Kalithea, Rhodos

Amada Colossos

Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 44 svar
Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 44 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
Rhodos by 12 km, Faliraki 5 km 

Deilig All Inclusive-hotell med badeland

Elegante Amada Colossos ligger like ved en herlig strand i det lille feriestedet Kalithea. Her kan hele familien kose seg på hotellets eget badeland som tilbyr både vannsklier og vannsporter for de større, og vannlekeplass for de yngre barna. Det store og avlange hovedbassenget er hjertet til hotellet. Det er omgitt av solsenger og parasoller, og har to såkalte swim up-barer – barer som er bygd inn i bassenget.

Området ved bassenget er delt i to avdelinger. I det ene er det liv og rørelse, aktiviteter og musikk og i det andre er det en roligere og mer avslappet atmosfære. Hotellet er delt i to områder, et område for familier og et kun for voksne - så alle kan slappe av og nyte det som passer best. 

I hotellets restauranter og barer kan du nyte av All Inclusive-programmets store utvalg av kulørte drinker, kalde drikkevarer og deilig mat. Cirka ti minutter med taxi fra hotellet ligger Faliraki på Rhodos by og Faliraki med hyggelige gater, shopping og fornøyelse. 

Amada Colossos og andre kvalitetshotell der dere får mye for pengene finner dere i Nazars Holiday Collection.

Badeland for både store og små

Det fantastiske bassengområdet på Amada Colossos består av et hovedbasseng med en aktiv del og en avslappende del samt et separat barnebasseng. 

Det store hovedbassenget er hotellets samlingspunkt, og er over 100 meter lang. I dette vakre bassengområde finnes også en del med boblebad, samt en smoothiebar og bassengbar.

Hotellets badeland tilbyr massevis med plask, lek og fartsfylte aktiviteter for både store og små! Her finnes vannsklier som får det til å kile i magen når man aker utfor, enten med eller uten badering. Vær oppmerksom på at ikke alle vannsklier er åpne samtidig. Se de respektive åpningstidene under delen «Viktig å vite innen du bestiller din reise».

I tillegg finnes det andre gøye vannaktiviteter som vannvolleyball og hinderbane. For de yngste barna finnes en populær vannlekeplass med tårn, mindre vannsklier og fossefall! Under høysesong har badelandet åpent store deler av dagen.  

Stranden finner du like fremfor hotellområdet, for deg som vil nyte tid her. Det er en sandstrand med elementer av grus og stein, og vannet har den herlige turkise fargen som er vanlig for de greske øyene.

Både på stranden og rundt bassengene finnes solsenger og parasoller tilgjengelig, uten ekstra kostnad for hotellets gjester.

Herlig All Inclusive!

På Amada Colossos er All Inclusive inkludert i prisen, så du kan slappe av uten å tenke på penger på ferien. Hotellet har flere moderne restauranter og barer der du kan nyte All Inclusive-tilbudet av lokale drikker, internasjonal alkohol og brus.

Frokost-, lunsj- og middagsbuffé blir servert i hovedrestauranten, der du kan nyte ulike tema hver kveld. Et utvalg av show cooking-stasjoner, sunne alternativer og salatbar tilbys også ved måltidene. Ulike type snack serveres mellom hovedmåltidene, så du går aldri sulten. Restauranten stenger 21.30 og åpner igjen mellom 22.30 og 02.00, da med et mindre utvalg av retter.

Vennligst observer at hovedrestauranten har to separate områder – et for kun voksne over 18 år og et annet for familier.

På hotellet finnes tre tema-restauranter hvor du kan velge mellom italiensk, gresk eller asiatisk. Såfremt det er plass kan du kostnadsfritt besøke alle tre restaurantene en gang hver per uke. Husk å reserver bord på plass.

Kleskoden i restauranten er såkalt smart casual. For menn gjelder shorts eller langbukser i fin stil. Badeklær og sandaler er ikke tillatt. 

Mot betaling

Visse importerte drikkevarer og enkelte retter på temarestaurantene.

Badeland, barneklubb og ungdomsklubb!

Barnas favoritt er Amada Colossos badeland, der det i tillegg til vannsklier også finnes ulike vannaktiviteter som vannvolleyball og hinderløype samt en vannlekeplass med fossefall og mindre vannsklier for de yngste.

