Våre utflukter i Kusadasi

Bli med på utflukttur og opplev Tyrkias mangfoldighet!

Liker du sol og avslapning, fartsfylte feriedager, vakre naturopplevelser, spennende kultur og historie, og masser av moro for hele familien? Da har vi en utflukt som passer for deg. Kom til en av oss guider hvis du vil vite mer og booke din utflukt.

For oversiktlighetens skyld har vi delt våre mange utflukter inn i forskjellige kategorier.

Utflukter, utfluktsdager og priser kan endres i løpet av sesongen.

Et utvalg av våre mest populære utflukter. Prøv det berømte tyrkiske bad eller besøk den greske øya Samos.

Hamam – tyrkisk bad

Hver eneste by i Tyrkia har minst ett hamam, og i følgetradisjonen blir hamamet regelbundet besøkt, ofte sammen med venner. Så utover at man blir ren og avslappet, er dette også en sosial begivenhet. Badet starter med at man sitter i et varmt rom av marmor for å myke opp huden. Etterpå blir man skrubbet med en grov handske som fjerner døde hudceller før man såpes inn i et mykt såpeskum som gjør huden silkemyk. Ren nytelse for både kropp og sjel!

Voksne: 15 €
Barn 7-14 år: 8 €
Barn 0-6 år: Gratis
Utfluktsdag: Daglig

Samos - Gresk øy

To land, to kulturer og to forskjellige språk i én og samme ferie. Kun en seiltur fra Kusadasi venter den sjarmerende greske øya Samos, også kjent som Den Grønne Øy og matematikeren Pythagoras’ hjemsted. Samos byr velkommen med sine hvit- og blåmalte hus, spennende butikker og hyggelige kafeer, hvor du kan nyte et kaldt glass ouzo. Samos byr også på skjønne strender og mulighet for å leie bil.

Voksne: 47 €
Barn 6-12 år: 32 €
Barn 0-5 år: Gratis
Utfluktsdag: Mandag - lørdag

Sea Dream

Nyt av en fantastisk båttur på det glitrende blå Egeerhavet! Vi forlater byen og fastlandet for en båttur utenfor Kusadasis vakre kyst. Her kan du se frem imot en avkoblende feriedag i den friske brisen fra havet, med masse sol, bad og kanskje en god bok. Det blir servert lunsj på båten, og når vi kaster anker er det mulig å ta en nedkjølende dukkert. Badehåndklær kan lånes på båten.

Voksne/barn: 44 €
Utfluktsdag: Tirsdag

 

Her er det opplevelser og moro for hele familien. Bli for eksempel med på vårt berømte familiecruise

Familiecruise

Bli med på en fantastisk dag på Egeerhavet med sol og bad, langs den vakre kysten langs Kusadasi. Det blir en herlig dag for hele familien, med lunsj ombord på båten. Under dagen blir det arrangert morsomme aktiviteter for hele familien og Nazars guider fikser også kule piratleker. Alle er velkommen ombord på det populære familiecruiset.

Voksne: 32 €
Barn 7-14 år: 16 €
Barn 0-6 år: Gratis
Utfluktsdag: Tirsdag

Lazy Day Cruise

Sol, hav, bading og total avslapning. Nyt solens varme stråler, ta en dukkert fra båten og en kald drink på skipets dekk med en fantastisk utsikt over fjellene og havet. All Inclusive-service med lokale drikkevarer gjør turen ekstra behagelig, og etter lunsjen som serveres på båten er det igjen tid for å sole, eller for å ta en blund mens båten fortsetter på det glitrende havet.

Voksne: 33 €
Barn 7-14 år: 16 €
Barn 0-6 år: Gratis
Utfluktsdag: Mandag, tirsdag, onsdag

 

 

Badeland

Hold fast baderingen, for det går unna når du suser ned de morsomme vannskliene. Om du liker svimlende vannsklier på høye høyder eller om du er litt mer forsiktig av deg, så inviteres du på massevis av moro. I badeland finnes det vannsklier og bassenger for ulike aldersgrupper. Vi tilbyr også ”kun entré”-billetter hver dag til ulike badeland til fordelaktige priser.

Voksne: 22 €
Barn 4-9 år: 17 €
Barn 0-3 år: Gratis
Utfluktsdag: Daglig

 

 

Vil du ha fart og spenning i ferien? Så slå deg løs på naturens egen lekeplass!

Dykking

Tyrkia er perfekt for både erfarne og førstegangsdykkere, takket være varmen og det klare vannet. Verden under havets overflate byr på mange ulike fisk- og fiskestim og det finnes massevis å oppleve, også for erfarne dykkere. På dykkingsutflukten får du en grunnleggende forklaring om Scuba diving og du får gjøre ett dykk under ledningen av profesjonelle dykkere. Fullfør ferien med denne opplevelsen under overflaten!

Pris: 30 € per person
Minimumsalder: 14 år
Utfluktsdag: Daglig

 

 

Jeepsafari

Jeepsafari er en av de absolutt beste opplevelsene Tyrkia har å tilby. Vi kjører langt bort fra den pulserende byen, opp til mindre landsbyer og kupert terreng, og på veien hit stopper vi for og utforske den vakre urørte naturen og den frodige grønne skogen. På denne utflukten besøker vi plasser som hadde vært vanskelige, om ikke umulige, å finne på egen hånd. Bli med og nyt en dag fullproppet med avslapning og opplevelser.

Voksne: 38 €
Barn 7-14 år: 25 €
Utfluktsdag: Torsdag

 

 

Quad-safari

Vil du helst ha fart og spenning på din ferie? Da er Quad Safari noe for deg! Quad Safari er mer enn bare støvskyer og hjulspor, det er nemlig en veldig morsom ferieopplevelse i naturskjønne omgivelser ved Tyrkias vestkyst. Denne utflukten er både morsom og unik, og dessuten passer den til større grupper som gjerne ønsker å more seg på naturens egen lekeplass. Det blir også tid til en dukkert - så glem ikke badetøyet!

Pris: 49 €
Minimumsalder: 16 år
Utfluktsdag: Mandag, onsdag, torsdag, lørdag, søndag

Kom helt tett på det ekte Tyrkia. Her får du minner for livet.

Efesos & Jomfru Marias hus

Efesos er en av Tyrkias mest kjente og flotte severdigheter. De arkeologiske utgravinger og restaureringsarbeid har pågått siden 1869 og holder fortsatt på i dag. Det vakre Celsiusbiblioteket, det store teateret og marmorgaten tiltrekker besøkere fra hele verden. Vi besøker også Jomfru Marias hus på Bülbül-fjellet der det sies at Maria tilbrakte de siste dagene i sitt liv. Denne stemningsfulle og berørte plassen er et av høydepunktene som gjør turen uforglemmelig.

Voksne: 46 €, Barn 7-14 år: 36 €, Barn 0-6 år: Gratis
Utfluktsdag: Mandag

Pamukkale

Pamukkale er sammen med Efesos en av Tyrkias mest populære severdigheter, og begge er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Pamukkales varme kalkholdige vann strømmer ned fra en 100 meter høy fjellvegg og har formet såkalte terrasser, dryppesteinsformasjoner og bassenger av kalk. Vannet sies å være helbredende på bl a hud- og hjertesykdommer. Det blir til og med sagt at vannet har en foryngende effekt. På utflukten besøker vi også ruinbyen Hieapolis.

Voksne: 59 €, Barn 7-14 år: 29 €, Barn 0-6 år: Gratis
Utfluktsdag: Søndag

 

 

De Egeiske Perler

Kusadasi og nabobyen Selcuk er begge verdt et besøk, og byene tilbyr gode shoppingmuligheter. På våre utflukter besøker vi de beste shoppingstedene og du kan velge mellem to forskjellige dager, alt etter hva som passer best. Begge dagene besøker vi et lokalt marked og avhengig av ukedagen besøker vi enten en gull- eller lærbutikk. Denne utflukten tilbyr vi gratis ved kjøp av en annen utflukt.

Voksne: 10 €/gratis, Barn 7-14 år: 5 €/gratis, Barn 0-6 år: Gratis
Utfluktsdag: Onsdag, lørdag

 

Sirince – gresk landsby

Sirince er en sjarmerende gresk fjelllandsby. Byen er kjent for sine delikate fruktviner, som vi også skal smake på i løpet av utflukten. Fruktvinen er også perfekt å kjøpe med hjem. Sirince ble internasjonalt kjent i 2012 da byen, ifølge Mayaindianerne, skulle skånes for dommedagen pga dens positive energi. I løpet av dagen besøker vi også en moské og introduseres for lokale spesialiteter som Turkish delight og helva.

Voksne: 22 €, Barn 7-14 år: 10 €, Barn 0-6 år: Gratis
Utfluktsdag: Onsdag

Et utvalg av shoppingutflukter. Du kan blant annet shoppe hemningsløst i Tyrkias tredje største by, Izmir, og lære å prute på prisen på det lokale markedet.

Izmir – vestkystens hovedstad

Den livlige storbyen Izmir med sine over tre millioner innbyggere byr blant annet på shopping i verdensklasse. Vi reiser med ferge fra Izmir, Karsiyaka til Konak-plassen, Izmirs berømte merke, klokketårnet og det store basarområdet. Basaren er omgitt av tekstiler og suvenirer og det er også mulig å shoppe på et moderne outletsenter. Gå ikke glipp av muligheten å oppleve Tyrkias tredje største by på nært hold – her kommer du å gjøre feriens beste kjøp!

Voksne: 38 €
Barn 7-14 år: 19 €
Barn 0-6 år: Gratis
Utfluktsdag: Lørdag

 

 

Lei en bil
Overalt i Tyrkia finner du vakker natur og spennende severdigheter. Kontakt din guide for mer informasjon om dine muligheter for å leie en bil og få tips om de beste turene å ta på egen hånd i lokalområdet.

Gratis transportservice
Er du på utkikk etter byens beste suvenirer eller restauranter? Flere av våre samarbeidspartnere tilbyr gratis avhentingsservice fra de fleste av våre hoteller. Spør din guide for nærmere informasjon og for å bestille din transport.