Vi på Nazar!

Ledelse | Reisekonsulenter | Administrasjon | Økonomi | På destinasjonen


Reisekonsulenter

Cathrine - Call Center Supervisor

Favoritthotell Nazar: Side Star Elegance på grunn av hotellets fantastiske hage og utsikten over Sides strandpromenade og gamle bydel. Servicen på dette hotellet er enestående og maten også! 

Mitt beste reisetips: Det beste er å alltid starte med å tenke på hva man ønsker å få ut av reisen. Ulike typer reiser trenger ulike forutsetninger. Så hør gjerne med venner og bekjente som har vært av gårde på lignende reiser og ring gjerne de man skal booke reisen med, for de har bra input slik at man virkelig får den ferien man forventer seg! Kanskje til og med mye bedre!


Lea - Sales and Customer Service

Favorithotel Nazar: Pegasos world, helt klart! Det stjal mit hjerte for 4 år siden, og er stadigvæk på førstepladsen! Fantastisk område med den enorme swimmingpool og masse børneaktiviteter. Desuden nu med svømmeskole for alle vore små gæster.

Yndlingsbeskæftigelse, når du er på ferie: At opdage så meget som muligt af det sted, jeg er, og nyde solen og sandet mellem tæerne.


Agnes - Sales and Customer Service

Favoritthotell Nazar: Ramada Plaza. Her har du en vidunderlig utsikt over havet, rommene er store og flotte og maten er fantastisk.

Mitt beste reisetips: Hvis du ikke snakker det lokale språket, så lær deg iallfall å si følgende: "takk", "unnskyld" og "har du disse skoene i størrelse 37?".