Nazars Holiday Center og guideservice

Vi finnes tilgjengelig døgnet rundt

Vi på Nazar prioriterer alltid personlig service, og vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet. Vi er her for dere og kommer gjøre vårt aller beste for å gjøre ferien så komfortabel og perfekt på alle måter. På grunn av dette kaller vi oss for Dream Providers!

Nazar Service på din ferie

Etter at du har ankommet din destinasjon, senest dagen etter, vil du motta en velkomst-SMS til telefonnummeret som du har oppgitt i din booking. I dette SMS finner du informasjon om hvordan du kan kontakte vår Holiday Center, så det kan være bra å spare det i løpet av din ferie.

Vennligst noter at vår SMS-service fungerer kun til og fra det telefonnummeret som er oppgitt i din booking. Om du ikke har mottatt et velkomst-SMS senest dagen etter din ankomst, vennligst kontakt oss så vi kan sjekke ditt telefonnummer.

Om du har bestilt transfer på din reise kommer også din pick-up tid bli sendt på SMS en dag før din hjemreise. Se mer informasjon, under avsnittet hjemreise.

Den enkleste måten å nå de skandinaviske guidene fra din solseng!

Dine funderinger kan du enklest fi kse via SMS, og du beholder informasjonen i løpet av hele ferien om det behøves. Har du andre spørsmål, behøver hjelp, tips eller vil ha informasjon om for eksempel utfl ukter så kan du sende en SMS til oss. Vi kommer svare på ditt SMS så fort som mulig, innen tre time, på skandinavisk. Husk å skriv ditt hotell og romnummer i meldingen.

Vennligst husk at du kun kan skrive og ta imot fra det telefonnummeret som er oppgitt i din booking. Meldingene er på egen kostnad (avhengig av din operatør)..

Vårt SMS-nummer er +46 704 950 500. Åpningstider man-fre 09.00-19.00, lør 10.00-19.00 (lokal gresk tid) Vi svarer på ditt SMS innen tre timer under våre åpningstider på Holiday Center.

Vår Holiday Center er åpen man-fre 09.00-19.00, lør 10.00-19.00 på skandinavisk og engelsk. Du kan ringe til oss om du har spørsmål, få tips eller hjelp i løpet av ferien din. Vennligst noter at det kan være opptatt på telefonen på grunn av at vi hjelper andre gjester. Husk også at vi har vår SMS-service, som er en enkel måte å kontakte oss guider på.

 

Vårt nummer til Holiday Center er +47 218 97 550. Holiday Center er åpen man-fre kl. 09:00-19:00 å lørdag kl. 10:00-19.00. På kveld,natt og søndager er nødtelefonen på engelsk.

 

På kvällen och natten måndag-lördag kl. 19-09 och på söndagar, är numret endast till för nödfall och akuta situationer. Servicen är då på engelska.

 

Samtaler er på egen kostnad (avhengig av din operatør).

Vi på Nazar hjelpe deg på beste mulige måte slik at du skal få en fantastisk ferie. Om du behøver hjelp, råd eller ikke er fornøyd, vennligst kontakt oss. Om du ikke kontakter våre guider, så er vi begrenset til å hjelpe deg eller kompensere deg.

Ifølge reisevilkårene behøver du kontakte din reisearrangør så fort som mulig på din ferie, slik at reisearrangøren har mulighet for å hjelpe deg.