Åpent kjøp frem til 31. januar 2019!

Med vårt åpent kjøp har du ingenting å tape på å bestille i god tid! Frem til 31/1-2019 har du åpent kjøp på alle 2019-bestillinger. Det betyr at hvis du skulle angre kjøpet, ønsker å endre til et annet hotell eller om det viser seg at flytidene ikke passer deg, så tilbakebetaler vi depositumet og annullerer eventuelle forsikringer.

Fri ombooking!

Bestiller du dessuten vår trygghetspakke, kan du fritt ombooke, uansett årsak, helt frem til 35 dager innen avreise. Du får også prisgaranti, så om prisen på din reise blir nedsatt innen 60 dager før avreise, har du rett til å få refundert prisforskjellen! Foruten dette er også avbestillingsforsikring inkludert.

Les fullstendige vilkår her.

Noen ting å tenke på

Vær ute i god tid!

De beste rommene og de mest populære flyavgangene forsvinner raskt. Det gjelder spesielt dersom dere reiser i høysesongen, er en stor gruppe, ønsker store familierom eller vil ha to ukers reiser i skoleferien.

Våre Collections

Familiens Nazar

Barneklubber på kjøpet!

Bestiller du noen av våre Nazar Collection-hotell Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal får du våre skandinaviske barneklubber på kjøpet.

Eksperter på badelandshotell

Elsker du ville vannsklier, bølgebasseng og lazy-rivers? Da har du kommet rett! Vi på Nazar er spesialister på heftige hotell med badeland.

Reis med oss til

Tyrkia

Opplev herlig klima, lange sandstrender, fantastisk mat og historiske kultur- og naturopplevelser langs Antalyakysten.

Rhodos

Den greske øyverdens perle byr på krystallklart, turkist vann, vakre badeviker og fantastisk miljø fylt av historie.

Bulgaria

Langs de herlige sandstrendene ved Svartehavet rekker reisekassen lengre enn på alle andre destinasjoner rundt Middelhavet.

De mest bestilte hotellene akkurat nå