Alanya, Tyrkia

Select Apart

Gjestenes vurdering
3.2 av 5
Baseres på 74 svar
Gjestenes vurdering
3.2 av 5
Baseres på 74 svar

4 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
900 meter 
Sentrum
1,5 km 

Prisgunstig frokosthotell i feriefavoritten Alanya

I Select Apart får du et klassisk byhotell som fungerer som et perfekt utgangspunkt i populære Alanya.
Personalen er vennlig og imøtekommende, og det råder en deilig ferieatmosfære på hele området. Bassengområdet byr inn til late dager, og hvis du trenger litt avveksling, ligger Kleopatra-stranden kun en kilometer fra hotellet. Select Apart er et glimrende valg for deg, som ikke har de store forventninger og krav til hotellet, men som ønsker å bo med kort avstand til det livlige og populære Alanya. Frokost er inkludert i prisen! 

 

Hyggelig bassengområde

Hyggelig bassengområde 

Det er en avslappet feriestemning ved det lille hyggelige bassengområde på Select Apart, hvor det utover bassenget også finnes et lite barnebasseng. Her er både solsenger og parasoller som man fritt kan benytte. Bassengbaren er åpen hele dagen og serverer forskjellige typer av drikkevarer, mot betaling. 

Hotellet ligger en liten kilometer fra Alanyas populære Kleopatra-strand, og det går shuttlebuss til og fra stranden flere ganger om dagen. På stranden er det bar, solsenger og parasoller, som kan benyttes mot betaling. 

Vær oppmerksom på at hotellet ikke tillbyr håndklær, så det er en god idé å ta det med hjemmefra.

Mot betaling

Mat og drikke på hotell og strand. Solsenger, parasoller på stranden og pendelbuss til/fra stranden.

Frokost er inkludert

Frokosten er enkel, men velsmakende tyrkisk frokost. Kaffe, te og fruktdrikke er inkludert. Restauranten er deretter åpen resten av dagen og et stykke ut på natten, og da kan du bestille mat og drikke mot betaling. Det er sitteplasser både innendørs og ute på en terrasse, så du kan selv velge hvor du vil innta måltidene dine.

Ved bassenget er det også en bar som serverer forskjellige typer drikkevarer hele dagen lang og et stykke ut på natten. Her er alt mot betaling.

Mot betaling

Mat og drikke utover frokosten.

Sol og bad eller full fart

Da Select Apart, knappe to kilometer fra sentrum av den populære feriebyen Alanya, er det ikke langt til aktiviteter, liv og glade dager. Her finner du alt fra et hektiskt nattliv og restauranter med vellsmakende menyer til shopping og forskjellige natur- og kulturseeverdigheter. 

Det er både billiard, bordtennis, airhockey og dart, hvis du vil gjøre annet enn å henge ved bassengområdet. 

Wifi er gratis både på rommet, i lobbyen og ved bassenget. 

Mot betaling 
Billiard, bordtennis, airhockey og dart 

 

 

Romslige rom

Rommene på Select Apart har et enkelt interiør uten store duppeditter, men er lyse og romslige for å være et byhotell. 

I leilighetene får du en liten kjøkkenavdeling med minikjøleskap og vannkoker samt et bord og fire stoler.

På det lyse badet er det hårføner samt dusjkabinett eller badekar. Alle rommene har balkong, golvfliser, individuelt klimaanlegg, minisafe, tv og WiFi.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommet er på ca 21 m². Her finnes det to vanlige senger, samt en sovesofa, som måler 99x190 cm. Rommet krever minst to fullt betalende og det kan maks bo tre voksne. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tilegg. 

 

 

Toromsleilighet, 2–4 personer

Toromsleilighet, 2–4 personer

Leiligheten er på ca 42 m² og her er det et soverom med to sengeplasser, mens øvrige personer sover i sovesofa i stuen. Disse måler 99x190 cm. Rommet krever at minst to fulltbetalende, og det er plass til maks fire voksne. 

 

 

Mot betaling

Klimaanlegg, minisafe, romservice.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

Vi i Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt reisevesken med masse morsomme og spennende opplevelser. Vi har derfor satt sammen et bredt program der våre erfarne guider tar deg med på halsbrekkende actionutflukter, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å få vite mer og for å bestille dine utflukter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Tyrkias sydkyst, som er kjent som et av Tyrkias beste og mest populære feriesteder. Byen har en fascinerende historie, mange severdigheter og et velutviklet handelsliv med et overveldende utvalg av spennende butikker som selger både lokale og internasjonale varer. Her finner du også et livlig natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og kafeer.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections