Kalithea, Rhodos

Amada Colossos

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 39 svar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 39 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
Rhodos by 12 km, Faliraki 5 km 

Nyrenovert med vannpark direkte ved stranden

Nyrenoverte og elegante Amada Colossos ligger like ved havet på det lille feriestedet Kalithea. 

Her kan hele familien kose seg på hotellets egen vannpark som tilbyr både vannsklier og vannsporter for de større, og vannlekeplass for de yngre barna. Hotellet er delt opp i soner; en sone for familien og en for kun voksne, slik at alle kan få slappet av eller få den underholdningen man ønsker. På hotellets nyrenoverte restauranter og barer kan du kose deg med alt fra greske spesialiteter til internasjonale retter. Rhodos by og Faliraki med sine koselige gater, shopping og fornøyelser ligger bare en kort taxireise unna. 

Nybygd vannpark for både store og små

Amada Colossos vannpark tilbyr massevis med plask, lek og fartsfylte aktiviteter for både store og små! Her finnes sju morsomme vannsklier man kan ake utfor, enten med eller uten badering. I tillegg finnes det andre vannaktiviteter som vannbasket, vannvolleyball og hinderløype for de som ikke kan sitte stille. For de yngste barna finnes en vannlekeplass med tårn, mindre vannsklier og fossefall – garantert en våt historie! Selvfølgelig finnes solstorer i tilknytning så foreldrene kan være i nærheten. 

Bassengområdet består av tre deler, et separat barnebasseng og et stille basseng. Rundt bassengene finnes solstoler og parasoller tilgjengelig. Badehåndklær kan lånes uten ekstra kostnad. 

Ønsker man heller å ligge på stranden, ligger den neste hotellområdet. Sanden har elementer av grus og stein. Her finnes også solstoler og parasoller uten kostnad.

Vannparken er åpen juni-midten av oktober og er åpen hver dag 10-18, med reservasjon for dårlige værforhold. Det finnes badevakter i vannparken. Alle gjester som bruker fasilitetene i vannparken må kunne svømme og barn mellom 4-18 år må ledsages av en voksen. Vannskliene har en minimumslengde på 120 cm. Merk at hotellet kan endre på disse reglene uten å informere Nazar.

All Inclusive med det lille ekstra!

Hotellet har flere nyrenoverte og moderne restauranter og barer. I hotellets Ultra All Inclusive-tilbud er alle lokale drikker, internasjonal alkohol og brus i barene inkludert. 

Frokost-, lunsj- og middagsbuffé serveres i de to hovedrestaurantene der drikke til måltidet (lokalt vin, øl, enkelte importerte alkoholsorter, brus og vann) er inkludert, annen drikke er mot kostnad. Kos deg med store bufféer med spesifikke temaer hver kveld. Et utvalg av show cooking-stasjoner, sunne alternativer og ta-selv salatbar finnes også ved måltidene. Det finnes delt av separate soner i hovedrestauranten for kun voksne over 18 år, og for familier. Kleskode ved middag: bukser for menn.

Frokost serveres ca. kl. 07.00–10.00
Lunsj serveres ca. kl. 12.30–15.00
Middag serveres ca. kl. 18.30–21.30

Mellom disse tider serveres ulike snacks med følgende cirka-tider: 10.30–12.00 og 15.30–18.00. 

Merk at tidene ovenfor er cirka-tider. 

Som en ekstra bonus kan du gå ut og spise på de tre temarestaurantene. Uten ekstra kostnad kan du besøke alle tre restaurantene en gang hver per uke, såfremt det er plass. Velg mellom italiensk, gresk eller asiatisk. Det kreves forhåndsbestilling på plass. 

Mot betaling

Enkelte importert drikke og enkelte retter på temarestaurantene.

Vannpark, barneklubb og ungdomsklubb!

Barnas favoritt er vannparken med sju vannsklier å ake utfor. Utover vannskliene finnes det også ulike vannaktiviteter som vannvolleyball og hinderløype i et av bassengene. For de yngre barna finnes en vannlekeplass med plass for massevis av plasking i de ulike fossefallene og mindre vannskliene. 

Flere dager i uken arrangeres ulike aktiviteter ved den internasjonale barneklubben for barn mellom 4-10 år. Dagen avsluttes med minidiskotek på kvelden. 

For de yngre barna mellom 6 måneder-4 år finnes fine stellerom på hotellet. 

For de eldre barna, over 10 år, er det juniorklubben som er aktuell. Interaktive spill, internett ”hub”, store TV-skjermer og egen snacks gjør at de ikke vil forlate klubben. 

Du kan også begi deg til det fine velværesenteret der du kan besøke badstue eller nyte en deilig massasje eller annen behandling (mot betaling). Her finnes også et gym.

 

Sport og kveldsunderholdning

Fyll tiden mellom besøkene i vannparken med noen av de morsomme aktiviteter rundt på hotellområdet og ved aktivitetsbassenget. Her finnes beachvolleyball, tennis, bordtennis og ulike bassengleker. Flere dager og kvelder i uken ordnes underholdning og kveldsshow. 

Kostnadsfri WiFi finnes på fellesområdene og på rommene, og for barna finnes også en lekeplass.

Elegante rom

Rommene på Amada Colossos er elegant innredet og har dusj og wc, telefon, tv, minikjøleskap, klimaanlegg, vannkoker og balkong. Alle rom har morgenkåpe, tøfler og WiFi og minisafe, kostnadsfritt.

Dobbeltrom for to personer, 2 personer

Her får du et dobbeltrom med to ordentlige sengeplasser. Rommet krever to fullt betalende og det kan bo maks to voksne. Rommet bestilles enten med fjellutsikt, eller med havutsikt mot ekstra kostnad. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom for tre personer, 2-3 personer

Rommene er friske og fine i lyse farger. Her finnes to ordentlige soveplasser og en sovesofa eller ekstraseng for tredje personen. Rommet krever minst to fullt betalende og det kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet fås med fjellutsikt, men man kan også bestille rommet med havutsikt, mot ekstra kostnad.

Familierom Seaside, 2-4 personer

I familierommet får du to soveplasser som er adskilt av en skyvevegg i glass. Det finnes to ordentlige senger og en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan maks bo tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet har begrenset havutsikt (Seaside).

Familierom havutsikt, 2-4 personer

I dette familierommet får du to soveplasser som er adskilt av en skyvevegg i glass. Det finnes to ordentlige sengeplasser og to sovesofaer. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks fire voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet har havutsikt.

Juniorsuite, 2-3 personer

I juniorsuiten finnes to ordentlige sengeplasser og en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og det er mulig å få en barnepris.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra