Våre Collections gjør det enklere å velge

 

For å gjøre det enklere for deg å velge blandt alle våre fine hoteller har vi delt de inn i tre kategorier – Nazar Collection, Premium Collection og Holiday Collection.

Nazar Collection er våre flaggskip hoteller hvor vi tilbyr alle våre egne barneklubber, i Premium Collection har vi samlet våre mest luksuriøse hoteller og Holiday Collection består av All Inclusive-hoteller for enhver smak!

All Inclusive er inkludert i prisen!
Skandinavisk barneklubb
Internasjonal barneklubb De fleste
Skandinavisk ungdomsklubb
Skandinavisk svømmekurs
Danseskole
Family Day
Luksushoteller
Flest skandinaver
Rett ved stranden De fleste

Nazar Collection

Familiefavoritter med Nazars piratklubb, svømmekurs og ungdomsklubb

Nazar Collection er fellesbetegnelsen på våre egne hoteller hvor de fleste av våre gjester velger å bo. På disse hotellene tilbyr vi en omfattende guideservice som også inkluderer Nazars egne skandinaviske aktivitetsguider. Hotellene holder generelt en god standard og har mange fine fasiliteter for hele familien med en beliggenhet direkte på stranden, store bassengområder og vannsklier – et soleklart valg for en familieferie for store og små!


Nazar Collection-hotellene tilbyr all den komfort, underholdning og aktiviteter som familien trenger i ferien – og selvsagt All Inclusive. Hotellene her har fire til fem Nazar Collection, noe som betyr at disse hotellene ikke har samme luksuriøse fremtoning som Premium Collection-hotellene. Dette avspeiles også i prisen.

Våre Nazar Collection hoteller

Premium Collection

Våre mest luksuriøse hoteller!

Booker du et Premium Collection-hotell, får du et av Nazars aller beste hoteller. De fleste av hotellene er dessuten noen av Middelhavets vakreste og mest luksuriøse, og du kan kun reise hit med Nazar. Med Premium Collection kan du forvente alle former for luksus for hele familien med kulinariske matopplevelser, utsøkt service og et stort utvalg av fasiliteter for barn og voksne.

Alle hotellene har fem Premium Collection som vitnesbyrd om at dette er et All Inclusive-hotell i absolutt toppklasse. Ønsker du skandinaviske barneaktiviteter, anbefaler vi dog Nazar Collection i stedet.

Våre Premium Collection hoteller

Holiday Collection

All Inclusive-hoteller for enhver smak!

I denne kategorien finner du et bredt utvalg av strand- og byhoteller. Strandhotellene ligger normalt direkte på en strand og tilbyr gode barnefasiliteter som vannsklier og internasjonale barneklubber, mens byhotellene ofte er sentralt beliggende med kort avstand til shopping, strand, severdigheter og natteliv. Felles for alle disse hotellene er at de tilbyr All Inclusive som inkluderer mat, drikke og snacks. Både strand- og byhotellene er valgt ut med tanke på familien, og til og med på det minste byhotellet vil det for eksempel alltid være et separat barnebasseng.

Vi har tildelt hotellene i Holiday Collection tre til fem Holiday Collection. Mange hoteller holder en flott standard i forhold til f.eks. mat og fasiliteter, men ikke på Premium Collection-nivå, noe som også avspeiles i prisen. Ønsker du skandinaviske barneaktiviteter, anbefaler vi Nazar Collection.

Våre Holiday Collection hoteller