Informasjon om hjemreisen din

Vi håper at du har hatt en virkelig fin ferie. Snart skal du reise hjem, og for å gjøre din hjemreise så smidig som mulig, har vi her samlet all informasjon du trenger. Du kan lese mer informasjon i vår online destinasjonsguide.

Vær oppmerksom på at på grunn av lokale rengjøringsrestriksjoner av rommene, har mange hoteller tidligere utsjekkingstid (11:00) en vanlig. Spør hotellets resepsjon dagen før utsjekking

Dagen innen avreise får du en SMS sendt til nummeret du oppgav ved booking av reisen. I SMS-en står hentetidspunkt fra hotellet/opphentningsplassen.Dette gjelder også hvis du har bestilt en privat transfer.

Dersom du ikke har mottatt en SMS senest 10-12 timer før avreise, vennligst kontakt vårt Holiday Center (kontaktopplysninger finner du på servicesiden).

Eventuelle lengre flyforsinkelser meddeles også via SMS til samme nummer. Vi ber deg om å være klar til henting i god tid, slik at transferen til flyplassen ikke blir forsinket.

Observer at transferen kan komme både litt før og litt etter den avtalte tiden (+/- 15 minutter). På transferbussen til flyplassen er det et TUI-skilt, og som oftest reiser gjester fra andre TUI-selskaper til flyplassen med samme buss. Hvis du har bestilt en privat transfer, gjæres dette med bil eller taxi, og det er ikke nødvendigvis et TUI-skilt på bilen.

Det er som oftest flere transferbusser med TUI-skilt, og det er derfor viktig at du henvender deg til bussjåføren før du stiger om bord på bussen. Hvis du planlegger å reise på egen hånd til flyplassen til tross for booket transfer, ber vi deg om å kontakte vårt Holiday Center med informasjon.

  • Du skal være på flyplassen 3 timer før planlagt flytid.
  • Ifølge internasjonale regler er det begrensninger på hvor mye væske du kan ha med i håndbagasjen. Beholdere med væske må maksimum være på 100 ml. og skal pakkes i gjennomsiktige plastposer. Observer at det ikke nødvendigvis fi nnes poser til dette tilgjengelig på avreisefl yplassen.
  • Nummeret på innsjekk-diskene fi nnes på skjermene og er angitt etter fl ynummer og destinasjon.
  • Ved innsjekk skal du fremvise pass og reisebevis. Alle personer som er registrert på den samme bookingen skal sjekke inn sammen.
  • Vær oppmerksom på den tillatte bagasjevekten fra flyselskapet. Flyselskapet krever normalt ca. 5-10 € per kilo overvekt.
  • Kontroller at du mottar bagasjekvitteringer for all din bagasje. Ta vare på bagasjekvitteringerne til du har mottatt bagasjen igjen etter ankomst.
  • Etter du har sjekket inn får du tilbake ditt pass og et boardingkort, og kan fortsette til sikkerhedskontrollen.
  • I sikkerhedskontrollen skannes ditt håndbagasje. Herfra kommer du ut i transitthallen, hvor det er taxfree-butikker og kafeer. Du kan betale med euro og internasjonale kredittkort.
  • Vennligst følg med på informasjonen for ditt fly på skjermene, da ikke alle endringer annonseres (på engelsk) over høyttalerne. Gater kan fi nnes i ulike etasjer, og det kan være et stykke å gå mellom butikkområdet og gatene.
  • De fleste flyplasser er røykfrie, og røyking på røykfrie områder fører til bøter.

Jeg håper at du og dine kjære har hatt en flott ferie med mange herlige ferieminner og fine opplevelser!

Vi på Nazar skulle bli glade for dine synspunkter for å kunne gi deg enda bedre reiseopplevelser i fremtiden.

Fyll i spørreskjemaet om din reise Vi skickar ett formulär till din mail några dagar efter ni kommit hem från er resa. Det tar cirka 5-10 minuter att fylla i.

Viktig informasjon om din hjemreise (innreise til Norge)

Reiseregistreringsskjema før ankomst til Norge Alle reisende – med mindre du kan fremvise dokumentasjon på at du er fullvaksinert eller har hatt covid-19 og er immun – må fylle ut et reiseregistreringsskjema før ankomst til Norge. Dette gjelder også om du kommer fra et grønt land/en grønn region. Les mer på entrynorway.no.

Trenger du COVID-test før avreise? Bestill din test før avreise til Norge:

Nazar har partnere i Rodos som utfører tester.

Du kan fritt velge hvor du vil bli testet. Hvis du vil bruke partneren vår, kan du bestille time her: GoBackSafe : Registration (digitalclinic.gr)

Husk å bestille tid i god tid før avreise!

Les mer: Test før avreise til Norge

Personer som ankommer til Norge fra land med karanteneplikt (oransje eller røde land/regioner på FHIs smittekart) må ta en covid-19 test (antigen hurtigtest) som ikke må være eldre enn 24 timer ved flyavgang (se flytider på din billett). Kravet om attest på negativ test gjelder ikke hvis det har vært umulig eller uforholdsmessig krevende å fremskaffe slik attest.

Unntak gjelder dersom man er fullvaksinert eller immun etter covid-19-sykdom de siste 6 månedene. Dette må være dokumentert i koronasertifikatet ditt. Unntak gjelder også for barn under 12 år. Test ved ankomst til Norge Alle som kommer til Norge har plikt til å teste seg ved grenseovergangsstedet. Dette gjelder også reisende fra grønne land og områder. Det er enkelte unntak fra kravet, blant annet for fullvaksinerte og personer som har gjennomgått covid-19 siste 6 måneder. Barn under 12 år skal ikke testes der det er uforholdsmessig krevende å få tatt testen av barnet.

Smittekart

Det er FHIs smittekart som ligger til grunn for disse bestemmelsene og kartet oppdateres ukentlig.

Vennligst observer at for deg som ikke er norsk medborger eller har permanent oppeholdstilstand i Norge (skal kunne bevises ved grensen), da gjelder andre regler og et negativt PCR-test er et krav ved innreise til Norge per i dag. Du er selv ansvarlig for å sette deg inn og holde deg oppdatert i hvilke regler som gjelder deg på FHI hjemmeside.

 

 

Till dig som bor på Amaryllis hotel eller Vassilia Hotel

Vänligen observera att bussen som kör från hotellet till flygplatsen inte kan köra ända fram till hotellet på grund av lokala trafikregler och smala gator. Upphämtning sker därför enligt beskrivning nedan. Vänligen gå i god tid till upphämtningsplatsen med ditt bagage. Upphämtningstid från upphämtningsplatsen meddelas via SMS dagen innan hemresa (Observera att upphämtningstiden som anges i sms är +/- 15 min.)

Om du har beställt privat transfer, som sker i en taxi eller personbil, sker upphämtningen på hotellet.

Amaryllis Hotel

Upphämtning sker på huvudleden nära havet, ca 160 meter från hotellet. Vänligen vänta på bussen vid hörnet av ”Traveland”-byggnaden.

Se karta för vägbeskrivning


Vasillia Hotel

Upphämtning sker på huvudleden nära havet, ca 120 meter från hotellet. Vänligen vänta på bussen vid hörnet av ”Traveland”-byggnaden.

Se karta för vägbeskrivning