Torrenova, Spania

Alua Hawaii Mallorca and Suites

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Barnepris til og med 10 år
Laveste pris:
Barnebasseng
Strand
50 m 
Sentrum
200 m 

Hotellet

Hotellet Alua Hawaii Mallorca and Suites ligger ca. 50 m fra en sandstrand. Her finnes det liggestoler og parasoller mot gebyr. Det er ca. 9 km til byen Calvia. Et supermarked ligger direkte ved hotellet. Fra hotellet er det ca. 200 m til de nærmeste spisesteder og barer. Følgende seværdigheder er tilgængelige fra hotellet: Pirates Adventure (ca. 2 km), Western Park (ca. 4 km) og Marineland (ca. 5 km). En bilutleie og en bussholdeplass (ca. 250 m) sørger for mobilitet i ferien din. Lufthavnen (PMI) er ca. 28 km unna.
Dette 4-stjerne strandhotellet som sist ble renovert i 2015, består av en hovedbygning og en ekstra bygning og har i alt 298 rom fordelt på 13 etasjer. Hotellet tilbyr sine gjester en døgnåpen resepsjon (innsjekk fra kl. 14:00, utsjekk mulig inntil kl. 12:00), en lobby med bar, i alt 4 heiser, klimaanlegg samt mulighet for å veksle valuta. Det gastronomiske tilbudet omfatter en restaurant (med klimaanlegg). Du kan avslutte kvelden med hyggelig samvær i 5 forskellige barer. Det er gratis trådløst internett til hotellets gjester. Dessuten har hotellet en konferansesal med internettilgang. For hotellgjester med fysiske begrensninger tilbyr overnattingsstedet en rullestoltilpasset heis og barrierefri adgang.

Basseng og strand

Hotellet i mediterran stil har 2 utendørs ferskvannsbassenger, som er åpne i sesongen samt en integrert barnebasseng, åpne fra april til oktober. Her er det gratis liggestoler og parasoller. Ved poolbaren kan det kjøpes forfriskende drikker.

All Inclusive

Frokostbuffé. Halvpensjon: frokost og middag. Halvpensjon Pluss: frokost og middag og drikker under måltidene.

Aktiviteter

Idretts- og underholdningstilbud: biljard, bordtennis, trimrom, aerobic og dart. Det befinner seg en golfbane ca. 9 km fra hotellet. Sykkelutleie. Underholdning for voksne: animasjonsprogramm med kveldsshows. Hotellet har en utendørs lekeplass for barn. Barnepass: animasjonsprogramm og miniklubb for barn fra 4 - 12 år. Spillerom.

Viktig å vite innen du bestiller din reise

Det kan forefalle tilleggsgebyr for bruk av noen fasiliteter eller aktiviteter, og noen tjenester er avhengige av lokale klimatiske forhold og sesong. Servicespråk: engelsk, fransk, russisk, spansk. Kredittkort: Visa og Euro/MasterCard.

Våre Collections