Bortskjemming av kropp og sjel

 

De innbydende wellness-sentrene på Pegasos World, Pegasos Resort og Pegasos Royal er noen av områdets beste. Sentrenes spesialutdannede personale står klart til å assistere og gi deg råd vedrørende de mange forskjellige behandlingene som tilbys.

Mot betaling kan du bl.a. nyte skjønnhetsbehandlinger som manikyr og pedikyr og avstressende massasjer for hele kroppen. Sammen med personalet kan du sette sammen en behandling som passer akkurat til dine behov.

Hamam-pakken skal bestilles senest 7 dager innen avreise.

Bestill en uforglemmelig hamam-opplevelse hjemmefra

Den beste måten å begynne ferien på er med et tyrkisk bad, hamam. Et hamam er en tradisjonell tyrkisk behandling som nytes i et avslappende miljø med varme, vann og damp. Kroppsskrubbingen gjør huden din ren og gir et godt grunnlag for en gylden, solbrun farge som varer lenger. Du sitter på varme benker i et rundt lokale oppført i marmor og slapper av mens den varme dampen åpner og renser hudens porer. Her kan du vaske deg ved hjelp av skåler med vann, eller du kan strekke deg ut på den varme marmoren og la den varme steinen myke opp ryggen din. En profesjonell behandler skrubber huden din med en grov hanske som fjerner alle døde hudceller. Etter den stimulerende skrubbingen avsluttes behandlingen med en massasje med såpeskum.

 

Når du booker en reise til et av våre Pegasos-hoteller har du mulighet til å booke den luksuriøse hamam-pakken hjemmefra. Pakken inkluderer den tradisjonelle kroppsskrubben og skummassasje etterfulgt av 30 minutters avslappende oljemassasje.

 

Visste du at ordet hamam opprinnelig betyr "å mumle"? Når du sitter i hamamet, forsvinner stemmene opp i bygningens høye kuppel når man snakker. Hamamet har senere blitt synonymt med et badehus. Hvis det er et sted hvor du virkelig kan skjemme deg bort med velvære, er det i Tyrkia, så utnytt muligheten. Men pass på – det er sterkt vanedannende!