personer

Denne romslige romtypen er 50 m² og her er det tre vanlige sengeplasser, samt en sovesofa (176 x 140 cm. hvilket er noe mindre enn en allminnelig seng) Det er badekar på baderommet. Rommet krever minst tre fullt betalende, og det kan maks bo tre voksne og to barn. 

 

 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections