Informasjon om hjemreisen din

Vi håper at du har hatt en virkelig fin ferie. Snart skal du reise hjem, og for å gjøre din hjemreise så smidig som mulig, har vi her samlet all informasjon du trenger. Du kan lese mer informasjon i vår online destinasjonsguide.

Vær oppmerksom på at på grunn av lokale rengjøringsrestriksjoner av rommene, har mange hoteller tidligere utsjekkingstid (11:00) en vanlig. Spør hotellets resepsjon dagen før utsjekking

Dagen innen avreise får du en SMS sendt til nummeret du oppgav ved booking av reisen. I SMS-en står hentetidspunkt fra hotellet/opphentningsplassen.Dette gjelder også hvis du har bestilt en privat transfer.

Dersom du ikke har mottatt en SMS senest 10-12 timer før avreise, vennligst kontakt vårt Holiday Center (kontaktopplysninger finner du på servicesiden).

Eventuelle lengre flyforsinkelser meddeles også via SMS til samme nummer. Vi ber deg om å være klar til henting i god tid, slik at transferen til flyplassen ikke blir forsinket.

Observer at transferen kan komme både litt før og litt etter den avtalte tiden (+/- 15 minutter). På transferbussen til flyplassen er det et TUI-skilt, og som oftest reiser gjester fra andre TUI-selskaper til flyplassen med samme buss. Hvis du har bestilt en privat transfer, gjæres dette med bil eller taxi, og det er ikke nødvendigvis et TUI-skilt på bilen.

Det er som oftest flere transferbusser med TUI-skilt, og det er derfor viktig at du henvender deg til bussjåføren før du stiger om bord på bussen. Hvis du planlegger å reise på egen hånd til flyplassen til tross for booket transfer, ber vi deg om å kontakte vårt Holiday Center med informasjon.

For deg som bor på Amaryllis Hotell eller Vassilia Hotell

 

Vennligst observer at kjøretøyet som brukes ved transport fra og til flyplassen ikke har mulighet for å kjøre dere frem til inngangen på ditt hotell. Dette er på grunn av trafikken og de smale gatene. Hentested for avgang til flyplassen foregår derfor fra et annet sted, som nevnt nedenfor. Vennligst vær ute i god tid på dette stedet med bagasjen din. Tid for avgang fra hentested meddeles via SMS.

Har du bestilt privat transport, som foregår i taxi eller bil, vil hentningen ske på hotellet

Amaryllis Hotel

For avgang til flyplassen blir du hentet fra hovedveien nær havet, ca. 160 meter fra ditt hotell. Vent på bussen på hjørnet av «Traveland» bygningen.

Se kartet for veibeskrivelse


Vasillia Hotel

For avgang til flyplassen blir du hentet fra hovedveien nær havet, ca. 120 meter fra ditt hotell. Vent på bussen på hjørnet av «Traveland» bygningen

Se karte for veibeskrivelse

  • Du skal være på flyplassen 3 timer før planlagt flytid.
  • Ifølge internasjonale regler er det begrensninger på hvor mye væske du kan ha med i håndbagasjen. Beholdere med væske må maksimum være på 100 ml. og skal pakkes i gjennomsiktige plastposer. Observer at det ikke nødvendigvis fi nnes poser til dette tilgjengelig på avreisefl yplassen.
  • Nummeret på innsjekk-diskene fi nnes på skjermene og er angitt etter fl ynummer og destinasjon.
  • Ved innsjekk skal du fremvise pass og reisebevis. Alle personer som er registrert på den samme bookingen skal sjekke inn sammen.
  • Vær oppmerksom på den tillatte bagasjevekten fra flyselskapet. Flyselskapet krever normalt ca. 5-10 € per kilo overvekt.
  • Kontroller at du mottar bagasjekvitteringer for all din bagasje. Ta vare på bagasjekvitteringerne til du har mottatt bagasjen igjen etter ankomst.
  • Etter du har sjekket inn får du tilbake ditt pass og et boardingkort, og kan fortsette til sikkerhedskontrollen.
  • I sikkerhedskontrollen skannes ditt håndbagasje. Herfra kommer du ut i transitthallen, hvor det er taxfree-butikker og kafeer. Du kan betale med euro og internasjonale kredittkort.
  • Vennligst følg med på informasjonen for ditt fly på skjermene, da ikke alle endringer annonseres (på engelsk) over høyttalerne. Gater kan fi nnes i ulike etasjer, og det kan være et stykke å gå mellom butikkområdet og gatene.
  • De fleste flyplasser er røykfrie, og røyking på røykfrie områder fører til bøter.

Jeg håper at du og dine kjære har hatt en flott ferie med mange herlige ferieminner og fine opplevelser!

Vi på Nazar skulle bli glade for dine synspunkter for å kunne gi deg enda bedre reiseopplevelser i fremtiden.

Fyll i spørreskjemaet om din reise Vi skickar ett formulär till din mail några dagar efter ni kommit hem från er resa. Det tar cirka 5-10 minuter att fylla i.