Flere dager i uken arrangeres ulike aktiviteter ved den internasjonale barneklubben for barn mellom 4-10 år. Dagen avsluttes med minidiskotek på kvelden, der barna danser med sine nye venner. På hotellet finnes også en lekeplass som er inspirert av havet.

For de eldre barna er det juniorklubben som er aktuell. Morsomme spill, internetthjørne, store skjermer og egen snacks gjør at de ikke vil forlate klubben.

Sport og kveldsunderholdning

Fyll tiden mellom besøkene i badelandet og det vakre bassenget med noen av de morsomme aktivitetene på hotellområdet og ved aktivitetsbassenget. Her finnes strandvolleyball, tennis, bordtennis og ulike bassengleker. Flere dager og kvelder i uken ordnes flott underholdning og kveldsshower for hele familien.

Du kan også begi deg til det fine velværesenteret der du kan sitte i badstue eller nyte en deilig behandling. Her finnes også et mindre men velutstyrt treningsstudio.

Kostnadsfri WiFi finnes på hele hotellet, derimot ikke på stranden. 

Mot betaling

Behandlinger på hotellets spa.

Elegante rom

Rommene på Amada Colossos er friske, elegante og lyst innredet med dusj, telefon, tv, minikjøleskap, luftkondisjonering, vannkoker, minisafe og balkong. Alle rom har morgenkåpe, tøfler og kostnadsfri WiFi.

Dobbeltrom for to personer, 2 personer

Dobbeltrom for to personer, 2 personer

Her får du et dobbeltrom på 23 m² med to vanlige sengeplasser. Rommet krever to fullt betalende og der kan maks. bo to voksne. Rommet bestilles enten med landutsikt eller med havutsikt mot ekstra kostnad. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom for tre personer, 2-3 personer

Dobbeltrom for tre personer, 2-3 personer

Her finnes to vanlig soveplasser og en sovesofa eller ekstraseng som måler 180x90 cm. for tredje personen. Størrelsen er 23 m². Rommet krever minst to fullt betalende og der kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet bestilles enten med landutsikt eller med havutsikt mot ekstra kostnad.

Familierom delvis havutsikt, 2-3 personer

Familierom delvis havutsikt, 2-3 personer

I familierommet på 29 m² får du to soveplasser som er adskilt av en skyvevegg i glass. Det finnes to vanlige soveplasser og to ekstrasenger som måler 200x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet har begrenset havutsikt (Seaside).

Familierom havutsikt, 2-4 personer

Familierom havutsikt, 2-4 personer

I dette 35 m² store familierommet med herlig havutsikt får du to soveplasser som er adskilt av en skyvevegg i glass. Det finnes to vanlige soveplasser og to sovesofaer som måler 200x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få en barnepris.

I tillegg til Amada Colossos rolige stille basseng kan du besøke hotellets harmoniske spa-avdeling for litt avslapping. Et besøk i badstuen eller en luksuriøs og deilig kropps- eller ansiktsbehandling (mot betaling) vil garantert gi deg en herlig avslappet feriefølelse.

 

Mot betaling

Behandlinger i spaet.

Amada Colossos badeland er åpen fra juni til midten av oktober, hver dag mellom 11.00 og 17.00, med reservasjon for dårlige værforhold.

Åpningstidene for respektive vannsklie er:
11.00 – 13.00 Blå sklie
13.00 – 14.00 Grønne og oransje sklier
14.00 – 15.00 Grønne sklier
15.00 – 17.00 Body Bowl sklien 

Det finnes badevakter i badelandet.
Alle gjester som bruker fasilitetene i badelandet må kunne svømme og barn mellom 4-18 år må ledsages av en voksen. Vannskliene har en minimumslengde på 120 cm.

Merk at hotellet kan endre på disse reglene uten å informere Nazar. 

Kleskoden ved middag er lange bukser for menn.

For de yngre barna mellom 6 måneder-4 år finnes fine stellerom på hotellet.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter (begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. 

Vær oppmerksom på at på grunn av lokale rengjøringsrestriksjoner av rommene, har mange hoteller tidligere utsjekkingstid (11:00) og senere innsjekkingstid (15:00) en vanlig.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections