Kusadasi, Tyrkia

Tusan Beach

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
6997,-
Barn fra:
4770,-
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
3
Strand
0 m
Sentrum
6 km

All Inclusive-hotell like ved strand og nær sentrum

Tusan Beach er et klassisk Kusadasi-hotell med røtter tilbake til 70-tallet og har blitt renovert og modernisert opp gjennom årene. Hotellet har en fantastisk beliggenhet på en liten odde med panoramautsikt over den lille bukten og innsjøen. På tre av fire sider er hotellet omgitt av sandstrand og herlig turkist hav som lokker til en avkjølende dukkert. Det fine hotellområdet byr på tre bassenger, og de svaiende palmene gir skygge for den som ønsker det.

Innredningen er fin og trendy, i familiesuiten kan man bo opptil fem personer sammen, og det er rikelig med aktiviteter for hele familien. All Inclusive er inkludert i prisen.

Hotellet ligger ca. seks km fra det koselige feriestedet Kusadasi, og den lokale bussen frakter deg dit på bare 10 minutter.

Omgitt av sandstrand

Tusan Beach ligger på en liten odde og er dermed omgitt av sandstrand og herlig turkist hav på tre av fire sider. Det fins tre bassenger: et hovedbasseng nesten like ved stranden, et litt mindre og roligere samt et som ligger i et glasshus, der veggene åpnes opp når det er varmt. Det fins to barnebassenger å velge mellom, og solsenger og parasoller står til fri disposisjon både ved strand og ved basseng. Badehåndkle kan lånes mot depositum.

Nyt maten med en spektakulær utsikt fra terrassen

All Inclusive er inkludert i prisen – smidig, økonomisk og velsmakende! Hovedmåltidene serveres i en bufférestaurant der du kan velge blant mat fra rundt omkring i verden. I tilknytning til denne restauranten ligger det en stor terrasse hvor du bys på en vakker havutsikt.

Det fins to temarestauranter som serverer henholdsvis tyrkisk og fisk- og skalldyr. Såfremt det er plass, inngår ett besøk på en av dem per opphold.

I løpet av dagen serveres snacks og smørbrød i snackbaren, og på ettermiddagen serveres kaffe og kake. Leskedrikk, vin, øl og vann er inkludert døgnet rundt, sterkere alkohol serveres fram til midnatt.

Nattklubben og engelsk pub er ikke inkludert i All Inclusive-programmet.

Mot betaling

Nattklubb, engelsk pub.

Barneklubb og minidisco

Også barna trives på Tusan Beach. På dagtid kan de leke med andre barn i den internasjonale barneklubben som henvender seg til barn mellom 4 og 12 år. Her kan de tegne, se film, spille spill og danse.

På kveldene arrangeres det minidisco i amfiteateret, og det fins også en lekeplass til barnas store glede.

Mange aktiviteter å velge mellom

På Tusan Beach finner du alle ingredienser for en aktiv ferie dersom du ønsker det. Ta en pause fra solsengen og prøv alt fra tennis, bordtennis og badminton til volleyball, basket (1/2 bane), dart og vannsport. Hotellets aktivitetsteam arrangerer også aktiviteter som vannpolo og aerobics, og du kan leie kano og pedalbåt ved stranden.

På de fleste sportene og aktivitetene som hotellets aktivitetsteam arrangerer, må man være 16 år gammel. 

I amfiteateret tilbys det kveldsunderholdning med forskjellige typer sketsjer, musikk og komishow. Av og til arrangeres det også utendørsdisco, og hotellets små butikker selger blant annet smykker og suvenirer.

Hotellet ligger ca. seks km fra herlige Kusadasi sentrum der det fins rikelig med shoppingmuligheter, restauranter og feriestemning, og det tar bare ca. 10 minutter å reise dit med lokalbuss.

Gratis WiFi fins i lobbyen, ved bassenget og på rommet og det fins også en internettkafé samt en liten kinosal. Det fins også et lite velværesenter med hamam, badstue, dampbad og behandlinger mot betaling.

Mot betaling

Vannsport, kano, pedalbåt, opplyst tennisbane, internettkafé, besøk og behandlinger i velværesenteret.

Komfortable rom med fin innredning

På Tusan Beach bor du i vakkert innredede rom, med vakre møbler i mørkt tre og tekstiler i fine farger. Alle rommene har balkong, WiFi, individuelt klimaanlegg, minibar, minisafe, dusj, hårføner og vannkoker med kaffe og te.

Mot betaling

Minibar, minisafe.

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og ett barn her, og det er mulig å få én barnepris og én barnerabatt. Her finner du to vanlige senger og en sovesofa. Rommet kan fås med landutsikt eller havutsikt mot tillegg. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familiesuite, 2–5 personer

Familiesuiten består av to rom med dør imellom, og her finner du fire vanlige senger og en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne og ett barn her, og det er mulig å få opptil to barnepriser og en barnerabatt.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra