Vi på Nazar!

Ledelse | Reisekonsulenter | Administrasjon | Økonomi | På destinasjonen


Økonomi

Åsa Lindh - Chief Accountant

Favoritthotell Nazar: Delphin Imperial er som en drøm! Fantastisk mat, vidunderlig atmosfære og service på aller høyeste nivå. Her nyter hele familien livet med de herlige bassengene, det avslappede miljøet og ikke minst hotellets eget chocolateria med utsøkte praliner. Luksusferie for alle, rett og slett!

Mitt beste reisetips: Pakk med dere et klesskift til alle i håndbagasjen, slik at du vet at du har det du trenger når du kommer frem til reisemålet! Da kan du begynne å nyte sol, basseng og varme med én gang!


Malin Dunmar - Financial Administrator

Favoritthotell Nazar: Delphin Imperial. Det føles veldig luksuriøst med det samme du kommer inn igjennom entréen. Personalet skjemmer deg bort ved bassenget når de kommer til deg på sine rulleskøyter med drikke.  

Mitt beste reisetips: Tillat deg å koble av ordentlig. Sol deg, bad og les boken som du aldri blir ferdig med hjemme. Nyt god mat og drikke.


Therese Hjunstorp - Accounting Assistant

Favoritthotell Nazar: Ramada Plaza - rolig og avslappende hotell med en vidunderlig havutsikt. Maten er i toppklasse og har stor variasjon fra dag til dag.

Mitt beste reisetips: Vær nysgjerrig, se deg omkring, nyt atmosfæren og koble av.


Nina Jönsson - Accounting Assistant

Favoritthotell Nazar: Pegasos World har virkelig alt en barnefamilie kan ønske seg!

Mitt beste reisetips: Å gå på oppdagelsesferd til fots i byen man besøker og nyte dufter og lyd som man helt enkelt går glipp av om man reiser med taxi/kollektivtrafikk.