Rhodos by, Rhodos

Alexia City

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 22 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 22 svar

Frokost er inkludert i prisen
3 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Basseng:
Strand
100 m 
Sentrum
800 m 

Byhotell for det voksne publikum

Her har du hele Rhodos by framfor dine føtter! Det er ca. 100 meter til Windy Beach, en av byens mest populære strender. Det finnes mange fristelser i Rhodos sentrum; lekre restauranter, kulturopplevelser, shopping og natteliv, alt har du tilgang til med gangavstand fra hotellet.

Alexia City er et moderne byhotell og innredningen er fremst i behagelige lyse farger. I reisens pris er frokost på hotellet inkludert – hver morgen får du tilgang til en deilig frokostbuffé.

Hotellet har et basseng på solterrassen der man ofte finner hotellets gjester, og i bassengbaren kan du bestille noe kaldt å drikke.

For å bestille dette hotellet skal alle reisende være fylt minimum 16 år ved reisens start.

Nær både basseng og strand

I løpet av dagen kan du ta en oppfriskende dukkert i hotellets basseng. Her finnes også solsenger å du kan kose deg i Rhodos mange soltimer. Når du bliver tørst kan du bestille noe forfriskende å drikke i bassengbaren.

Den populære stranden Windy Beach ligger kun 100 meter fra hotellet. Stranden er rullesteinstrand og her kan du leie solsenger og parasoller. Selgere kommer av og til forbi og selger forfriskninger som foreksempel vannmeloner.

Mot betaling

Mat- og drikkevarer fra bassengbaren. Leie av solsenger samt parasoller på stranden.

Mat og drikke

Frokostbuffé er inkludert i reisens pris når du velger en ferie på Alexia City. Hver morgen blir det servert en deilig morgenbuffet mellom kl. 07.00 – 10.30 i frokostrestauranten i første etasje.

Ønsker du å tilbringe hele dagen på hotellet finnes det her egen restaurant, snackbar og bassengbar hvor du kan bestille mat og drikkevarer. I Rhodos by finnes det mange restauranter, kontakt gjerne vår egen personal på destinasjonen dersom du ønsker tips og anbefalinger på gode restauranter i nærheten.

Mot betaling

Mat- og drikkevarer er ikke inkludert, med unntak av frokostbufféen.

Gå på oppdagelse i Rhodos’ historie

Rhodos er en gammel by som byr på mye historie. Hvorfor ikke gå på oppdagelse i den gamle bydelen hvor du finner flere restauranter, suvenirbutikker og smykkeforretninger – det er en flott opplevelse du absolutt ikke bør gå glipp av! Rhodos har også fantastiske shoppingmuligheter i alle prisklasser og et veldig livlig natteliv.

Er du ute etter avslapping finnes det spafasiliteter på hotellet som tilbyr ulike behandlinger.

Mod betaling

Spafasiliteter og behandlinger.

Moderne rom med frisk innredning

Alexia City er et moderne og stilrent hotell, og det gjelder absolutt også innredningen på rommene. Alle dobbeltrom har flisegulv og er utstyrt med minikjøleskap, luftkondisjonering, tv, telefon, kostnadsfri WiFi og balkong. På badet finnes dusjkabin, toalett og hårføner.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommene er ca. 20 m². Alle rommene har bad og plass til opptil tre personer, hvor den tredje personen sover på en sovesofa. I denne romstypen har du balkong med landutsikt, og mot et tillegg kan du bestille havutsikt.

Dette rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections