Bli Nazar ”Dream Provider”!

Å være Nazar Dream Provider i solen er verdens beste jobb! Vårt mål er å alltid gjøre det lille ekstra for våre gjester, å tilby personlig service som gjør ferien til et minne for livet.

Er du en person som brenner for service og personlig kontakt så kan du være den vi søker. Nedenfor kan du lese kort om en arbeidsdag for våre guider og aktivitetsguider.

 

Guide

Drømmer du om å ønske gjester velkommen til en solrik feriedestinasjon? Liker du høyt tempo og dager som ikke er den andre lik? Er du en person som brenner for service og personlig kontakt? Jobben som Nazar-guide innebærer varierte arbeidsoppgaver. I våre guiders timeplan inngår alt fra å ønske gjester velkommen på flyplassen, løse problemer, selge og guide spennende utflukter og en del kontorarbeid.

Aktivitetsguide

Vil du være Nazars neste Captain Nemo i vår egen piratklubb? Har du et ”dance move” du gjerne vil lære ut? Vil du være med å lære barn å svømme? Da er stillingen som aktivitetsguide rett for deg. En dag i Nazars barne- og ungdomsklubber er ikke den andre lik. Aktiviteter som piratolympiade, lek, minidisko, svømmekurs, dans og ungdomschill avløser hverandre i et høyt tempo.