Viser av

 

freebird.jpg

TUIfly Nordic

TUIfly Nordic er en del av verdens største charterflyselskapsgruppe, TUI Airlines, som også Thomsonfly i England, TUIfly i Tyskland, Jetairfly i Belgien, Corsairfly i Frankrike og Arkefly i Holland er den del av. Flåten består av Boeing 737-800, Boeing 757-200 og Boeing 767-300. tuiflynordic.no

 


 

sunExpress.jpgSunExpress

SunExpress er et tyrkisk flyselskap som eies av tyske Lufthansa og Turkish Airlines sammen.  De har siden 1989 fløyet både regulær- og chartertrafikk mellom Tyrkia og byer i store deler av Europa. SunExpress har en moderne flåte bestående av Boeing 737-800.

http://www.sunexpress.com/en

 freebird.jpgFreebird

Freebird Airlines er et moderne tyrkisk flyselskap, spesialisert på chartertrafikk. Selskapet ble grunnlagt 2001 og har samarbeidet med Nazar siden 2004. Selskapet har en ny moderne flåte bestående av bekveme Airbus 320- og 321- fly. 
freebirdairlines.com

 

 Norwegian

Norwegian er et norsk flyselskap som flyr både innenriks og utenriks. Selskapet er Nordens største lavprisselskap, og har ca. 45. prosent av markedet i Norge.
Flyselskapet ble grunnlagt i 1993, og har en moderne flåte.
norwegian.no
 

Logg inn med din e-mail og det bookingnummeret du fikk da du booket reisen. Bookingnummeret finner du på ditt reisebevis.

E-post

Bookingnummer

Hjelp meg å finne mitt bookingnummer

Bookingnummeret finner du på ditt reisebevis. Observer at versjonsnummeret (f. eks "/1") ikke skal angis, kun selve bookingnummeret (f. eks "C012345").