Åpent kjøp frem til 31. januar 2019!

Med vårt åpent kjøp har du ingenting å tape på å bestille i god tid! Frem til 31/1-2019 har du åpent kjøp på alle 2019-bookinger. Det betyr at hvis du skulle angre kjøpet, ønsker å endre til et annet hotell eller om det viser seg at flytidene ikke passer deg, så tilbakebetaler vi depositumet og annullerer eventuelle forsikringer.

Fri ombooking!

Bestiller du dessuten vår trygghetspakke, kan du fritt ombooke, uansett årsak, helt frem til 35 dager innen avreise. Du får også prisgaranti, så om prisen på din reise blir nedsatt innen 60 dager før avreise, har du rett til å få refundert prisforskjellen! Foruten dette er også avbestillingsforsikring inkludert.

Les fullstendige vilkår her.

Vær ute i god tid!

De beste rommene og de mest populære flyavgangene forsvinner raskt. Det gjelder spesielt dersom dere reiser i høysesongen, er en stor gruppe, ønsker store familierom eller vil ha to ukers reiser i skoleferien.

En viktig detalj

Bestille-tidlig-rabatten er allerede trukket fra i alle prisene du ser på vår hjemmeside for 2019. De allerede lave barneprisene er ikke inkludert i tilbudet.


De mest bestilte hotellene akkurat nå