Kalithea, Rhodos

Amada Colossos

Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 44 svar
Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 44 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
Rhodos by 12 km, Faliraki 5 km 

Deilig All Inclusive-hotell med badeland

Elegante Amada Colossos ligger like ved en herlig strand i det lille feriestedet Kalithea. Her kan hele familien kose seg på hotellets eget badeland som tilbyr både vannsklier og vannsporter for de større, og vannlekeplass for de yngre barna. Hjertet av hotellet er det store og virkelig lange bassenget, som ligger i et vakkert designet område med solsenger og barer.

Hotellet er delt i to områder, ett område for familier og et kun for voksne - så alle kan slappe av og nyte det som passer best. På hotellets restauranter og barer kan man nyte av All Inclusive programmets store utvalg av kulørte vellsmakende drinker, kalde drikkevarer og deilig mat. Bare en taxitur unna hotellet ligger Rhodos by og Faliraki med hyggelige gater, shopping og fornøyelse. 

Amada Colossos og andre kvalitetshotell der dere får mye for pengene finner dere i Nazars Holiday Collection.

Badeland for både store og små

Det fantastiske bassengområdet på Amada Colossos består av tre deler – et hovedbasseng, et separat barnebasseng og et avslappende stille-basseng. Det store hovedbassenget er hotellets samlingspunkt, og er over 100 m. lang. I dette vakre bassengområde finnes også en del med boblebad, samt en smoothiebar og bassengbar.

Hotellets badeland tilbyr massevis med plask, lek og fartsfylte aktiviteter for både store og små! Her finnes fem morsomme vannsklier man kan ake utfor, enten med eller uten badering. I tillegg finnes det andre gøye vannaktiviteter som vannvolleyball og hinderbane. For de yngste barna finnes en populær vannlekeplass med tårn, mindre vannsklier og fossefall! Under höysesong har badelandet åpent store deler av dagen.  

Stranden finner du like ved siden av hotellområdet, for deg som vil nyte tid her. Det er en sandstrand med elementer av grus og stein, og vannet har den herlige turkise fargen som er vanlig for de greske øyene.

Båe på stranden og rundt bassengene finnes solsenger og parasoller tilgjengelig.

Herlig All Inclusive!

På Amada Colossos er All Inclusive inkludert i prisen, så du kan slappe av uten å tenke på hverdagens mas og penger på ferien. Hotellet har flere moderne restauranter og barer der du kan nyte Ultra All Inclusive-tilbudet av lokale drikker, internasjonal alkohol og brus i barene.

Frokost-, lunsj- og middagsbuffé blir servert i hovedrestauranten, hvor du kan nyte store bufféer med ulike tema hver kveld. Et utvalg av show cooking-stasjoner, sunne alternativer og salatbar tilbys også ved måltidene. I hovedrestauranten finnes separate områder for kun voksne over 18 år og familier. Ulike type snack serveres mellom hovedmåltidene, så du går aldri sulten.

Som en ekstra bonus kan du gå ut og spise på Amada Colossos tre temarestauranter. Såfremt det er plass kan du kostnadsfritt besøke alle tre restaurantene en gang hver per uke. Velg mellom italiensk, gresk eller asiatisk. Husk å reserver bord på plass.

Kleskode ved middag betyr langbukser for menn.

 

Mot betaling

Enkelte importert drikke og enkelte retter på temarestaurantene.

Badeland, barneklubb og ungdomsklubb!

Barnas favoritt er Amada Colossos badeland der det i tillegg til vannsklier også finnes ulike vannaktiviteter som vannvolleyball og hinderløype samt en vannlekeplass fossefall og mini-vannsklier for de yngre barna.

Flere dager i uken arrangeres ulike aktiviteter ved den internasjonale barneklubben for barn mellom 4-10 år. Dagen avsluttes med minidiskotek på kvelden, der barna danser med sine nye venner. På hotellet finnes også en lekeplass som er inspirert av havet.

For de eldre barna er det juniorklubben som er aktuell. Morsomme spill, internetthjørne, store skjermer og egen snacks gjør at de ikke vil forlate klubben.

For de yngre barna finnes fine stellerom på hotellet.

Sport og kveldsunderholdning

Fyll tiden mellom besøkene i badelandet og det vakre bassenget med noen av de morsomme aktivitetene på hotellområdet og ved aktivitetsbassenget. Her finnes beachvolleyball, tennis, bordtennis og ulike bassengleker. Flere dager og kvelder i uken ordnes flott underholdning og kveldsshower for hele familien.

Du kan også begi deg til det fine spa-senteret der du kan besøke badstue eller nyte en deilig behandling. Her finnes også et mindre men velutstyrt treningsstudio, slik at du kan holde deg i form på ferien.

Kostnadsfri WiFi finnes på hele hotellet, derimot ikke på stranden.

 

Mot betaling

Behandlinger på hotellets spa.

Elegante rom

Rommene på Amada Colossos er friske, elegante og lyst innredet med dusj, telefon, tv, minikjøleskap, luftkondisjonering, vannkoker, minisafe og balkong. Alle rom har morgenkåpe, tøfler og kostnadsfri WiFi.

Dobbeltrom for to personer, 2 personer

Dobbeltrom for to personer, 2 personer

Her får du et dobbeltrom på 23 m2 med to vanlige sengeplasser. Rommet krever to fullt betalende og der kan maks. bo to voksne. Rommet bestilles enten med landutsikt eller med havutsikt mot ekstra kostnad. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom for tre personer, 2-3 personer

Dobbeltrom for tre personer, 2-3 personer

Her finnes to vanlig soveplasser og en sovesofa eller ekstraseng som måler 180x90 cm. for tredje personen. Størrelsen er 23 m2. Rommet krever minst to fullt betalende og der kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet bestilles enten med landutsikt eller med havutsikt mot ekstra kostnad.

Familierom delvis havutsikt, 2-3 personer

Familierom delvis havutsikt, 2-3 personer

I familierommet på 29 m2 får du to soveplasser som er adskilt av en skyvevegg i glass. Det finnes to vanlige soveplasser og to ekstrasenger som måler 200x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet har begrenset havutsikt (Seaside).

Familierom havutsikt, 2-4 personer

Familierom havutsikt, 2-4 personer

I dette 35 m2 store familierommet med herlig havutsikt får du to soveplasser som er adskilt av en skyvevegg i glass. Det finnes to vanlige soveplasser og to sovesofaer som måler 200x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få en barnepris.

I tillegg til Amada Colossos rolige stille basseng kan du besøke hotellets harmoniske spa-avdeling for litt avslapping. Et besøk i badstuen eller en luksuriøs og deilig kropps- eller ansiktsbehandling (mot betaling) vil garantert gi deg en herlig avslappet feriefølelse.

 

Mot betaling

Behandlinger i spaet.

Amada Colossos badeland er åpen juni-midten av oktober og er åpen hver dag 10-18, med reservasjon for dårlige værforhold. Det finnes badevakter i badelandet. Alle gjester som bruker fasilitetene i badelandet må kunne svømme og barn mellom 4-18 år må ledsages av en voksen. Vannskliene har en minimumslengde på 120 cm. Merk at hotellet kan endre på disse reglene uten å informere Nazar.

Kleskoden ved middag er lange bukser for menn.

For de yngre barna mellom 6 måneder-4 år finnes fine stellerom på hotellet.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter (begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat

Vær oppmerksom på at på grunn av lokale rengjøringsrestriksjoner av rommene, har mange hoteller tidligere utsjekkingstid (11:00) og senere innsjekkingstid (15:00) en vanlig.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections