Informasjon angående situasjonen i Tyrkia

Oppdatert: Torsdag 10.09.2015

Under kvelden og natten 8-9 septembersamlet en gruppe mennesker seg for en innenrikspolitisk demonstrasjon i Alanya, som resulterte i vandalisering.

Stemningen i Alanya og Side er tilbake til det normale igjen. Våre guider rapporterer om at stemningen er rolig nå, og våre gjester fortsetter sin ferie som planlagt. Vi følger nøye og daglig med på situasjonen i våre turistområder. UD fraråder ikke reiser til Tyrkias sydkyst per dags dato, men anbefaler reisende å holde seg unna demonstrasjoner og store folkeforsamlinger

I løpet av den siste tiden har medier også rapportert om uroligheter ved grenseområdet mot Syria. Våre reisemål ligger ikke i nærheten av området mot Syria, hvor media rapporterer om disse urolighetene. Reisemålene Antalya, Side og Alanya ligger ca 750-850 km fra den Syriske grensen. Kusadasi ligger ca 1200 km unna grensen.

Våre gjester har mulighet til å kontakte våre guider døgnet rundt, og får informasjon tilsendt til hvert hotell om situasjonen.

Ettersom UD fraråder reiser til våre reisemål er det våre ordinære av- og ombokningsregler som gjelder. Om situasjonen skulle endres og UD skulle fraråde reiser til våre reisemål kommer vi til å innstille kommende reiser, så lenge rådene gjelder, og transportere våre gjester hjem. Har du booket en reise under denne perioden får du alle pengene tilbake.

Les med om UD’s anbefalinger her.