Alanya, Tyrkia

Simply Fine

Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 58 svar
Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 58 svar

3 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
 
Basseng:
Strand
150 meter 
Sentrum
1,5 km til Oba, 4,5 km til Alanya 

Nyrenovert, flott hotell nære Alanya

Simply Fine er et All Inclusive-hotell som totalrenoverte fra topp til tå før de åpnet opp for sesongen sommeren 2019. Hotellet går i gråe toner kombinert med lyse, klare farger, både innendørs og utendørs.

Din vistelse på Simply Fine er All Inclusive, så du kan ta for deg av både alle hovedretter, flere typer snacks i løpet av dagen samt det meste av drikke uten å trenge å tenke på lommeboken – det inngår i prisen.

Det finnes et deilig bassengområde hvor du kan nyte av solens varme stråler, og ta en oppfriskende dukkert i bassenget. Om du foretrekker dukkert i havet, ligger stranden kun 150 meter fra hotellet.

Hotellet er helt perfekt for deg som liker Alanya og deres herlige feriestemning, men som allikevel foretrekker å bo litt på avstand, i rolige omgivelser.

Du bor i bydelen Tosmur, og herifra tar det kun 15 minutter med taxi eller minibuss inn til Alanya sentrum. Simply Fine er en del av vår Value Collection, som består av våre mest prisverdige hotell.

Deilig bassengområde nære stranden

Ved hotellets bassengområde råden en behagelig stemning. Her finner du et basseng med en liten vannsklie samt et lite plaskebasseng for de minste.

Til forskjell fra mange hotel I området, som er omgitt av flere andre hotel, ligger Simply Fines bassengområde på en hjørnetomt, og det er derfor er mer luftigere og åpen følelse rundt bassenget her, enn hos de hotel som ligger rundt.

Det finnes en bassengbar hvor du kan nyte av en svalkende drink i skyggen når lysten faller inn. Det finnes også en liten innergård om du vil ha en rolig pause i skyggen.

Kun 150 meter fra hotellet ligger stranden, og her finnes et lite område som er reservert for gjestene på Simply Fine. Her finnes solsenger, parasoller og en mindre bar som serverer kald drikke.

Mot betaling

Importert drikke med alkohol, vannaktiviteter på stranden, depositum ved lån av badehåndklær.

Slipp økonomiske overraskelser

Når du ferierer med All Inclusive slipper du økonomiske overraskelser, dette fordi du allerede har betalt for alt på forhånd. Restaurantene ligger i andre etasje i en lys og åpen lokal med store vindu-partier, og i restauranten går fargene igjen med resten av hotellet. Maten serveres som flott presenterte bufféer både til frokost, lunsj og middag.

I løpet av dagen serveres ulike typer lett snacks og de populære tyrkiske pizzaene «gözleme» i bassengbaren og på innergården eller i lobbyen serveres kaker og kaffe.

Mot betaling

Ferskpresset juice, tyrkisk kaffe, importerte drikke med alkohol, vaskeservice, depositum ved lån av badehåndklær.

Slapp av ved bassenget eller på stranda

Hotellets beliggenhet i rolige omgivelser byr inn til avslapning, nyte av varmen og solen i løpet av dagen – og dette kan du gjøre både ved bassenget eller ved stranden.

Når solen ikke lenger står høyest på himmelen og temperaturen er litt mer behagelig, kan det varmt anbefales å utforske og oppleve alt det som livlige Alanya har å tilby. I sentrum finnes et stort utvalg av shoppingmuligheter, koselige cafeer, barer og ikke minst et festlig nattliv.

Om du vil ha litt variasjon fra sol og bad, kan du slå et par slag bordtennis, kaste et par piler i dart eller delta i aktivitetene som arrangeres i og rundt bassenget. Flere kvelder i uken arrangeres trivelig underholdning ved bassenget.

Nyrenoverte, flotte rom

Rommene på Simply Fine er nyrenoverte, flotte og rett så enkle, med fint og funksjonelt interiør. Her finnes fliser, individuelt luftkondisjonering, tv, mini safe, telefon, minikjøleskap (uten innhold), hårføner og en mindre balkong. På baderommet finnes dusj.

Dobbelrom, 2-3 personer

Dobbelrom, 2-3 personer

Dobbeltrommet er ca 24-26 m², og her finnes to sengeplasser. Det kreves minst to fullt betalende, det kan bo maks tre personer og det er mulig å få barnepris på et barn. Rommet kan bokas med landutsikt eller havsutsikt (mot tillæg)

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections