Få mest mulig ut av ferien din!

Avbestillingsforsikringer

Vi på Nazar vet av erfaring at forsikringer før og under reisen er en god investering og anbefaler derfor alltid våre gjester tegne forsikringer for å være bra beskyttet mot uforutsette hendelser.

Vi har avbestillingsforsikringer, med forskjellig dekning: enten med eller uten Trygghetspakke.


Les mer

Side by side!

På våre Nazar Collection-hoteller kan du sikre deg å bo ved siden av dine venner i reiseselskapet. Dette er en unik garanti – perfekt for den store familien eller venneparene som reiser sammen.

Bestill to rom og vær garantert å bo maks. tre dører bort fra hverandre.

Dette koster 330 kr per rom per uke og er mulig på de fleste romtyper.

 

 

Piratcruise

Barnas favorittutflukt!

Sikre deg din plass på vår mest populære utflukt! Her får du bli med Captain Nemo's mannskap på en fantastisk eventyrdag på Manavgatfloden. Det blir en dag fylt med lek og moro ombord på piratskipet, og når vi har kastet anker og går i land på sSikre deg din plass på vår mest populære utflukt! Her får du bli med Captain Nemo's mannskap på en fantastisk eventyrdag på Manavgatfloden. Det blir en dag fylt med lek og moro ombord på piratskipet, og når vi har kastet anker og går i land på stranden begynner den store skattejakten! De internasjonale piratene gjør dagen uforglemmelig og alle eventyrlystne pirater, store som små, er velkommen å delta. Busstransfer til og fra hotellet er inkludert.

Les mer om piratcruiset her

Kids’ Comfort

Vi på Nazar elsker barn og vil at både de og deres foreldre skal ha det så bra som mulig! Nå trenger du ikke slepe meg deg trillen på ferien, og du kan forberede grøten eller vellingen i fred og ro på hotellrommet.

På våre Pegasos-hoteller og Aqua Fantasy kan du nemlig bestille Kids' Comfort, hvor du får en paraplytrille (f. eks. Chicco Snappy Spring) levert til rommet samt barnestol og vannkoker (Pegasos-hotellen) på rommet.

Pris: 250 kr/uke

Privat transfer

Vil du ha privat transfer fra flyplassen til ditt hotell, og retur tilbake til flyplassen på avreisedagen?

Les mer

Busstransfer

Vi ordner busstransfer t/r mellom flyplass og hotell til de som ikke har valgt privat transfer.

Tyrkia: 195 kr for voksne, 100 kr for barn opptil 12 år
Hellas: 195 kr for voksne og 100 kr for barn opptil 12 år

Late check out

Når du reiser med Nazar kan du kjøpe tilvalget Late Check-Out på utvalgte hotell. I stedet for å forlate rommet kl. 12:00 kan du, mot varierende tilleggsavgift, beholde rommet ditt fram til kl. 17:00 på avreisedagen.

Sitteplasser på flyet

Nazar tilbyr sine gjester mulighet til å forbestille sitteplasser på nesten alle flygninger. På visse flygninger kan man også bestille andre tilleggstjenester.

Les mer

Reiseforsikring

Vi håper naturligvis at de pengene du bruker skal være bortkastede penger, men når uhellet er ute er de uvurderlige!

Les mer

Hamam

Kombinasjonen av sol, varme og et par timer på wellness-senteret sikrer deg den fullkomne følelsen av velvære!

Les mer

Comfort Class

Bor du på et av våre Nazar Collection-hoteller har du mulighet til å kjøpe Comfort Class-pakken som gir deg ekstra mye luksus i ferien.

Les mer

Mat på flyet

Husk å bestille mat på flyet senest tre dager innen avreise. Drikkevarer kan kjøpes ombord på flyet, og betaling skal skje med kontanter. Mat på flyet koster 190 kr per voksen tur/retur og 100 kr for barn t.o.m. 11 år.