Alanya, Tyrkia

Eftalia Aytur Apartments

Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 38 svar
Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 38 svar

Måltider flere muligheter
6 personer i samme rom
Barnepris til og med 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
100 m 
Sentrum
1 km 

Leilighetshotell med perfekt beliggenhet i Alanya

Eftalia Aytur Apartments er et koselig leilighetshotell med en livlig og behagelig atmosfære. Takket være nærheten til den Østre stranden og Alanya sentrum har du her gode forutsetninger til å utforske Alanya i løpet av ditt besøk. Restauranter, barer, shopping og kultur ligger bare en liten gåtur bort – bare følg den trivelige strandpromenaden!

Med en slik nærhet til stranden kommer man mest sannsynlig å tilbringe flere timer der, men du kan også nyte av de bassengene på hotellområdet. Her er stemningen glad og trivelig.

Når du bor på Eftalia Aytur Apartments kan du velge å kjøpe med hotellets egne All Inclusive, som kan være veldig deilig å ha.Da får du alle måltider servert på hotellet, og det er allerede betalt på forhånd.

Velger du derimot å ikke kjøpe med en måltidspakke, står du selv for alle måltider, og kan for eksempel utforske lokale restauranter og barer i nærliggende Alanya sentrum.

Du bor i enkle leiligheter for opp til seks personer, og dele fasiliteter med byggets hotelldel, Eftalia Aytur Hotel. Leilighetene passer best for deg som ikke bare vil tilbringe ferien på hotellrommet, men som vil utforske alt spennende som Alanya har å by på.

Dette leilighetshotellet inngår i vår Value Collection, som er en samling hotell som er ekstra snille mot lommeboken.

Nære til Østre stranden

Ved hotellområdet finnes det to basseng å velge mellom: et hovedbasseng og et litt mindre basseng. Her råder en trivelig og livlig stemning, som virkelig gir deg feriefølelsen.

For Eftalia Ayturs yngste gjester finnes det en separat liten plaskedam ved hovedbassenget. Her kan du nyte av varmen med solsenger og parasoll, som man fritt kan benytte seg av. Du har i tillegg en bassengbar som serverer forfriskende drikke i løpet av hele dagen, mot betaling.

Noe av det beste med Eftalia Aytur må være den fine beliggenheten ved Østre stranden i Alanya. På stranden finnes både solsenger og parasoller, som man kan leie. Det er en koselig strandbar som serverer drikke og snacks mot betaling. Det finnes en hel del vannsporter å teste, mot betaling.

 

Mot betaling

Drikke og snacks i barene, leie av solsenger og parasoller på stranden, vannsporter.

Velg mellom All Inclusive og ingen måltider

Når du bor på Eftalia Aytur Apartments kan du velge å kjøpe med All Inclusive, men i grunnprisen inngår ingen måltider.

All Inclusive er behagelig da du får alle hovedretter servert på hotellet, uten å trenge å tenke på å betale! Frokost, lunsj og middag serveres i form av buffe i hovedrestauranten hvor det bys på både tyrkiske spesialiteter og internasjonale retter. Til frokosten inngår kaffe, te, vann, samt juice og til lunsj og middag inngår også hotellets hus-vin og lokal øl.

På hotellet finnes et par barer – blant annet Efes bar, som ligger i andre etasje i hovedbygget, og det er idenne bar du kan nyte av drikke som inngår i hotellets All Inclusive-konsept; brus, vann samt alkoholholdig drikke som; øl, husets vin, raki, gin og vodka.

I Efes bar kan du også nyte en kopp kaffe, mindre snacks som pizza slice og salat i løpet at ettermiddagen, som inngår i All Inclsuive-programmet. Du kan også nyte kaffe, te og vann på hotellets Garden bar, utendørs.

Observer gjerne at ingen annen drikke enn de nevnte inngår i hotellets All Inclusive-program. Som alternativ til hovedrestauranten har hotellet en tyrkisk temarestaurant, som kan besøkes mot betaling så lenge det finnes plass.

Vil du ha enda mer variasjon kan du passe på å utnytte Eftalia Ayturs sentrale beliggenhet, med gangavstand til populære Alanya sentrum og restauranter der, cafeer og barer for alle smaker.

Mot betaling

Uten tilvalg er all mat og drikke mot betaling. Velger du All Inclusive er alt av servering mot betaling på Garden bar (utenom kaffe, te og vann), pool-bar, hotellets temarestaurant og på stranden.

Utforsk Alanya på ferie

Eftalia Aytur har et eget spa hvor det finnes ulike behandlinger, det tyrkiske badet hamam og kostnadsfri badstue. Det finnes også et lite gym som kan benyttes fritt, om du vil passe på å trene litt under ferien. Flere kvelder i uken arrangeres det livemusikk som bidrar til en trivelig stemning.

På bare noen minutter tar du deg enkelt inn til charterparadiset Alanya, som har massevis av aktiviteter å by på. Her finner du shopping, flere bademuligheter, en hel sjø av restauranter og barer samt et heftig nattliv.

Det er kostnadsfritt wifi i lobbyen.

 

Mot betaling

Hamam og spabehandlinger.

Enkle leiligheter for opptil seks personer

På Eftalia Aytur Apartments bor du i enkle leiligheter med tydelig charterpreg. Leilighetene fungerer veldig bra som base for en deilig ferie, selv om interiøret kanskje ikke er den mest moderne.

Alle leiligheter har balkong, klinkegulv, individuelt klimaanlegg, tv og minikjøleskap (ikke oppfylt) og safe (mot betaling). På badet finnes dusjkabinett og hårføner. Her finnes også et matbord med fire stoler.

Mot betaling

Safety box.

Toromsleilighet, 2-4 personer

Toromsleilighet, 2-4 personer

I disse leiligheter finnes det to rom fordelt på cirka 35 m². Her finnes to ordentlige sengeplasser og to sovesofaer som måler 190x90 cm hver. Leiligheten krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og et barn og det er mulig å få to barnepriser.

Treromsleilighet, 3-6 personer

Treromsleilighet, 3-6 personer

Denne leiligheten har tre rom fordelt på cirka 40 m². Her finnes det fire ordentlige sengeplasser og to sovesofaer som måler 190x90 cm hver. Leiligheten krever minst tre fullt betalende, det kan bo maks fem voksne og et barn og det er mulig å få to barnepriser.

Besøk spaet for ekstra avslapning

Om feriestemningen og tiden i solen ikke er nok for å gjøre deg helt avslappet, eller om du bare vil unne deg selv det lille ekstra, kan du besøke Eftalia Ayturs lille spa. Her finnes badstue, tyrkisk hamam og behandlinger som alle fåes mot betaling. Etter et besøk her kommer du garantert kunne slappe av og koble bort hverdagsstressen og nyte av ferien.


Mot betaling

Badstue, hamam og behandlinger.

Hotellet ligger sentralt og nære veien, så noe støy utenfor kan forekomme.

Observer gjerne at hotellets All Inclusive-program er begrenset. Les mer under hotellets "mat og drikke" samt "mot betaling"

Wifi kan benyttes fritt i lobbyen, men hastigheten kan tidvis være langsom.

Eftalia Aytur har også en hotelldel, se Eftalia Aytur Hotel.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections