Rocket Fuel

Pegasos World

Side, Tyrkia

Laveste pris: 4497,- Barn fra: 2870,-

 • Stor vannpark med 13 vannsklier
 • Middelhavets største basseng og is hele dagen
 • Piratklubb, svømmekurs og danseskole inkludert
FAKTA
Måltider:
All Inclusive
Barnepris til og med:
15
Skandinavisk barneklubb:
Ja
Basseng:
Ja, 10 000 m²
Barnebasseng:
Ja
Vannsklier:
Ja
Avstand til strand:
0 m
Avstand til sentrum:
6 km
À la carte restauranter:
3
Vis mer

Nyhet 2015: Side by side!

Nå kan du sikre deg å bo ved siden av dine venner i reiseselskapet. Dette er en unik garanti – perfekt for den store familien eller venneparene som reiser sammen.

Nazars bestselger med Middelhavets største basseng og kul vannpark

Når du ankommer Pegasos World, ankommer du et hotell som både i areal og innbyggertall er så stort at det er en hel liten by i seg selv.

Her kan du både delta i all leken rundt bassenget og trekke deg tilbake til mer avsidesliggende områder. Barn til og med 15 år reiser til nedsatt pris til dette unike hotellet som år etter år tiltrekker seg aller flest Nazar-gjester. Nazars egne aktivitetsguider står klare for barna i Nazars egen skandinaviske barneklubb Captain Nemos piratklubb (mai-oktober), vår ungdomsklubb Chill Out Club (mai-oktober) vårt svømmekurs Swim a’hoy (mai-oktober med skandinaviske instruktører) og nyhet 2015: familiedag med turneringer og morro for hele familien – alt sammen inkludert i prisen! Samtidig får du her en utsøkt guideservice med et helt team av Nazar-guider dedikert kun til Pegasos World.

Opplev en verden hvor et basseng på ikke mindre enn 10 000 m² ønsker deg velkommen. Bassenget er så stort at det har en hel øy i midten, hvor du har en scene, bar, restaurant og kosekroker i små hytter med stråtak.

Hotellet er bygd opp med en hovedbygning med restauranter, barer, wellness-senter og butikker samt adskillige rombygninger som ligger forskjøvet og i de fleste tilfeller litt tilbaketrukket fra bassenget, så det hersker en rolig og koselig feriestemning når du går rundt på stiene mellom husene.

All Inclusive-perlen Pegasos World er småbarnas favoritt. Mens du vil sette pris på at familien kan bo samlet i suiter for helt opptil fem personer og kose deg om kvelden med masse underholdning, vil barna dine elske vannskliene, minidiskoteket og våre barnekjære aktivitetsguider.

Med nesten en tredjedel av alle våre gjester på Pegasos World gjør guidene våre alt de kan for å sikre at også du får en uforglemmelig ferie. Et helt team er dedikert kun til Pegasos World, og guidene tilbringer nesten like mye tid på hotellet som du selv gjør!

Så gjør som 30% av Nazars gjester: Bestill en sommerferie på Pegasos World – men gjør det i god tid, særlig hvis du vil reise i høysesongen!

Er det havet – eller er det et basseng?

2014 ble en fartsfylt vannpark innviet, med store, kule vannsklier for de eventyrlystne ferierende som vil ha et ordentlig adrenalinkick.

Her møter svingete tunneler bratte stup, du får svimlende svinger, fantastiske høyder og uventede kurver. Kjenn den varme sommerluften suse forbi ansiktet og nyt av pirret i magen når du spinner ned de morsomme vannskliene i en rasende fart!

Barn, unge og voksne; på Pegasos World kommer alle våghalser med det muntre barnesinnet i behold – og en stor dose av mot – å trives! Det gjelder å holde tungen rett i munnen når man suser ned de fargeglade, bølgende vannskliene!

Vannparken ble bygd vinteren 2013-2014 og her fins hele 13 morsomme vannsklier.

Pegasos Worlds kjennetegn er det gigantiske bassenget som fyller hele 10 000 m² av hotellområdet. Her er det både dype områder for de voksne og grunne områder hvor småbarna kan plaske og leke, og midt i alt sammen ligger det fine piratskipet med vannsklier for de minste. Få minutters gange herfra finner du den lange sandstranden som innbyr til bygging av fantasifulle sandslott.

Bassenglandskapet er forbundet hele veien rundt, men til tross for det er det ikke vanskelig for barna å finne ut av hvor vannet blir dypt. Der er det nemlig markert med advarende haifinner og fargeskift på bunnen. Det fins også et separat barnebasseng og fem forskjellige vannsklier.

Midt i det store bassenget ligger det en øy hvor du finner bassengbaren Long John Silver Bar, som serverer kalde drikkevarer i løpet av dagen. Husk at du har håndklær til basseng og strand uten tillegg. Du kan daglig bytte til nye håndklær ved hotellets spa.

Ved siden av bassengområdet, kun adskilt av det grønne hageområdet, venter en 600 m privat sandstrand på deg.

Middelhavets blå bølger er et fristende alternativ til det store bassenget. Her er det solsenger og parasoller uten tillegg samt en strandbar. Selve veien ned til stranden er svært hyggelig der du går på en sti langs en palmeallé.

Side-området har noen av den tyrkiske sydkystens beste strender, og stranden ved Pegasos World er intet unntak. Stranden er veldig bred og er derfor perfekt for bygging av sandslott og vollgraver. Vannet blir dog relativt fort dypt.

Av sikkerhetsmessige grunner fins det begrensninger med hensyn til lengde/alder på enkelte vannsklier.

 

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter.

Nyhet 2015: Softis (også laktosefri)!

En av de kaldeste nyhetene for 2015! Nå serveres det fløyelsmyk softis i is-kiosken – til og med to ulike smaker! Som om dette ikke var nok fins dessuten deilig laktosefri softis!

All Inclusive – fordi det er enkelt!

Når en familie med barn er på ferie, kommer regningen fort opp i flere tusen kroner for mat, drikke og små mellommåltider. Med en ferie på Pegasos World og All Inclusive i bagasjen har du hatt dine siste bekymringer over store restaurantregninger og overtrukne feriekonti.

Den store buffeen er klar fra tidlig morgen med alt du kan forestille deg til en god start på dagen. Lunsjen kan nytes i restauranten, eller du kan nøye deg med en enkel rett fra snackbaren ved bassenget. Alle lokale drikkevarer er selvsagt inkludert. Det er masse liv når dagens hovedmåltider serveres, og barna får lov til å kose seg med sine livretter samtidig som de prater med de nye vennene de har møtt ved bassenget eller i barneklubben. Særlig i høysesongen når nesten 3000 mennesker bor på hotellet hver uke kan det være litt trengsel ved buffeen, så prøv gjerne å variere spisetidene etter når det er "rushtid". Det er muligheter for både å sitte innendørs og utenfor med utsikt mot bassenget.

Når dagen er omme, og det er tid for middag, serveres en kveldsbuffé med et godt utvalg av supper og forretter, salater og forskjellige slags poteter, ris, pasta og saftige kjøttretter. Dessuten er det flere stasjoner hvor maten blir tilberedt mens du ser på. Kveldsbuffeen byr på en god kombinasjon av både tyrkiske og internasjonale retter og et dessertbord med et overveldende utvalg av desserter, kaker og frukt til deg som har plass til mer.

På Pegasos World er det tre à la carte-restauranter å velge mellom: tyrkisk, italiensk og asiatisk. Du kan velge å spise kostnadsfritt én gang på en av de tre restaurantene per uke, så lenge det er plass. Alle lokale drikkevarer inngår her, men ønsker du vin på flaske eller importerte drikkevarer, koster det ekstra. Den tyrkiske og den italienske restauranten har åpent hele sesongen, mens den asiatiske restauranten ligger utendørs og åpningstidene er derfor avhengige av været.

 

Horoscopia Bar

Etter en deilig dag på stranden kan du nyte en aperitiff før middagen i de myke sofaene på Horoscopia Bar eller avslutte dagen med kortspill og en kopp kaffe. Stedet er populært blant gjestene om kvelden.

Long John Silver Bar

Bassengbaren på Pegasos World ligger på en øy midt i det digre bassenget og er perfekt for en kald øl midt på dagen eller om kvelden. Stedet er et av de mest populære på Pegasos World, og med den fine utsikten forstår man godt hvorfor.

 

Navigators Bar

När det framåt de sena kvällstimmarna börjar bli dags att ta på sig dansskorna är Navigators Bar stället att vara på. Utomhusdiscot på Pegasos World bjuder på festliga toner och allt du behöver göra är att njuta av den behagliga sommarkvällen.

Mot betaling

Importerte drikkevarer, drikke på flaske, drikkevarer på diskoteket, ferskpresset juice, tyrkisk kaffe, visse snacks.

All Inclusive-tider:

All Inclusive-tider:
Frokost Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Sen frokost Hovedrestaurant 10:00 - 10:30
Lunsj Hovedrestaurant 12:30 - 14:30
Middag Hovedrestaurant 18:30 - 21:00
Barnebuffé   18:00 - 19:00
À la carte   19:00 - 20:00
Is   10:00 - 18:00, 20:00 - 22:00
Midnattssnacks   00:00 - 00:30
Snacks   11:30 - 16:30
Kaffe   16:30 - 17:00
Horoscopia Bar   10:00 - 01:00
Nautilus Disco   23:30 - 03:00
Lobby Bar   10:00 - 00:00

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong. À la carte-restaurantene kan besøkes så lenge det finnes plass.

Får barna velge, velger de Pegasos World!

Det er ikke noe bedre enn å oppleve gleden i ansiktet på de forventningsfulle barna når de ankommer Pegasos World. Nazars skandinaviske aktivitetsguider står klare til å underholde de minste gjestene i våre ulike barneklubber:

Captain Nemo’s piratklubb

Nazars egen Captain Nemos piratklubb holder til i festlige og fantasifulle rammer i et sirkustelt mellom bassenget og stranden, hvor det er god plass til å tegne, male, spille spill eller forberede utkledningen til ukens store begivenhet: Captain Nemos bursdag, hvor piratkapteinen selv stiller opp for å bli feiret med bursdagskake og sang. Det er muligheter for å kjøpe en piratpakke med piratutstyr, men ellers koster det ingenting å delta i piratklubben som blir ledet av Nazars egne skandinaviske aktivitetsguider.

Hvis barna trenger å kvitte seg med litt energi, kan de delta i Nazars piratgymnastikk på formiddagen. Hele uken lærer også våre aktivitetsguider barna forskjellige danser som blir oppført på minidiskoteket, som blir avholdt fem kvelder i uken.

Nazars piratklubb er åpen fem dager i uken fra mai til oktober, og henvender seg til alle barn i alderen 4–12 år. Lederne snakker skandinavisk

Barneområdet har til og med sin egen snackbar, Moby Dick, som kun er for barn. Her kan de spise og drikke så mye de vil, for regningen er jo betalt hjemmefra! I samme område fins det i tillegg til en lekeplass også et stort barnebasseng med flere mindre vannsklier.

Chill Out Club – bare for tenåringer!

De større barna har også muligheten til å slippe litt vekk fra foreldrene og henge med andre nordiske ungdommer i alderen 12–16 år. I Nazars Chill Out Club, som er åpen fem dager i uken fra mai til oktober, er det mulighet for å dyrke sport, høre på musikk eller bare sole seg i hverandres selskap, helt uten omkostning.

Swim a'hoy svømmekurs!

Forestill deg dine barns stolthet når de er tilbake på skolen og kan fortelle at de har lært å svømme i ferien! En ferie på Pegasos World innbyr til masse bading, og derfor er det viktig at barna føler seg trygge i vannet. Nazars skandinaviske svømmekurs Swim a’hoy er åpen fra juni til oktober og koster ingenting. Alle våre instruktører har fått en offisiell svømmeinstruktørutdannelse.

Svømmeundervisningen finner sted fire ganger i uken og er inndelt i to aldersgrupper: 4–7 år og 8–12 år. Gruppen for de yngste barna er primært fokusert på lek og trygghet i vannet, mens gruppen for de som er litt eldre tilbyr ordentlig svømmeundervisning.

NB: Påmelding hos guidene på reisemålet, begrenset antall barn per gruppe.

 

Dance Stars danseskole

Har du lyst til å lære deg å danse på ferien? Da har du sjansen nå! I 2014 introduserer vi Nazars egen danseskole på våre Pegasos-hoteller; Pegasos World, Pegasos Resort og Pegasos Royal!

Her lærer vi barna dansesteg til rytmene av de nyeste og mest populære hitsene. Dance Stars vil være tre ganger i uken (juni-oktober), og en gang i uken vil vi ha oppvisning der du er stjernen i showet og viser frem de nylærte stegene foran stolte foreldre og andre barn. Danseskolen retter seg til to aldersgrupper; en for barn mellom 7-11 år og en for 12 år og oppover.

Så slipp løs dine indre rytmer og dans alt du kan på Dance Stars!

Nyhet 2015: Familiedag

Her arrangerrer våre aktivitetsguder morsomme aktiviteter for både voksne og barn, som for eksempel ulike turneringer, konkurranser og leker som underholder hele familien.

Familiedagen holdes et par timer på for- eller ettermiddagen en gang i uken juni-oktober. Vær oppmerksom på at familiedagen ikke blir arrangert ved for lavt deltakerantall.

Mot betaling

Piratcruise, piratpakken.

Nyt ferien med sport eller avslapping - valget er ditt!

Utvalget av aktiviteter på Pegasos World er stort, og det kan være vanskelig å velge mellom alle de morsomme feriefornøyelsene. Hotellet tilbyr blant mye annet tennisbaner, basketball, biljard, bordtennis, gym og strandvolleyball, bare for å nevne noen av aktivitetene. Det fins kostnadsfritt trådløst Internett over store deler av hotellet.

Internett-hastigheten kan variere avhengig av mengden brukere.

I løpet av dagen arrangeres forskjellige aktiviteter rundt bassenget, og om kvelden er det underholdning i det utendørs amfiteateret. Deretter fortsetter kvelden normalt i og omkring Long John Silver Bar ved bassenget. På hotellet finnes det dessuten en liten basar med forskjellige butikker og spillmaskiner samt frisør og en Internett-kafé.

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter, opplyst tennisbane, spillemaskiner, internettkafé.

Nyrenoverte rom og suiter for opptil fem personer

Pegasos World er bygd med tanke på familien, og derfor er de fleste rommene familiesuiter. Siden det store bassenget er plassert mellom rombygningene og stranden, kan man ikke få havutsikt på Pegasos World. Hotellet har i alt over 800 rom, hvorav de romslige deluxe-suitene har plass til opptil fem personer.

Rommene er generelt enkle og funksjonelle, og på Nazar vurderer vi at de tilsvarer en fire-stjerners standard. I løpet av vinteren 2013-2014 ble de siste ikke-renoverte dobebeltrommene og familiesuitene på Pegasos World renovert. Det innebærer at nå har samtlige dobbeltrom og familiesuiter blitt renovert under de siste tre årene, og er lyse, friske og moderne i innredningen. Deluxesuitene og deluxesuite VIP er ikke renovert i 2013-2014 men har en funksjonell stil.

På rommene er det TV, telefon, trådløst Internett (uten ekstra kostnad for to enheter), safetyboks og sentral luftkondisjonering som er i gang avhengig av temperatur og sesong. I minikjøleskapet inngår daglig en flaske vann. Ønsker du minikjøleskapet fylt, er det mot ekstra betaling. Legg merke til at Internett-hastigheten kan variere avhengig av mengden brukere. Om du bestiller Comfort Class, får du trådløs Internett-adgang også på rommet inkludert.

Er dere flere familier som reiser av gårde, så vær oppmerksom på at dobbeltrommene og familiesuitene ligger i hver sin bygning. Man kommer altså til å være et par minutters gange fra hverandre hvis man bor på forskjellige romtyper.

Merk at alle ekstrasenger måler 80x180 cm.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Rommet er på ca. 28 m² med plass til to til tre personer. Alle dobbeltrommene har flisegulv samt en mindre balkong/terrasse med to stoler og et bord. Det er ikke mulighet for å bestille en spesifikk beliggenhet hjemmefra.

På rommet får du enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger, et sminkebord med stol og en liten lenestol med rundt bord. På badet finnes dusjkabin og hårføner. Du har mulighet for et enkeltrom mot tillegg.

Alle dobbeltrom har blitt renovert en gang i løpet av de siste tre årene..

Familiesuiter, 2–4 personer

Pegasos World har over 580 familiesuiter på 35–40 m², innredet i samme stil som dobbeltrommene. Her får du to separate rom med en dør imellom. I soverommet fins en dobbeltseng eller to enkeltsenger og i det andre rommet fins to to utfellbare lenestoler. Sovesofaene er 80x185 cm og er ekstrasenger, og er av hardere material enn normale senger. Vi anbefaler alltid voksne å bestille rom slik at de har plass i en normal seng. Rommets innredning og design varierer, avhengig av suiten har blitt pusset opp. Det er ikke mulig å reservere en bestemt suite hjemmefra.

I alle familiesuitene er det plass til fire voksne eller to voksne og to barn. Familiesuitene har fliser. Mot et mindre tillegg kan du bestille en familiesuite med balkong hvor du har to stoler og ett bord. De øvrige familiesuitene har fransk balkong. Dere må være minst to fullt betalende i suiten, og opptil to barn har mulighet for barnepris. Mot et tillegg er det mulig å bo alene i suiten.

Alle familisuiter har blitt renovert i løpet av de siste tre årene.

Deluxesuite med balkong, 3–5 personer (ikke renovert)

Ønsker du litt ekstra plass, kan du bestillee en deluxe-suite. Akkurat som familiesuiten består deluxe-suiten av to sammenhengende rom med dør mellom, men denne suiten er noe større. Alle har en eller to balkonger.

Deluxesuitene har en dobbeltseng på det ene rommet og to enkeltsenger på det andre. Her kan dere bo fire voksne og ett barn med minst tre fullt betalende. Opptil to barn har mulighet for barnepris. Velger dere å bo fem personer i en deluxesuite, må dere nok forvente at det kan bli litt trangt selv om dere har ca. 50 m² å boltre dere på. Noter også at deluxesuitene ikke er renovert i 2013-2014 og at rommene holder 4-stjerners standard.

Deluxesuite VIP med balkong, 2 personer

Disse suitene er for to personer og har et soverom og et separat oppholdsrom. Rommene har enten vegg-til-vegg-teppe eller fliser. Alle rommene har balkong og er på mellom 45 og 55 m². Noter også at deluxesuitene ikke er renovert i 2013-2014 og at rommene holder 4-stjerners standard.

Rom for en voksen og ett barn

Under visse perioder kan du bestille et rom spesielt for en voksen og ett barn. Dette er et dobbeltrom (se beskrivelsen ovenfor) hvor en voksen kan bo uten å betale enkeltromstillegg, sammen med ett barn som betaler barnepris.

Alle dobbeltrom og familisuiter har blitt renovert i løpet av de siste tre årene.

Massasje, skjønnhetsbehandlinger og tyrkisk bad

Livsnytere med sans for å skjemme bort seg selv bør unne seg et besøk i hotellets wellness-senter. I tillegg til det imponerende innendørs bassenget på hele 450 m² fins det også boblebad, badstue, hamam og et stort utvalg av massasjer og avslappende behandlinger for enhver smak. Book den luksuriøse hamam-pakken hos våre guider!

I hotellets tyrkiske bad, hamam, kan du oppleve den ekte og tradisjonelle formen av nåtidens moderne spabehandlinger. Et besøk her i begynnelsen av ferien sikrer deg en mer naturlig solbrun farge, som dessuten holder lenge etter at du kommer hjem.

Kontakt våre guider på hotellet; de kan fortelle mer om wellness-senterets behandlinger. Hos dem kan du også booke den lekre hamam-pakken med pleie av kropp og sjel.

 

Mot betaling

Peeling, massasje og andre behandlinger samt bruk av wellness-senterets fasiliteter.

Enkle rom for funksjonshemmede

På Pegasos World har vi et lite antall dobbeltrom med laminatgulv til rådighet for våre funksjonshemmede gjester. Rommene er på ca. 28 m² med plass til opptil to voksne. Det er også mulig mot ekstra betaling å bestille rommet for kun én person.

Badet er utstyrt med dusj og badekrakk som støtte. Det er også støttehåndtak ved vask og toalett samt hårføner og veggtelefon.

Generelt har alle rommene sentral luftkondisjonering, noe som betyr at den kjører på bestemte tider på dagen avhengig av vær og sesong. I tillegg er det TV, egen balkong eller terrasse og minisafe.

Legg merke til at fra stuen og ut til altanen er det på visse rom en kant på et par centimeter, så vær oppmerksom på dette hvis du har rullestol.

 

Når du reiser som funksjonshemmet – generell informasjon

Som spesialist innenfor kvalitetsreiser råder Nazar over et antall hoteller som egner seg for funksjonshemmede. Det er vanskelig å finne hoteller i Tyrkia som er spesielt velegnede for funksjonshemmede.

Vi kan gi deg de beste betingelsene som funksjonshemmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du bruker rullestol, kan du bevege deg relativt uhindret rundt på disse hotellene. Det er dog ikke heiser ved svømmebassengene, og det er ikke ramper ved stranden. Restaurantene er fritt tilgjengelige fra både rommene og heisene.

 

Et par gode råd

 • Tilrettelegging av fasiliteter for funksjonshemmede er et relativt nytt begrep i mange ferieland, også i Tyrkia. Lag derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi best mulig kan imøtekomme disse.
 • Planlegg reisen i god tid, og beskriv dine behov så detaljert som mulig. Legg alltid fram dine krav og ønsker skriftlig.
 • Del gjerne dine erfaringer med oss etter hjemreisen. Det vil være til stor glede og nytte for andre reisende i fremtiden.

Oppgrader ferien din med Comfort Class!

På dette hotellet har du mulighet til å kjøpe Comfort Class-pakken, som gir deg ekstra mye komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP innsjekking på hotellet, trådløst Internett på rommet uten ekstra kostnad, sen utsjekking på avreisedagen, reserverte solsenger på stranden og mye mer. Det er kun et begrenset antall Comfort Class-pakker til rådighet, så skynd deg å bestille!

Vær oppmerksom på at Comfort Class skal bestilles senest en uke innen avreise.

Alt dette får du med Comfort Class

 • Fylt minibar ved ankomst (2 Cola, 2 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvann, 1l vann)
 • Bassenghåndklær på rommet
 • Kostnadsfri Internett på rommet (for fem enheter i stedet for to)
 • Morgenkåpe og to par tøfler
 • 20 % rabatt på alle behandlinger på hotellets wellness-senter
 • VIP innsjekking ved ankomst
 • Mulighet til ytterligere ett besøk på à la carte-restaurant
 • Sen utsjekking på avreisedagen til klokken 18.00
 • À la carte-frokost tre ganger i uken inkludert ferskpresset appelsinjuice
 • Reserverte solsenger på stranden


Obs: Comfort Class må bestilles av alle reisende som bor på samme rom (både voksne og barn). Det kan forekomme mindre variasjoner fra hotell til hotell.

 

 

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Side

Hotellet ligger ved Side på Tyrkias sørkyst. Side er en fascinerende blanding av nytt og gammelt, da den moderne feriebyen er oppført oppå velbevarte romerske monumenter i en labyrint av koselige små gater. Skjem deg bort med en middag på en av de mange lekre restaurantene, handle i vei i de spennende butikkene eller gå en tur langs vannet og nyt den magiske stemningen under stjernene i skjæret fra de opplyste ruinene.

Spesialmat, som for eksempel glutenfritt eller laktosefri mat, kan være vanskelig å finne i andre land, da det ikke er like vanlig med allergier i utlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med at det finnes på det reisemålet du har valgt. På de hotellene vi samarbeider med og på de restauranter og butikker som finnes på reisemålet kan det være vanskelig for personalet å forstå hvor viktig det er at en person som er allergisk ikke får i seg den maten som han/hun er allergisk mot. Vi som reisearrangør har veldig liten innflytelse på tilberedningsmetoder og utvalg av spesialmat på de hotellene vi samarbeider med på våre destinasjoner. Hotellene har gjester fra hele verden og derfor kan det være vanskelig eller umulig for hotellet å imøtekomme alles ønsker. Du kan alltid kontakte vår kundetjeneste om du har spørsmål.

På våre Pegasos-hoteller: Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, hvor de fleste av våre gjester velger å bo, kan de servere spesialmat til en viss grad. Det gjelder først og fremst spesialmat for gjester med glutenallergi, nøtteallergi og laktoseintoleranse. I is-kiosken fins dessuten glutenfri softis.
Vi har sammen med disse hotellene et kontinuerlig utviklet arbeid for å tilby spesialmat, men vi vil samtidig påpeke at All Inclusive-utvalget ikke er like omfattende som for ikke-allergiske mennesker.

Hvis du reiser til et av de overnevnte hotellene har du muligheten til å informere hotellet direkte om dine allergier eller matintoleranse med et enkelt web-skjema som vi har utviklet sammen med hotellene. Dette kan du lett fylle i før din reise og sende direkte til hotellet. Om du har spesifikke spørsmål om din matallergi før du bestiller din reise er du også velkommen til å fylle i skjemaet og sende til hotellet, før du binder deg til en booking. Informer også hotellet eller Nazar-guidene på hotellet ved ankomst om allergien, så kan de ordne et møte med restaurantpersonalet som i sin tur kan gå gjennom mattilbudet sammen med deg. Om du ønsker å fylle i allergiskjemaet og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørsmål rundt allergier eller matintoleranse, klikk her.